Trei masini pe care orice femeie viseaza sa le conduca

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Trei masini pe care orice femeie viseaza sa le conduca
Trei masini pe care orice femeie viseaza sa le conduca
de Adrian Somai la 06 Iul. 2018
Urmareste-ne pe Google News
mini cooperhyundai ioniqmclaren 720smasini preferate de femei

Alegerea unei masini poate da mari de batai de cap oricui, in special unei femei! La inceputuri, producatorii auto au tinut seama de cele mai multe ori doar de dorintele pe care le aveau barbatii cu privire la masini. Si asta din simplul motiv ca marea majoritate a clientilor era formata doar din barbati. Lucrurile au mai evoluat acum, iar femeile au prins gustul de a se afla la volan. Ceea ce i-a facut si pe constructori sa inceapa sa produca masini pe gustul doamnelor si domnisoarelor!

Masina este vazuta de cele mai multe ori drept un mijloc prin care ne putem simplifica viata. Fie ca este vorba despre un drum pe care il putem face simplu si rapid pana la birou sau la cumparaturi, fie ca avem posibilitatea oricand de a pleca la drum oriunde ne propunem, trebuie sa recunoastem ca masina a devenit esentiala pentru cei mai multi oameni. 
 
Spre deosebire de barbati, soferitele sunt un pic mai superficiale atunci cand vine vorba despre alegerea unei noi masini. Cei mai multi dintre barbati sunt interesati in primul si primul rand de aspectele tehnice ale masinii. In schimb, femeile sunt interesate mai intai de aspectul exterior al unei masini. Abia apoi se poate discuta despre confort, echipare tehnica, cifre de performanta sau dotari tehnologice. 
 
Pentru ca stim ca alegerea unei masini este o misiune grea pentru orice femeie, vrem astazi sa va prezentam unele dintre cele mai apreciate modele in randul doamnelor. 

 

Mini Cooper, cea mai apreciata masina in randul femeilor 

Mini Cooper, cea mai apreciata masina in randul femeilor
 
Nu am auzit pana acum nicio reprezentanta a sexului frumos sa afirme ca nu ii plac masinile Mini. Evolutia masinilor Mini in ultimii zece ani a fost fulminanta, vanzarile ajungand la niste cifre la care nu ar fi indraznit sa se gandeasca nici macar cei de la BMW. Daca barbatii sunt atrasi in cea mai mare parte de un model BMW, marea majoritate a doamnelor sunt atrase de silueta modelelor Mini. Desigur, mai sunt multe alte avantaje pe care le prezinta aceste modele, incepand de la nivelul ridicat de siguranta pe care il ofera pasagerilor si pana la un consum redus de carburant. 
 
Daca vorbim de intregul portofoliu al celor de la Mini, ne putem da seama rapid ca Mini Cooper S este fara doar si poate cea mai iubita si apreciata masina din gama. Cand vorbim despre un model S, nu ne mai referim doar la un design interesant si la o gama larga de posibilitati de personalizare a masinii. Brandul S ne atentioneaza inca de la inceput ca avem in fata o masina cu o motorizare puternica, gata sa intre in orice aventura alaturi de noi. 
 
Mini Cooper S nu ar fi cea mai inspirata alegere pentru o doamna care nu a mai condus niciodata pana la acel moment. In cazul unei experiente nu prea mari la volan, se poate apela oricand la varianta simpla Mini Cooper. Insa, in ultimii ani, a putut fi observata o crestere de popularitate in cazul variantei S, ceea ce ne arata inca o data ca multe dintre femei isi doresc mai multa personalitate la volan! Versiunea de performanta Mini Cooper S a prins foarte bine chiar si in randul barbatilor, ceea ce ne demonstreaza ca vorbim despre o masina puternica.
 
Despre design cred ca nici nu mai trebuie sa vorbim, modelele Mini Cooper fiind probabil cele mai usor de recunoscut modele, chiar si in cazul celor care nu prea sunt interesati de aceasta lume auto. Infatisarea exterioara este insa atat de importanta pentru cei de la Mini pentru ca au reusit sa targeteze excelent modelele din aceasta gama, marea majoritate a clientilor facand parte fie din categoria tinerilor, fie din categoria doamnelor. 
 
Daca tot am amintit ceva mai devreme despre performante, haideti sa detaliem putin acest aspect. Chiar daca la prima vedere doamnele nu sunt atat de interesate de aceste aspecte tehnice, este important sa stie totusi cate ceva despre masina pe care o vor conduce. Modelele Mini Cooper S sunt echipate cu o unitate de motorizare de 1.998 cmc, care este capabila sa produca nu mai putin de 192 de cai putere si un cuplu maxim de 280 Nm. Pentru a simti cat mai bine placerea condusului, cel mai bine ar fi sa apelati la o cutie de viteza manuala, in cazul acestui model fiind una de sase trepte. Insa, pentru cele care nu se simt atat de stapane pe transmisiile manuale, se poate opta si pentru o cutie automata. 
 
Cu o asemenea echipare sub capota, performantele sunt dintre cele mai bune. Astfel, in cazul modelelor Mini Cooper S putem vorbi despre o viteza maxima la care se poate ajunge de 232 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in doar 6.9 secunde. Consumul este foarte bun, fiind de doar 5.9 – 6 litri consumati pentru parcurgerea a 100 de kilometri. Insa vorbim despre un consum mixt, consumul in regim urban fiind ceva mai mare. 
 
Deja am vorbit prea mult despre acest model, insa am simtit nevoia sa o fac datorita faptului ca este poate cel mai apreciat automobil in randul doamnelor si domnisoarelor. Si nu numai asta, insa acest Mini Cooper S de generatie noua se poate lauda cu o motorizare excelenta si cu performante pe masura. Insa, pe masura acestora este si pretul, cel mai accesibil model plecand de la 27.000 de euro, cu toate taxele incluse. Insa, asa cum spuneam si mai devreme, se poate merge si pe mana unei variante clasice Mini Cooper, cu un pret mult mai scazut. 
 

Hyundai Ioniq, masina desemnata drept cea mai iubita de femei in anul 2017 

Hyundai Ioniq, masina cea mai iubita de femei in 2017
 
Desi nu multi erau cei care ar fi crezut intr-un astfel de rezultat, Hyundai Ioniq a castigat titlul „Women World Car of The Year 2017”. In plus, Ioniq a fost desemnat si „cel mai verde automobil” in 2017. Ioniq asa a si fost prezentat defapt in cadrul Salonului Auto de la Geneva, un model „ecologic” si „foarte capabil”. Sud-coreenii ne-au adus acest nou model in primavara lui 2016 si ne-au si prezentat cele trei versiuni in care ne este oferit. 
 
Prima versiune este Hyundai Ioniq Electric, si asa cum ii spune si numele, este echipata cu un propulsor electric, capabil sa dezvolte 120 de cai putere si un cuplu maxim de 295 Nm. Cu o astfel de echipare, Ioniq Electric poate atinge o viteza maxima de aproximativ 165 km/h. Cu un set de acumulatori de 28 kWh, autonomia lui poate depasi 250 de kilometri. 
 
Ioniq Hybrid este echipat cu un sistem format dintr-o unitate pe benzina de 1.6 litri, careia i se alatura un electremotor de 44 de cai putere si un set de acumulatori litiu-ion. Gradul de emisii nu este insa chiar atat de mic, fiind de 79 grame/kilometru. 
 
Versiunea Hyundai Ioniq Plug-In are sub capota un sistem format dintr-un agregat electric de 61 de cai putere, caruia i se alatura un propulsor cu ardere interna de 1.6 litri si un set de acumulatori litiu-ion cu capacitate de 8.9 kWh. Daca va fi folosita doar energia electrica, automobilul se va putea deplasa doar pentru 50 de kilometri. 
 
Producatorul sud-coreean a adus odata cu acest nou model Ioniq un design inovativ de simplu si un grad de confort foarte ridicat. Dotarile de siguranta activa sunt de ultima generatie, in timp ce conectivitatea este si ea la un nivel ridicat. De asemenea, tehnologia este de cea mai noua generatie, la volan putand experimenta digitalizarea instrumentarului de bord printr-un ecran TFT cu dimensiuni de 7 inci. Toate acestea au facut din Hyundai Ioniq cel mai apreciat model in randul femeilor in anul 2017. 
 

McLaren 720S, un model la care viseaza orice femeie ... si nu numai 

McLaren 720S, o masina de vis pentru oricine
 
In cadrul aceluiasi concurs despre care vorbeam mai devreme, reprezentantele sexului frumos au fost puse sa aleaga si o masina de vis pe care si-ar dori-o. Desi a fost alaturat altor modele de renume, McLaren 720S a reusit sa castige titlul pentru „Dream Car of the Year 2017”. Votantele ar mai fi putut opta si pentru alte modele la fel de cunoscute precum Ferrari GTC4Lusso, Ferrari Portofino, Aston Martin DB11 sau Maserati Levante. 
 
McLaren 720S ne-a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul trecut, fiind numit drept un inlocuitor al lui 650S. Chiar si asa, reprezentantii constructorului ne vorbeau la acea vreme despre cum acest bolid a fost construit de la zero, din toate punctele de vedere. Acest model este dezvoltat intr-o serie limitata, in anul 2017 fiind scoase pe portile fabricii doar 1.200 de exemplare. Anul acesta insa, productia va ajunge pana la 1.500 de masini. 
 
Lasand la o parte infatisarea sa care are darul de a atrage orice privire asupra ei, oare ce le face pe femei sa indrageasca atat de mult acest bolid? Poate este vorba despre performante, de ce nu?! McLaren 720S este echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 720 de cai putere si un cuplu de 770 Nm. Cu o asemenea herghelie sub capota, la volanul unui McLaren 720S poti ajunge la o viteza maxima de ... 341 km/h! Sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat in doar 2.9 secunde, in timp ce pentru a ajunge la pragul celor 300 km/h este nevoie de 21.4 secunde. 
 
Acestea fiind spuse, McLaren 720S este masina de vis a oricui, nu doar a femeilor. Cine nu ar visa sa fie la volanul unui astfel de bolid?! Pretul este unul pe masura insa, depasind suma de 240.000 de euro!  
Jurnalist Manager.ro

Ultimele NOUTATI

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?
Life Style

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?

today24 Apr. 2024
Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x