Leadership Summit, cel mai important eveniment de leadership al anului din Romania, are loc pe 16 mai

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Leadership Summit, cel mai important eveniment de leadership al anului din Romania, are loc pe 16 mai Leadership Summit, cel mai important eveniment de leadership al anului din Romania, are loc pe 16 mai
de Redactia Manager la 27 Apr. 2012
Urmareste-ne pe Google News
leadershipleadership summitbusiness dayspaul martinelliantreprenoriat

Business Days lanseaza pe 16 mai cel mai important eveniment de leadership al anului din Romania. Printre vorbitorii de la Leadership Summit se vor numara Adrian Florea, Andy Szekely, Lorand Soares-Szasz, Bogdan Comanescu, Eusebiu Burcas si un invitat din elita mondiala a speakerilor: Paul Martinelli. El este presedintele unei scoli de leadership care poarte numele celui mai citit autor de carti despre leadership, John Maxwell. Manager.ro este partener media al evenimentului.

Evenimentul este structurat pe durata unei zile si este impartit in doua parti: in prima parte vor conferentia cei cinci speakeri de top din Romania, iar in a doua parte va conferentia invitatul special, Paul Martinelli.  
 
Evenimentul este astfel gandit incat prevede doua pauze de cafea si o pauza de masa, iar seara se va organiza pentru invitatii de top din mediul de afaceri o cina festiva alaturi de Paul Martinelli.
 
"Leadership Summit le ofera participantilor diferite beneficii printre care posibilitatea de a invata despre acest concept de la cei mai buni speaker ai momentului, de a interactiona cu acestia intr-un mod formal si informal, numeroase oportunitati de networking si posibilitatea de a interactiona si de a schimba impresii cu ceilalti participanti. Prezenta la acest eveniment garanteaza o experienta intense care iti va schimba modul de a gandi si mai ales modul de a actiona in ceea ce priverste leadership-ul", se arata intr-un comunicat la Business Days. 
 
Evenimentul se adreseaza persoanelor care au functii de conducere sau oameni cu roluri in coordonare, antreprenorilor, managerilor de top, membrilor de consiliu director, managerilor de divizie, managerilor de departament, managerilor de compartimente, sefilor de echipa, responsabililor de proiecte, managerilor de proiect si oricarei persoane preocupate de tema leadership.
 
Pretul unui tichet de participare variaza inter 200 de lei si 650 de lei, in functie de tipul de acces ales (Normal, Premium sau VIP).
 
Inscrierile se fac online pe site-ul official al evenimentului. Acolo pot fi obtine informatii suplimentare legate de eveniment.
 
Despre John Maxwell Team
 
La inceputul anului 2011, alaturi de prietenul si partenerul sau de afaceri Paul Martinelli, dr. John C. Maxwell, autor renumit pe plan mondial, cu peste 60 de carti scrise in domeniul leadershipului si al comunicarii, punea pe picioare primul program international de formare si certificare in leadership. Programul avea sa includa traininguri complete de leadership, coaching, vanzari, public speaking si marketing si urma sa fie deschis oricarui potential lider care impartasea valorile morale ce i-au ajutat pe cei doi si pe multi altii ca ei. Astazi, viziunea lor este o realitate internationala, iar incepand din aceasta luna, ea este si o realitate romaneasca.
 
Despre Paul Martinelli
 
Paul Martinelli este unul dintre cei mai bine cotati speakeri mondiali ai momentului. Istoria lui Paul Martinelli incepe din perioada liceului, pe care a decis sa-l abandoneze pentru a-si croi un drum propriu in viata.

Chiar daca inceputul vietii sale profesionale au fost extrem de dificil si modest, Paul si-a descoperit si dezvoltat adevaratul sau potential devenind unul dintre cei mai cautati speakeri si unul dintre cei mai apreciati coachi la nivel mondial...

Astazi, Paul detine o organizatie internationala, fiind un antreprenor milionar. Paul a impartit deseori scena cu maestrii din domeniul dezvoltarii personale precum John Maxwell, Les Brown, Bob Burg, Carrie Wilkerson, Randy Gage, Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Mark Victor Hansen si multi altii. 
 
Despre Adrian Florea
 
Adrian este fondatorul companiei Trend Consult si detine in prezent functia de Managing Partner. Absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale, Adrian si-a inceput cariera in vanzari in 1993, in domeniul bunurilor de larg consum. Din 1998 si pana in 2003 a lucrat pentru Reuters Romania, ca Sales Manager. In aceasta pozitie a cunoscut indeaproape piata bancara din Romania, principala categorie de clienti reprezentand-o departamentele de Trezorerie ale bancilor din Romania si Moldova. In ultimii zece ani a dezvoltat si sustinut traininguri de vanzari si dezvoltare personala, atat pentru companii multinationale cat si pentru firme romanesti. 
 
Incepand cu 2002 Adrian detine certificare internationala ca trainer in domeniul vanzarilor si negocierii, fiind licentiat SPIN de catre Huthwaite International (UK), si din 2004 in domeniul invatarii experientiale prin licentele Eagle's Flight (Canada). 
 
Alaturi de Trend Consult, Adrian a dezvoltat programe de training si consultanta pentru clienti precum A&D Pharma, BCR, BRD, Crowne Plaza, Farmexim, Hafele, Holcim, Honeywell, Inform Lycos, Microsoft, , Orange Romania, Pepsi, Philips Romania, Rigips Romania, Siveco, Softwin, TechTeam, Unicredit, Vodafone Romania, Volvo, Wizrom.
 
Despre Andy Szekely
 
Contabil, jurnalist, organizator de evenimente, manager si antreprenor. A renuntat insa la toate acestea pentru a-i invata pe oamenii de afaceri sa prospere, iar acum este trainer, autor, coach si public speaker, cu experienta de peste 11 ani in training. A folosit extensiv uneltele LAB Profile pentru livrarea de traininguri de vanzari, persuasiune si coaching. A publicat prima carte de programare neurolingvistica in Romania, "Calea Succesului" si a inregistrat 5 CD-uri audio educationale si 10 manuale de training.
 
Andy conduce grupul de firme AS si este membru fondator al Fundatiei Alpha Leadership prin care ofera servicii de training, coaching si consultanta pentru organizatii si intreprinzatori. Este deasemenea implicat in proiectul Boot Camp pentru dezvoltare personala si profesionala pentru adulti. 
 
Ca NLP Master Practitioner si Trainer cu dubla formare (2003 si 2006), Andy sustine programe pentru dezvoltarea personala si profesionala, sub forma de seminarii deschise sau training pentru companii.
 
Despre Bogdan Comanescu
 
Este Directorul General Accelera, dezvoltator comercial, consultant si trainer de vanzari. Are 20 de ani de experienta nationala si internationala in vanzari, managementul vazarilor si dezvoltarea comerciala a afacerilor. 
 
La inceputul lui '90 a avut primul contact cu antreprenoriatul pe cand detinea o afacere in domeniul auto, iar in '94 a lucrat intr-o companie austriaca. Patru ani mai tarziu, a intrat in grupul Accor si, de atunci, nu s-a mai despartit de companie. In 2005, Bogdan Comanescu a revenit la antreprenoriat odata cu lansarea Accelera in Romania. 
 
In anul 2000 omul de afaceri a simtit nevoia unei schimbari puternice in cariera. Dintre toate activitatile grupului Accor la nivel mondial, care reuneste 4.000 de firme, antreprenorul a ales deschiderea unei filiale Accor in Romania prin Academia Accor, a carei activitate l-a fascinat inca din 1998.
 
Despre Eusebiu Burcas
 
Fondator Burcash – program independent de educatie financiara, Senior Consultant & Trainer. Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice din Cluj, a lansat prima afacere proprie in anul II de facultate. Dupa absolvire a activat ca si broker pe piata de capital, apoi in domeniul vanzarilor ajungand in scurt timp director de vanzari. 
 
Initiator al unor proiecte de succes in domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro), Eusebiu este constant preocupat de "dezvoltarea echipelor de marketing si vanzari din companiile romanesti", livreaza programe de training de negocieri, vanzari consultative, marketing strategic, management de produs, s.a. Printre clientii sai se numara City Pharma, Beiersdorf, E.ON Gaz, EURO GSM, Relad Pharma, Safilar si Leo Burnett&Target. 
 
Este autor a numeroase articole in reviste de specialitate, este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA si HR Club.
 
Despre Lorand Soares-Szasz
 
A inceput ca si gradinar si in mai putin de 3 ani a ajuns sa lucreze la cea mai mare firma de Business Coaching din lume, ca si Manager de Dezvoltare a Afacerii. A castigat numeroase premii, printre care "European #1 Business Development Manager" in cadrul firmei.
 
Cu experienta pe care a acumulat-o in consultanta de afaceri si cu bagajul de cunostinte din domeniul afacerilor a hotarat sa infiinteze firma Coaching4You, aducand conceptul de Business Coaching in Romania. A lucrat si lucreaza cu zeci de firme de succes, in programe de mentoring. 
 
A organizat mai mult de 300 de seminarii in afaceri, la care au participat peste de 5.000 de oameni de afaceri. A lucrat cu peste 100 de firme in programe de business coaching si mentoring. A organizat peste 100 de traininguri in Vanzari, Marketing, Comunicare, Fidelizare Clienti si Echipa avand ca si clienti cele mai respectate firme din Portugalia si Romania.
 
Despre Business Days
 
Evenimentele Business Days sunt organizate cu scopul de a dinamiza mediul de afaceri si sunt centrate pe subiecte de interes legate de antreprenoriat si management, oferind antreprenorilor si managerilor din companiile romanesti: idei inspirationale, exemple motivationale, analize pertinente, estimari ale trendurilor viitoare din diverse domenii, business networking de calitate, posibilitatea de a invata de la cei mai buni specialisti, posibilitatea de a identifica noi oportunitati si de a gasi potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.
 
Evenimentele Business Days, sunt singurele evenimente dedicate oamenilor de afaceri, care se organizeaza si la nivel regional si strang peste 500 de participanti la fiecare editie si sunt organizate de asociatia ADESCO, o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Ultimele NOUTATI

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Ciolacu a decis: Kaufland, Lidl, Carrefour si Auchan raman deschise si in weekend: romanii nu vor sa le inchidem
Economie

Ciolacu a decis: Kaufland, Lidl, Carrefour si Auchan raman deschise si in weekend: romanii nu vor sa le inchidem

today28 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x