ANALIZA: 20 de companii care isi platesc internii cu sume generoase

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ANALIZA: 20 de companii care isi platesc internii cu sume generoase ANALIZA: 20 de companii care isi platesc internii cu sume generoase
de Manager.ro la 04 Feb. 2013
Urmareste-ne pe Google News
companiiinternisalariibanigooglecolegi

Potrivit celor de la americutie.com, daca esti intern intr-o companie de renume, de preferat tehnologica, poti sa castigi mai multi bani decat un angajat american de rand, care trudeste cu norma intreaga.

Facebook, de exemplu, isi plateste internii cu 6.056 de dolari pe luna. Intr-un an, bobocul ar obtine 72.000 de dolari! Exista insa o companie care intrece Facebook-ul in aceasta privinta. Iata un top 20 al acestor giganti cu adevarat generosi.

Cisco isi plateste internii cu 3.930 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 47.160 dolari


O companie minunata, care te recompenseaza peste masura muncii tale. Cisco iti ofera flexibilitate si un echilibru bun intre viata personala si cea profesionala. Compania ofera bilete gratuite de cinema, bilete pentru parcurile de distractii, mese gratuite, o sala de fitness, instruire gratuita, multe evenimente cu interni (unde mancare este gratuita), are grija de tine, iar San Jose e un loc excelent, in care poti trai linistit. Noi vrem sa lucram in companii mari, precum Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, dar Cisco reprezinta cel mai bun loc in care poti sa iti incepi cariera – un fost intern Cisco.

IBM isi plateste internii cu 3.942 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 47.304 dolari


Un gigant tehnologic, cu resurse uriase si angajati foarte talentati. Lucrezi la anumite produse, care sunt utilizate de milioane de oameni, in domenii vitale. Fiecare manager cu care am avut de a face a fost extraordinar – intern IBM tehnician programator.

EMC isi plateste internii cu 4.004 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 48.048 dolari


EMC e o companie minunata. Angajatii cu vechime sunt dispusi sa te ajute. E o experienta excelenta, inveti multe lucruri. Si mai ales, salariul este bun, pentru un intern – intern EMC tehnician programator.

Hewlett-Packard isi plateste internii cu 4.008 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 48.096 dolari


O companie de nota 11, ne ofera multe oportunitati si avem acces la resursele din toate departamentele, primim bani buni pentru internship; HP reprezinta cel mai bun punct de plecare in cariera ta – intern HP.

Dell isi plateste internii cu 4.024 dolari pe luna

Cat ar inseamna pe an: 48.288 dolari


O comunitate excelenta, o atmosfera deschisa. Compania se reorganizeaza, se reinventeaza, Dell face parte din viitorul tehnologic – intern tehnician Dell.

Intuit isi plateste internii cu 4.427 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 53.124 dolari


O atmosfera deschisa, de colaborare, in care angajatii se simt fericiti. Acomodarea este furnizata de companie, prin internship – intern analist date Intuit

NetApp isi plateste internii cu 4.559 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 54.708 dolari


Un restaurant dragut; oameni inteligenti, de succes. Mult spatiu pentru intalniri, o cladire dotata conform ultimelor standarde tehnologice – intern NetApp.

Autodesk isi plateste internii cu 4.559 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 54.708 dolari


Angajatii simt ca fac parte din companie. Exista si beneficii, munca de voluntariat e platita, birourile sunt foarte elegante – intern Autodesk

Qualcomm isi plateste internii cu 4.560 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 54.720 dolari


Un salariu competitiv, bani pentru instalare, bani pentru timpul lucrat in plus. Ai oportunitatea de a accesa cele mai noi tehnologii, de a-ti aduce aportul la proiectele viitorului – intern tehnician Qualcomm.

Intel isi plateste internii cu 4.749 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 56.988 dolari


Intel are un program de internship foarte bine organizat si constructiv. Te „programeaza” pentru succes. Si te platesc si bine! - ex intern Intel inginer BIOS

Apple isi plateste internii cu 4.914 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 58.968 dolari


O cultura extraordinara, oameni extraordinari, un loc de munca eficient, mese bune la restaurant si oameni inteligenti. Apple are resursele necesare dezvoltarii. Apple are grija de internii sai si le ofera salarii frumoase, chiar si pentru orele de munca suplimentare – intern Apple.

Yahoo isi plateste internii cu 5.191 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 62.292 dolari


Yahoo are o cultura excelenta. Are cei mai buni manageri. Iti ofera un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Noul CEO este excelent (Marissa Mayer). Mediul de lucru este optimist, constructiv. Echipa de seniori are grija de interni. Mancarea e la indemana tuturor. Munca la Yahoo e diferita de perceptia publica, presa i-a generat o anumita imagine distorsionata – fost intern Yahoo dezvoltator programe.

NVIDIA isi plateste internii cu 5.215 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 62.580 dolari


In grupul GPU, poti invata foarte multe lucruri. O sa lucrezi cu liderul in tehnologia grafica. Mi-au oferit o pozitie in care aveam si responsabilitati. Seniorii m-au ajutat intotdeauna – fost intern NVIDIA

Amazon isi plateste internii cu 5.366 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 64.392 dolari


O cultura excelenta, un loc excelent in care poti lucra. Toti angajatii sunt inteligenti si se ajuta reciproc, pentru a deveni si mai buni. Fii pregatit sa muncesti mult si sa fii motivat. Amazon te plateste bine si are asteptari de la tine. Concedierile sunt la ordinea zilei, dar de obicei sunt anuntate din timp si nimeni nu este surprins pe nepregatite. La Amazon, conceptul care spune ca trebuie sa migrezi spre un loc de munca unde crezi ca „iti va fi mai bine” nu este demodat, ci acceptat! Multi vin insa inapoi, dupa ce pleaca de la Amazon – intern Amazon (Software Development Engineer).

Google isi plateste internii cu 5.678 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 68.136 dolari


O companie foarte atractiva; ofera un echilibru intre viata personala si cea profesionala; colegii sunt geniali; Google organizeaza numeroase evenimente absolut interesante; Google are o echipa buna de recrutare; salariu e frumos; mancarea e gratuita, ca multe alte lucruri – intern Google (tehnician).

Adobe isi plateste internii cu 5.757 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 69.084 dolari


Mesele sunt pregatite de bucatari desavarsiti (nu sunt insa gratuite). Oamenii sunt inteligenti, pun pasiune in ceea ce fac. Atmosfera de lucru este relaxanta. Muncesti mult, te distrezi mult. Angajatii Adobe sunt dispusi sa te asculte, atunci cand ai ceva de spus. Salariul este frumos – fost intern Adobe.

LinkedIn isi plateste internii cu 5.808 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 69.696 dolari


Inspiratie! Angajatii isi adora joburile, cultura de la LinkedIn ii mentine optimisti, mancarea e gratuita, poti colabora cu angajatii din alte departamente; este mentinut un aer intim, chiar daca LinkedIn are peste 1.000 de angajati – intern LinkedIn.

Microsoft isi plateste internii cu 5.963 dolari pe luna

Cat ar inseamna pe an: 71.232 dolari


Compensatii excelente, activitati multiple, cadouri fabuloase pentru interni – banii iti sunt practic oferiti pe tava, atunci cand esti intern la Microsoft – intern Microsoft (SDE)

Facebook isi plateste internii cu 6.056 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 72.672 dolari


Beneficiile si salariul sunt mari; o asemenea companie uriasa reprezinta un punct excelent de plecare pentru un intern – intern Facebook Software Engineering.

VMware isi plateste internii cu 6.536 dolari pe luna

Cat ar insemna pe an: 78.432 dolari


Ce pot spune despre salariu? Castigam mai bine decat toti colegii mei de clasa. Mediul de lucru...aproape orice este gratis. In calitate de intern, am beneficiat de indrumarea managerilor, care mi-au oferit intotdeauna un feedback constructiv – intern tehnician VMware.

Ultimele NOUTATI

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?
Life Style

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?

today24 Apr. 2024
Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x