7 cupluri de acelasi sex care au distrus Romania si au ruinat milioane de familii traditionale

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
7 cupluri de acelasi sex care au distrus Romania si au ruinat milioane de familii traditionale
7 cupluri de acelasi sex care au distrus Romania si au ruinat milioane de familii traditionale
de Razvan Popa la 19 Sep. 2018 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
referendum familiecupluri de acelasi sexcupluri politicefamiliefamilii traditionale

In ultimii 28 de ani multe "cupluri" politice de acelasi sex s-au aflat la conducerea Romaniei, mentinand populatia captiva in saracie si dependenta de structurile puternic politizate din teritorii, determinand destramarea a numeroase familii traditionale care fie au fost nevoite sa-si abandoneze copiii pentru a munci in strainatate, fie iscand certuri pe tema banilor, care au dus la divort. Iata cateva dintre principalele cupluri.

  1.    Iliescu – Petre Roman


Cred ca majoritatea oamenilor este de acord cu faptul ca acest cuplu politic se afla in topul celor care au ruinat vietile celor mai multi oameni de dupa Revolutie.

Dupa debarcarea si executarea sotilor Ceausescu in iarna anului 1989, cuplul politic Iliescu – Roman a furat sansa Romaniei la un stat decent, mana in mana cu toate fostele structuri ale Securitatii, punand bazele noii ordini nationale formate din baroni si oameni loiali FSN-ului care au infiintat doar o noua dictatura cu parfum democratic.

De asemenea, acelasi cuplu politic este responsabil de prima mineriada din 1990, in care minerii prostiti de propaganda, mituiti cu mancare si indopati cu alcool au fost adusi din Valea Jiului pentru a reprima violent protestele oamenilor care stiau ca tot fostii comunisti au preluat puterea, soldandu-se astfel cu mii de oameni raniti, zeci disparuti si altii ucisi de batele minerilor.

  2.       Isarescu – Iliescu


Poate ca multi dintre voi sunt de parere ca “vesnicul guvernator” al BNR-ului o fi vreun profesionist extrem de priceput si competent. O fi, nu zic nu, dar asta nu inseamna ca e si bine intentionat.

Va mai amintiti hiperinflatia de la inceputul anilor 90, cand toate preturile marfurilor care au intrat pe piata romaneasca erau uriase, cu mult peste posibilitatea veniturilor voastre sau ale parintilor vostri?

Ei bine, acest lucru i se datoreaza in special lui Mugur Isarescu, pus in functie de catre Ion Iliescu. Guvernatorul BNR a inceput sa tipareasca masiv moneda, ducand inflatia la 300% si intarziind calea noastra europeana cu cel putin 10 ani.

Astfel, prin ceea ce a facut la BNR, Isarescu a bagat saracia in casele multor familii , facandu-le un trai extrem de dificil, obligandu-i pe multi sa ia calea strainatatii.

  3.       Constantinescu – Ciorbea

Nu este un secret faptul ca Guvernul Ciorbea si Emil Constantinescu, presedintele Romaniei intre 1996 si 2000 au continuat linia politicii trasate de Ion Iliescu si Petre Roman in 1990.

Ceea ce a infaptuit acest cuplu politic in mod special este semnarea Tratatului cu Ucraina denumit si tratatul unei tradari nationale”.

Dupa destramarea URSS, Guvernul Ciorbea si Emil Constantinescu au negociat un tratat frontalier prin care a recunoscut, fara consultarea populara sau macar a parlamentului, dreptul de succesiune al Ucrainei asupra unor teritorii romanesti, printre care Basarabia si Bucovina.

Astfel, Romania a renuntat la orice pretentie si posibilitate solida de unificare cu Moldova, impingand foarte multi romani din Republica Moldova sa ramana intr-o tara saraca, izolata, constant sub controlul Rusiei, destramand multe familii care au luat calea Vestului pentru a munci pe un salariu cum n-au visat, abandonandu-si, precum multi alti romani, familiile.

  4.       Nastase – Iliescu


Daca cuplul politic Iliescu – Roman a pus bazele sistemului politico-administrativ corupt, Adrian Nastase l-a consolidat masiv.

Adrian Nastase ajunsese sa ingenuncheze atat Justitia, cat si presa libera, terminandu-si mandatul de premier in 2004 contestat fara incetare doar de Academia Catavencu, Evenimentul Zilei si Gazeta Sporturilor.

Sa nu uitam de cazurile jurnalistilor “incomozi” amenintati si chiar batuti pentru critici la adresa celui supranumit “El insusi”, dar si de celebrele sedinte de partid in care ministrul Justitiei de atunci, Rodica Stanoiu, discuta marile dosare de coruptie in sedintele de partid , iar procurorii care indrazneau sa se atinga de oamenii apropiati premierului erau maziliti. 

  5.       Basescu – Boc

Probabil un cuplu politic de acelasi sex chiar mai dispretuit de majoritatea populatiei decat cuplul Nastase – Iliescu, a ramas in memoria populara pentru infama taiere a pensiilor si a salariilor bugetarilor cu 10, respectiv 25%.

Desi putea sa taie din pensiile nesimtite ale fostilor turnatori, ofiteri sau tortionari ai Securitatii, cuplul Basescu – Boc este amintit de popor ca taind de la segmentul sarac al populatiei, respectiv medici, profesori si pensionari de rand in 2008.

Nu mai are rost sa mentionam faptul ca si acest tandem a provocat migrarea masiva a fortei de munca si a cauzat aceleasi daune, destramand numeroase familii traditionale din cauza saracirii, copiii acestora ajungand sa fie crescuti de catre persoane de acelasi sex, respectiv mama si bunica.

  6.       Ponta – Basescu


Dupa formarea USL-ului, o alianta politica formata din PNL-ul condus de Crin Antonescu si PSD-ul condus de Victor Ponta, formata cu scopul de a rasturna majoritatea PDL-ului lui Traian Basescu, Victor Ponta ajunge premier, desi Traian Basescu declarase cu vehementa faptul ca nu-l va numi premier pe Victor Ponta.

Dupa ce a fost prins cu teza de doctorat plagiata, Victor Ponta, prin ministrul Educatiei Liviu Pop, desfiinteaza Consiliul National de Atestare a Diplomelor, institutia care analiza acuzatiile de plagiat, incercand sa-l scoata basma curata pe Victor Ponta, care era acuzat si de fapte de coruptie in dosarul Turceni – Rovinari, alaturi de Dan Sova, fostul senator si ministru care a “pierdut” contractul cu Bechtel.

Tot Guvernul Ponta a continuat politica iresponsabila de incurajare a coruptiei care a facut ca celebrul club Colectiv sa arda, nenorocind viata a zeci de familii traditionale care si-au pierdut copiii in acel incendiu si a altor familii traditionale care si-au pierdut jumatatea, rudele, sau prietenii.

De amintit faptul ca, in urma protestelor de dupa Colectiv, Victor Ponta a demisionat, urmand o perioada de liniste sub Cabinetul Ciolos, pana la alegerile din anul 2016.

  7.       Dragnea – Tariceanu


Probabil cel mai dispretuit cuplu politic de acelasi sex de pana acum, tandemul Dragnea – Tariceanu este si cel mai nociv.
Niciodata mesajul politicienilor aflati la guvernare nu a fost mai clar: “Muriti in saracie!” parca incearca sa transmita romanilor cu fiecare interviu, declaratie sau propunere legislativa.

Imediat dupa rasunatoarea Ordonanta 13, in 2017 sute de mii de romani  au decis sa ia calea emigrarii, destramandu-se astfel alte mii de familii traditionale si viitoare familii disperate dupa o viata decenta intr-o tara civilizata.

Chiar daca OUG 13 a fost impedicata, cuplul politic de acelasi sex Dragnea – Tariceanu a decapitat institutiile de forta precum DNA si DIICOT, a limitat puterile presedintelui Iohannis, a taiat masiv de la Cercetare si Educatie pentru a mari pensii speciale si salarii enorme in administratia publica, a provocat inflatie, a taiat sprijinul ONG-urilor si a provocat cele mai mari si mai multe demonstratii de strada de dupa 1989.

Au provocat o lehamite sociala maxima numind oameni incompetenti in functii cheie, pe criterii de loialitate fata de partid si conducator, a umilit romanii, a stirbit buna imagine a tarii capatata cu greu in atatia ani si a pus jandarmii sa agreseze si sa gazeze oamenii pasnici, oamenii cu handicap, batranii si copiii in Piata Victoriei.

Prin Legea Recursului Compensatoriu au scos inainte de vreme sute de talhari, violatori si pedofili din inchisoare, care au recidivat si au nenorocit zeci de alte vieti.

De asemenea, au dezbinat si mai mult cetatenii romani si planuiesc sa treaca niste legi care ar gratia nu doar oamenii corupti din cauza carora spitalele ucid oamenii, iar scolile se prabusesc peste copii, dar ar avantaja atat criminalii de rand, violatorii si talharii.

De aceea sunt total impotriva cuplurilor politice de acelasi sex care au guvernat Romania in ultimii 29 de ani. 

Citeste si: Avem o Uniune Europeana, dar nu avem cetateni europeni

Ultimele NOUTATI

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari
Companii

Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari

today23 Apr. 2024
Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?
Companii

Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?

today23 Apr. 2024
3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor
Economie

3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor

today23 Apr. 2024
Ce beneficii primesc angajatii din privat inainte de Paste: 7 din 10 firme ofera cadouri
Economie

Ce beneficii primesc angajatii din privat inainte de Paste: 7 din 10 firme ofera cadouri

today23 Apr. 2024
4 trucuri de care sa tii cont in 2024 la renovarea bucatariei
Life Style

4 trucuri de care sa tii cont in 2024 la renovarea bucatariei

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie...

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari
Companii

Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari

today23 Apr. 2024
Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?
Companii

Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?

today23 Apr. 2024
3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor
Economie

3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor

today23 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x