"Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica"

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica "Cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanica"
de Manager.ro la 17 Ian. 2014
Urmareste-ne pe Google News
cea mai buna friptura la gratar se face pe roca vulcanicared angus steakhousejustin costellofripturacarne de vitamaste chefmanagermuschi de vitaraw vegansirloinrib eye steaktenderloincote de boeufmuzicacentrul istoric al bucurestiuluiafaceri

Cine n-a mancat niciodata o friptura inseamna ca e Raw Vegan de cand s-a nascut.

 
Ceea ce inseamna ca nu prea demult. Sau nu e de pe Terra. Vreun extraterestru proaspat aterizat, caruia mirosul unei fripturi bune nu i-a "gadilat" simtul olfactiv. Sau n-a dat inca de reteta de milioane a lui Justin Costello, managerul Red Angus Steakhouse, o cladire de la intrarea in centrul istoric al Bucurestiului...
 
Inspirat de cele mai bune case de fripturi la gratar din Statele Unite, Franta, Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda, Austria, Germania si cu o investitie in oameni care au reusit sa-i asigure o constanta in calitate si servire, Costello este un Master Chef care-si pastreaza cu strasnicie secretul unei retete "transpirate" de aroma si fragezime. Pentru asta, angajatii selectati cu mare atentie (unii dintre ei au muncit pe vase de croaziera de lux) au semnat clauze de confidentialitate pentru ca informatiile legate de modul de pregatire a carnii sa nu zboare in cele 4 vanturi. Este cat se poate de firesc avand in vedere ca specialistul a lucrat la slefuirea abilitatilor sale inca de la varsta de 15 ani, ca ospatar  intr-un orasel din Africa de Sud, la Durban. O cariera de mai bine de 30 de ani in restaurante cu specific i-au cladit apoi reputatia si i-au asigurat clienti fideli.
 
Detaliile de preparare a carnii raman un mister si cu siguranta asa vor ramane. Pentru a-i deschide ambitiosului manager un drum spre extinderea unei afaceri in care foloseste o varietate de carne de vita de pe 3 continente. Si un mod de preparare diferentiat in functie de client, de rasa, de preferinta, de temperatura, de gradul de patrundere a carnii. Rezultatul este o friptura asa cum iti place si asta e important pentru a te intoarce si a doua, si a treia oara, si de cate ori vrei sa simti gustul unic. Sau sa pleci imbatat de parfumul unui gratar pe roca vulcanica, care ar fi "the best of the best", dupa cum "sufla" maestrul insusi lui addplayers.ro.
 
Contributia pentru crearea unei atmosfere cat mai placute o aduce si designul restaurantului. O creatie a unei companii de arhitectura si design americana, desavarsita de o echipa de experti romani si de aspectul deosebit al unui mobilier din lemnul nostru autohton. Se pare ca numai asa poti savura mai bine vrabioara (Sirloin), antricotul (Rib Eye Steak),  muschiul de vita (Tenderloin) sau combinatia fericita intre muschi si vrabioara (T-bone). Doar acolo, friptura Cote de Boeuf o poti asezona cu un vin-selectie tot de pe 3 continente, dar si cu muzica live. 
 
Dupa un timp, daca te simti vinovat ca ai cazut ispitei si vrei sa reduci, macar mental, din portia calorica, poti sa te informezi despre cele 60-80% cruditati care mentin corpul la o greutate normala, dand pinteni unui sistem imunitar fara cusur si unei sanatati de fier (sau alt metal!). Insa, cu siguranta, mintea nu se va lasa pacalita prea mult si va "frunzari" salata de branza de capra, pestele si fructele de mare care ii faceau cu ochiul la Red Angus, oprindu-se in final, fara niciun fel de remuscari, la mixul de friptura si creveti, un Waterloo Surf and Turf, specific unui steakhouse din America de Nord.
 

Ultimele NOUTATI

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024
Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Raben Romania lanseaza o noua ruta de transport intre Timisoara si Viena

today19 Apr. 2024
Monedele meme care continua sa creasca (P)
Business

Monedele meme care continua sa creasca (P)

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar
Banii tai - sectiune de educatie...

Sfaturi de econonomisire pentru romanii cu salarii si pensii mici: cum sa-ti gestionezi corect bugetul lunar

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x