Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Noile pahare pentru berea cu guler generos si bule mici

Noile pahare pentru berea cu guler generos si bule mici
de la 08 Iul. 2014
Noile pahare pentru berea cu guler generos si bule mici Tags: bereexperimentpaharehalba de berebucatariebautura popularadolaribautura

Berea, o bautura populara, poate face adevarate minuni chiar si in bucatarie.

 
La  prepararea unor mancaruri sau chiar prajituri. Retetele pentru fabricarea berii au secrete stiute doar de marii specialisti. Fiecare producator se lauda ca berea lui este mai buna decat a concurentei.  
 
Recipientele din care berea este consumata vin in diferite forme si marimi. Insa probabil nimeni din cei care au consumat-o nu s-a gandit care sunt diferentele majore dintre a bea berea dintr-o galeata sau dintr-un pahar special. Nimeni, in afara de compania Spiegelau, care a luat in calcul si acest aspect ignorat pana acum.  Decizia de a schimba lucrurile s-a materializat in realizarea a doua tipuri de pahare deosebite.
 
O halba normala, cu pereti grosi, transfera mai multa caldura in bautura decat sticla cu pereti subtiri. Un argument pentru compania care fabrica sticla pentru a realiza paharele cu un continut mare de cuart si cu pereti extrem de subtiri. Experimentul realizat de jurnalistii de la Popular Science a demonstrat ca, dupa 5 minute de la turnare, berea din aceste pahare este cu 2,5 grade mai rece decat berea din halbe. Iar o bere calda isi pierde din calitati, dar si din concentratia de dioxid de carbon.
 
Mai exista si alte avantaje aduse de noile pahare vandute in set de doua bucati la un pret de 24.90 dolari. Si anume, in aceste recipiente cu o baza speciala, berea isi pastreaza statutul de bere adevarata prin numarul de bule care contribuie la aprecierea acestei bauturi. In plus, noile pahare, cu pereti curbati, ajuta berea sa intre in contact cu toti receptorii de gust, spre deosebire de halbele stiute, care, prin curgerea rapida, nu fac decat sa creeze un reflex natural al limbii pentru a preveni inecarea.
 
Acest lucru va face ca berea sa fie savurata particula cu particula, pentru ca degustatorul sa beneficieze de toate avantajele unei beri de calitate. Cu un guler generos, alcatuit de o spuma inalta cu bule mici si persistente.
 


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor


Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement