23 de celebritati care s-au confruntat cu ESECUL

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
23 de celebritati care s-au confruntat cu ESECUL 23 de celebritati care s-au confruntat cu ESECUL
de Manager.ro la 10 Mar. 2014
Urmareste-ne pe Google News
stephen kinggunoiantreprenoriatsuccesesecfilme

Respingerea poate fi devastatoare, dar nu ar trebui, sub nicio forma, sa te opreasca din drum. Unii dintre cei mai de succes oameni din lume au esuat la inceputul carierei lor, cel putin o data! Business Insider trece in revista 23 de asemenea personalitati din diverse domenii, care s-au confruntat cu refuzul, inainte de a obtine faima si averea aferenta din munca lor.

Cei slabi renunta. Cei puternici nu se lasa invinsi si merg mai departe. Mai mult decat atat, ei schimba lumea.
 
Winston Churchill a fost marginalizat de partidul sau politic, din cauza disputelor ideologice din "anii salbatici" 1929-1939.
 
La inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial (sept. 1939), Churchill a fost "reabilitat", dupa ce a stat o buna perioada in "exil". In urmatorul an, a fost ales premier, la varsta de 62 de ani.
 
Profesorii lui Thomas Edison i-au spus acestuia ca "este prea prost ca sa invete ceva".
 
Edison a "sfarsit" prin a detine peste o mie de patente si a inventat unele din dispozitivele care au schimbat destinul omenirii, precum fonograful, lampa electrica si camera de filmat.
 
Oprah Winfrey a fost concediata din prima televiziune in care a lucrat ca prezentatoare tv, in Baltimore, unde s-a confruntat cu sexismul si hartuirea angajatorilor si colegilor.
 
Winfrey a devenit insa "regina televiziunii si a talk show-urilor", construind un imperiu media. In prezent, are o avere de 2,9 miliarde de dolari, potrivit Forbes.
 
Walt Disney a fost concediat de un editor de ziar, deoarece "nu avea imaginatie si nici idei bune".
 
Disney a mai esuat in cateva afaceri, dupa care a obtinut un succes fulminant, odata cu lansarea filmului sau, "Alba ca Zapada". Fara personajele lui Walt, copilaria noastra ar fi fost cu adevarat trista!
 
Steven Spielberg a fost respins de mai multe ori de University of Southern California - School of Cinematic Arts.
 
In 1975, Spielberg a regizat primul sau blockbuster, JAWS; Spielberg a castigat pana in prezent trei Premii Oscar.
 
RH Macy a inregistrat mai multe esecuri in afaceri, la inceputul carierei sale antreprenoriale.
 
In pofida acestor esecuri, la varsta de 36 de ani, Macy a lansat RH Macy & Co, care a devenit apoi Macy's, unul din cele mai mari lanturi de magazine din lume.
 
Viziunea unica a lui Soichiro Honda (foto) a fost ironizata de comunitatea de afaceri din Japonia.
 
Honda a fost un tehnician genial, care il avea ca idol pe marele Edison. Soichiro nu juca dupa regulile traditionale. Pasiunea sa era mai potrivita mediului din SUA si tocmai de aceea a fost marginalizat de antreprenorii japonezi, care puneau accent pe munca in echipa, nu pe realizarile individuale. Honda a provocat insa industria auto in anii '70 si a determinat revolutia tehnologica de pe piata masinilor japoneze.
 
Colonelul Harland David Sanders a fost concediat de la mai multe locuri de munca, inainte sa infiinteze restaurantul KFC.
 
A calatorit prin toata America, incercand sa gaseasca un partener alaturi de care sa isi vanda produsele din pui prajit; a obtinut un deal in Utah, unde a inaugurat primul restaurant Kentucky Fried Chicken. KFC este astazi unul din cele mai mari branduri din industria fast food, cu peste 18.000 de unitati la nivel global.
 
Dupa ce a intampinat probleme de integrare in colectiv, Dick Cheney a parasit Universitatea Yale - apoi a revenit pe bancile scolii, pentru a renunta din nou, de data asta... definitiv.
 
George W. Bush a glumit candva pe aceasta tema: "Acum stim ca daca esti absolvent de Yale, devii presedinte. Asta inseamna ca daca renunti la Yale, devii vicepresedinte?".
 
Mama lui Isaac Newton l-a retras de la scoala pe fiul sau, pentru a lucra in ferma familiei. A esuat lamentabil in "meseria" sa de fermier.
 
Vazand ca fiul sau nu poate deveni agricultor, i-a permis sa isi finalizeze cursurile si sa urmeze cursurile Universitatii Cambridge. Newton a devenit unul dintre cei mai importanti oameni de stiinta din istorie, revolutionand fizica si matematica.
 
Vera Wang nu a reusit sa se impuna in patinajul artistic. A devenit insa redactorul-sef al revistei Vogue.
 
La varsta de 40 de ani, a inceput sa croiasca rochii de mireaa; astazi, este unul dintre cei mai apreciati designeri vestimentari si conduce un business de un miliard de dolari.
 
Cand Sidney Poitier a dat o proba pentru American Negro Theatre, a incurcat replicile si a vorbit cu un accent ciudat, situatie in care regizorul s-a enervat si l-a dat afara.
 
Poitier a devenit insa o vedeta uriasa a filmului. A castigat un Premiu Oscar pentru Cel mai bun actor si a demolat barierele rasiale in industria filmului american. 
 
In copilarie, Albert Einstein a intampinat dificultati de comunicare si nu s-a impacat cu "educatia traditionala".
 
Aceste mici probleme ale lui Einstein nu reprezentau insa semnul lipsei inteligentei. Einstein a castigat Premiul Nobel in fizica, dupa ce a corectat deficientele din teoriile fizice newtoniene cu teoria relativitatii.
 
Dupa una din primele probe ale lui Fred Astaire pentru marele ecran, un regizor a scris: "Nu stie sa cante. Nu stie sa joace. Nu are suficient par. Stie sa danseze un pic...".
 
Fred Astaire a devenit o legenda a Hollywood-ului si a Broadway-ului.
 
JK Rowling era o mamica singura si traia din banii de la stat, cand a inceput sa scrie prima editie din "Harry Potter".
 
Rowling a devenit cunoscuta pe plan international, dupa ce a scris sapte bestseller-uri cu Harry Potter. Autoarea are o avere de cateva miliarde de dolari.
 
Charles Darwing era considerat un elev mediocru. A renuntat la o cariera in medicina si ar fi urmat sa devina preot. 
 
Darwin a studiat insa natura, si-a descoperit adevarata chemare si a calatorit in jurul lumii pentru a dezvalui misterele mediului inconjurator. Lucrarile sale, precum "On the Origin of the Species", au schimbat fundamental stiinta universala, prin promovarea teoriei evolutioniste. 
 
Vincent Van Gogh a vandut un singur tablou in timpul vietii sale, "The Red Vineyard", cu cateva luni inainte de a trece la cele vesnice.
 
Dupa ce Harrison Ford a jucat un rol mic in primul sau film, un regizor i-a spus ca nu va avea succes in industria cinematografica.
 
Cariera lui Ford numara insa numeroase productii memorabile, precum Star Wars si Indiana Jones.
 
Theodor Seuss Geisel, cunoscut drept Dr. Seuss, a inregistrat 27 de refuzuri de publicare a primei sale carti.
 
Dr. Seuss a devenit un autor legendar pentru cei mici, cu "The Cat in the Hat" si "Green Eggs and Ham". Cartile sale s-au vandut in peste 600 milioane exemplare.
 
Lucille Ball a aparut in atat de multe filme de duzina, la inceputul carierei sale, incat a fost supranumita "Regina filmelor de serie B".
 
A devenit apoi celebra pentru rolul din "I Love Lucy".
 
Cariera tanarului Henry Ford a fost aproape ruinata de afacerile esuate in domeniul auto.
 
Totusi, dupa ce s-a documentat mai profund, Ford a gasit un partener de business, care i-a oferit increderea sa. Ford a invatat din greseli, iar Ford Motor Company a schimbat industria si cultura auto, prin popularizarea productiei in masa.
 
In timpul dezvoltarii aspiratorului sau revolutionar, Sir James Dyson a experimentat 5.126 de prototipuri.
 
Odata cu aparitia modelului cu numarul 5.127, Dyson a devenit cel mai mare vanzator de aspiratoare fara sac din SUA. Dyson are o avere de 4,5 miliarde dolari, potrivit Forbes.
 
Stephen King s-a enervat atat de tare, dupa prima sa tentativa de a scrie romanul Carrie si a aruncat manuscrisul la gunoi.
 
Sotia lui King, Tabitha, a recuperat manuscrisul din cosul de gunoi. Carrie a devenit "racheta" care a lansat cariera lui King. Romanele sale s-au vandut in peste 350 milioane exemplare si au inspirat numeroase filme de succes. 

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x