Timisoara Business Days - locul de intalnire al antreprenorilor care construiesc viitorul mediului de afaceri romanesc

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Timisoara Business Days - locul de intalnire al antreprenorilor care construiesc viitorul mediului de afaceri romanesc Timisoara Business Days - locul de intalnire al antreprenorilor care construiesc viitorul mediului de afaceri romanesc
de Redactia Manager la 10 Mar. 2014
Urmareste-ne pe Google News
business dayschestionarebuticul de inspiratieadescotimisoara

In perioada 2-3 aprilie, se va desfasura la Timisoara prima editie din anul 2014 a suitei de evenimente Business Days, cea mai ampla platforma din Romania dedicata sustinerii mediului antreprenorial. Business Days revine la Timisoara pentru a treia oara si aduce, pe langa formatul deja consacrat al evenimentelor din serie, speakeri internationali specializati in domenii de ultima ora din lumea afacerilor, precum si multe alte noutati. Timisoara Business Days va fi gazduit de Centrul de Evenimente Hotel Club Senator si Expovest.

Editia aniversara (http://timisoara2014.businessdays.ro/) a celor 4 ani de existenta pe piata a celei mai de impact serii de evenimente de business din Romania va contine, printre altele: 4 conferinte (in total 44 de prezentari inspirationale), 16 workshopuri, unde peste 50 de specialisti, experti, consultanti, antreprenori, manageri, traineri si moderatori profesionisti ii vor ajuta pe participanti sa iti dezvolte abilitatile de management si antreprenoriale prin sesiuni bazate pe interactivitate si schimb de experienta, 4 mese rotunde (cu peste 48 de invitati de marca din diverse domenii care vor sustine dezbateri in jurul unor teme de impact pentru mediul de business romanesc). Una dintre noutatile editiei consta in organizarea unui workshop special dedicat persoanelor de conducere, sustinut de renumitul dirijor si specialist in neurostiinte Giorgio Fabbri, despre un nou tip de inteligenta pentru un leadership inovativ.

„Printre preocuparile noastre constante ramane dezvoltarea spiritului antreprenorial si sprijinirea celor care vor sa porneasca pe drumul nu lipsit de provocari al intreprinzatorilor”, declara Laszlo Pacso, coordonatorul Business Days. “Credem in continuare ca dezvoltarea relatiei de colaborare intre mediul academic si mediul de business poate juca un rol esential in crearea unei culturi antreprenoriale sanatoase in tara noastra si poate ajuta tanara generatie pentru a-si gasi mai usor rostul in societate. Vom continua sa dezvoltam parteneriate cu toate universitatile importante din tara si sa ajutam ca si catalizator in crearea unor punti functionale de comunicare si interactiune cu mediul de business. Platforma Business Days va juca un rol esential in acest demers. Vom continua sa dezvoltam relatiile cu administratiile locale pentru a facilita discutiile si derularea unor proiecte cu mediul de business si mai ales in generarea unor solutii viabile pentru implementarea strategiilor de dezvoltare ale marilor aglomerari urbane. Credem ca dezbaterile si discutiile din cadrul meselor rotunde Business Days contribuie in mod semnificativ la crearea primilor pasi pentru acest demers”, mai spune Laszlo Pacso.

Cu o arhitectura unica in Romania, evenimentele Business Days le ofera participantilor posibilitatea de a asimila informatii pe patru paliere, astfel incat sa aiba un castig triplu: inspiratie, idei si posibili parteneri de afaceri:

* Conferinte - care au rolul de a-i incarca de energie pozitiva pe cei prezenti si a le oferi idei, prin analize ale tendintelor si ale oportunitatilor de dezvoltare;

* Workshopuri - care au rolul de a dezvolta abilitati prin schimb de experienta si interactivitate. Focusul se pune pe componenta practica, pe studii de caz si sesiuni de intrebari si raspunsuri, prin care participantii pot sa-si prezinte problemele pentru a gasi idei, solutii si chiar resurse pentru a le rezolva;

* Sesiunile formale de business networking – cu rolul de a genera oportunitati de business si de a identifica potentiali parteneri sau colaboratori. Stabilirea intalnirilor la eveniment este facilitata prin aplicatia mobila meet me, utilizata de  participantii interesati de a face matchmaching la locul evenimentului.  Aplicatia meet me dezvoltata de organizatori permite cautarea, filtrarea si sortarea bazei de date a participantilor, dupa 4 criterii: domeniu de activitate, functie, companie si nume. Intalnirile de matchmaking vor fi deschise si participantilor din tari aflate in vecinatatea Romaniei,  precum Ungaria si Serbia. 

* Start-up suport – actiuni dedicate start-up-urilor, concentrate pe trei directii: testarea ideii de afaceri, produsului sau serviciului, beneficiind de prezenta si feedback-ul audientei; intalniri cu investitori si mentori, precum si promovarea afacerii prin prezentari de 3 minute  in fata antreprenorilor si a managerilor prezenti.

In primele două saptamani de campanie, respectiv pana pe data de 16.03.2014, ora 24.00, este in vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces.

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata http://timisoara2014.businessdays.ro/inscriere/. Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Printre speakerii invitati ai acestei editii se numara personalitati din lumea afacerilor precum Radu Georgescu, Eberhard Jung, Giorgio Fabbri, Cristian Secosan, Mru Patel, Dragos Anastasiu, Felix Patrascanu, Marius Ghenea, Sergiu Negut, Adrian Cioroianu, Felix Daniliuc, Ovidiu Chiorean, Voicu Oprean, Mihai Stanescu, Amalia Sterescu, Sorina Bradea, Florentin Banu, Gabriella Pacso, Ovidiu Toader, Andrei Rosca, Razvan Ogarcin, Cornelia Bedros,  Adrian Badescu, Cristian Nacu, Diana Vitan Martinas, Adrian Florea si multi altii.

Timisoara Business Days este organizat cu sprijinul partenerilor sai: IBM, UPC Business, Raiffeisen Leasing, Intel, AON, DPD,  AIMS, Medici’s, Zitec, Mass Media consulting, SLG Thomas, FanCourier, Peroni Italy, Autonom rent-a-car, Timisoara Toastmasters, Rentrop & Straton, Hieroglifs Translations, Dallmayr Kaffee, Casa de Vinuri Cotnari, DaedalusMillwardBrown, Universul Juridic, Elastoffice, Hostway, Hotel Continental, Hotel Lido, Hotel Novera, Hotel Ramina, Hotel Savoy, Hotel Reghina, Hotel Timisoara, Pensiunea Park, Persolog, Star Dental Clinic, Toyota, Buticul de Inspiratie by Dana Tudor s.a. 

Parteneri media:  Forbes, Manager.ro, AvocatNet, Cariere, Transilvania Business, Business24, Ziare.com, BestJobs, ANIS, IQAds, Smark, TVR Timisoara, Digi24, RadioZu, LTV.ro, BusinessDaysTV, Amulette, Today Software Magazine, 24-FUN, LivePR, PortalHR, Retail-FMCG.ro, Gpec, Coaching4You, Business Woman, Tion, OradeStiri.ro, Vest24.ro, HUB IT, ADR Vest, Akcees, Colors in Projects, Aries Timisoara, Maramures Business Club s.a.

Bucuresti Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociatia Dezvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online) si Newfield Consulting. ADeSCO este o organizatie non-profit al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Pentru detalii privind evenimentele Business Days va invitam sa vizionati acest scurt spot video care arata evolutia proiectului in cei 3 ani de la lansare. Date cu privire la impactul avut de aceste evenimente in piata de business din Romania puteti afla vizionand analiza comparativa a ultimelor editii Business Days, pe baza chestionarelor de feedback prelucrate si auditate de catre Daedalus-Millard-Brown

Contact presa: 
codruta.nicolescu@businessdays.ro | +40-741-163700 | Director Executiv ADeSCO
dana@buticuldeinspiratie.ro  | +40-726-555564 | Chief Inspired Officer Buticul de Inspiratie

Ultimele NOUTATI

Care este cea mai sigura criptomoneda din lume? Am intrebat ChatGPT, iata ce raspuns a putut sa dea
Ultimele stiri economice

Care este cea mai sigura criptomoneda din lume? Am intrebat ChatGPT, iata ce raspuns a putut sa dea

today15 Apr. 2024
Nu mai tineti telefoanele in buzunar: cum te poti imbolnavi
Tehnologie

Nu mai tineti telefoanele in buzunar: cum te poti imbolnavi

today15 Apr. 2024
Data la care intra pensiile pe card inainte de Paste: 5 milioane de pensionari asteapta banii
Economie

Data la care intra pensiile pe card inainte de Paste: 5 milioane de pensionari asteapta banii

today15 Apr. 2024
Cati bani cheltuie statul lunar cu alocatiile pentru copii: banii nu ajung nici macar o saptamana
Economie

Cati bani cheltuie statul lunar cu alocatiile pentru copii: banii nu ajung nici macar o saptamana

today15 Apr. 2024
Ce inseamna, de fapt, datoria publica uriasa a Romaniei? Care sunt riscurile pentru noi toti
Economie

Ce inseamna, de fapt, datoria publica uriasa a Romaniei? Care sunt riscurile pentru noi toti

today15 Apr. 2024
Salarii compensatorii 2024. In ce conditii primesti gramada 24 de salarii lunare
Economie

Salarii compensatorii 2024. In ce conditii primesti gramada 24 de salarii lunare

today15 Apr. 2024
Soc in Lumea Criptomonedelor: Bitcoin si Ether se Prabusesc
Economie

Soc in Lumea Criptomonedelor: Bitcoin si Ether se Prabusesc

today15 Apr. 2024
Mediul privat romanesc, cu un picior in groapa: in doar doua luni am pierdut peste 4.300 de firme in toata tara
Companii

Mediul privat romanesc, cu un picior in groapa: in doar doua luni am pierdut peste 4.300 de firme in toata tara

today15 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Data la care intra pensiile pe card inainte de Paste: 5 milioane de pensionari asteapta banii
Economie

Data la care intra pensiile pe card inainte de Paste: 5 milioane de pensionari asteapta banii

today15 Apr. 2024
Cati bani cheltuie statul lunar cu alocatiile pentru copii: banii nu ajung nici macar o saptamana
Economie

Cati bani cheltuie statul lunar cu alocatiile pentru copii: banii nu ajung nici macar o saptamana

today15 Apr. 2024
Ce inseamna, de fapt, datoria publica uriasa a Romaniei? Care sunt riscurile pentru noi toti
Economie

Ce inseamna, de fapt, datoria publica uriasa a Romaniei? Care sunt riscurile pentru noi toti

today15 Apr. 2024
Salarii compensatorii 2024. In ce conditii primesti gramada 24 de salarii lunare
Economie

Salarii compensatorii 2024. In ce conditii primesti gramada 24 de salarii lunare

today15 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x