Pentru profesionistii din domeniu, Seminarul National de Legislatia Muncii e un eveniment de top. Subiecte de interes major vor fi solutionate si dezbatute de doi lectori renumiti

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Pentru profesionistii din domeniu, Seminarul National de Legislatia Muncii e un eveniment de top. Subiecte de interes major vor fi solutionate si dezbatute de doi lectori renumiti Pentru profesionistii din domeniu, Seminarul National de Legislatia Muncii e un eveniment de top. Subiecte de interes major vor fi solutionate si dezbatute de doi lectori renumiti
de Redactia Manager la 11 Apr. 2017
Urmareste-ne pe Google News
seminarul national de legislatia munciihrhotel sportraluca dimitriurodica mantescupoiana brasov14 mai

Primavara aceasta vine cu unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul de legislatia muncii. Ajuns deja la cea de-a XXXVIII-a editie, Seminarul National de Legislatia Muncii se va desfasura anul acesta in perioada 12-14 mai la Hotel Sport****, Poiana Brasov.

Calitatea evenimentului incepe cu lectorii invitati si continua cu un hotel de patru stele care ofera conditii pe masura evenimentului din luna mai. Stim cat de mult inseamna informatia corecta pentru un profesionist care isi doreste succesul firmei sale si o activitate stralucita! Instruirea frecventa si accesul la informatii furnizate de profesionisti de top inseamna, din start, un pas facut in directia potrivita.

Gandit si organizat pentru directorii HR ai marilor companii din Romania, pentru juristii, consultantii, managerii si toti profesionistii din HR care isi doresc sa fie la curent cu noutatile legislative, sa le inteleaga si sa rezolve rapid problemele intalnite in practica, Seminarul National de Legislatia Muncii aduce si de data aceasta o tematica in care veti regasi toate raspunsurile mult dorite.

Este un eveniment la care aveti sansa de a adresa intrebari din domeniu si care va ofera astfel garantia ca veti putea obtine clarificari certe din partea unor specialisti care descifreaza zi de zi o legislatie din ce in ce mai complicata.


Atat noutatile legislative si de practica judecatoreasca, cat si situatiile controversate care creeaza cele mai mari probleme in practica vor fi prezentate, dezbatute si analizate in detaliu de doi specialisti cunoscuti in domeniu:

** Prof univ. dr. Raluca Dimitriu, doctor in dreptul muncii, formator al magistratilor specializati in litigii de munca, in cadrul Institutului National al Magistraturii

** Consilier juridic Rodica Mantescu, cu o experienta profesionala de 15 ani in domeniul dreptului muncii si al asigurarilor sociale


Participarea la Seminarul National de Legislatia Muncii inseamna un pachet de beneficii pe care le primiti in calitate de profesionist in domeniu. Instruirea, acumularea unor cunostinte noi si informarea cu privire la solutii eficiente in 2017 reprezinta avantajele celor care isi doresc succesul in cariera si recunoasterea meritelor.


Care sunt aceste beneficii pe care vi le ofera participarea la Seminarul National de Legislatia Muncii?

1. O doza suplimentara de profesionalism in rezolvarea unor probleme dificile din legislatia in vigoare si clarificarea oricaror nelamuriri!

2.  Garantia unor rezolvari corecte, legale si eficiente! Avantajul va fi al dumneavoastra!

3.  Veti cunoaste profesionisti de top alaturi de care veti putea face schimb de experienta, incepe colaborari noi sau discuta in cadrul sesiunii de networking despre subiecte de interes comun!

4. Economisiti timp, bani si energie printr-un singur seminar care va scuteste de multe intrebari pe care ar trebui sa le adresati ulterior unor consultanti din domeniu!

5. Va bucurati nu doar de 2 zile de seminar, ci si de inca 1 zi libera in care va puteti relaxa in cadrul unei incinte de lux din Poiana Brasov!


Locurile la Seminarul National de Legislatia Muncii sunt limitate la 80 asa ca va puteti inscrie acum pentru a va asigura ca veti participa la eveniment.

Seminarul din 12-14 mai 2017 va fi axat pe situatii concrete in care directorii de HR au neclaritati si pe dezbaterea tuturor aspectelor juridice/fiscale ale situatiilor cu probleme. In concret, discutia va face referire si la solutionarea problemelor de care va loviti in practica de zi cu zi.

Punem accentul pe calitate, pe o organizare fara greseli, pe informatii si solutii livrate eficient, pe dezbateri de top tinute de lectori de top. Ne dorim ca participarea dumneavoastra sa fie o experienta benefica din toate punctele de vedere!

Va reamintim, totodata, ca aveti posibilitatea sa puneti intrebari legate de problemele concrete cu care va confruntati!


Aici puteti vedea 10 exemple de intrebari adresate de participanti la editiile trecute ale Seminarului!



TEMATICA  a fost gandita tinand cont de ariile de interes si de unele dintre cele mai arzatoare subiecte din acest an:

I. Evolutii recente in legislatie si in practica judecatoreasca (noutati in materia salarizarii; recursuri in interesul legii in materia jurisdictiei muncii; revocarea deciziei de concediere; suspendarea contractului de munca; raporturile de munca ale PFA si multe alte aspecte de interes!)

2. Revisal (Includem aici toate noutatile privind inregistrarile in registrul general de evidenta a salariatilor, alaturi de orice dificultati pot aparea!)

3. Contractele colective de munca (utilitate si consecinte; practica neunitara; recurs in interesul legii: Curtea de conturi nu poate anula un contract colectiv de munca; impactul digitalizarii asupra raporturilor colective)

4. Evaluarea salariatilor (vor fi dezbatute detaliat: componenta juridica a evaluarii: scop/periodicitate/efecte; procedura evaluarii – etape, fise de evaluare, contestatii; preintampinarea conflictelor)

5. Ce concedii acordam salariatilor in 2017? (informatii utile si in folosul dumneavoastra vor fi aduse si aici: o analiza aplicata a dificultatilor practice in cazul fiecarui concediu; greseli frecvente; indemnizatii si contributii in 2017!)

6. Aspecte practice privind timpul de munca (lista este si aici una generoasa: repausul zilnic; practica judecatoreasca privind orele suplimentare; sporuri, compensatii, semne de intrebare; munca in zilele de sarbatoare legala; solutii ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene privind timpul de munca!)

7. Dosarul personal al salariatului – fila cu fila (documente obligatorii si documente facultative; obligativitatea de a elibera adeverinta la incetarea contractului, chiar daca nu s-a solicitat; confidentialitate si protectia datelor personale; contraventii si sanctiuni)

Legislatia muncii poate fi un domeniu fara neclaritati, fara obstacole si cu orice conflicte remediate rapid si eficient! Participarea la Seminarul National de Legislatia Muncii reprezinta un ingredient-cheie in intelegerea noilor modificari legislative si aplicarea lor corecta!

Veti vedea in ce mod CALITATEA discursului, a dezbaterilor si a informatiilor pe care cei doi lectori vi le ofera vor face diferenta!

Suntem recunoscatori, pe aceasta cale, si pentru opiniile unora dintre profesionistii care au participat si care s-au bucurat sa descopere atat de multe informatii utile si esentiale in cadrul editiilor anterioare:

"Ma bucur sa stiu ca exista un eveniment desfasurat cu atat de mult profesionalism. Nu este prima oara cand particip si, cu siguranta, nu va fi nici ultima. Daca locatia a fost una de vis, acelasi lucru il pot spune, cu toata convingerea, si in ce priveste organizarea seminarului si felul in care au fost prezentate informatiile! A fost o experienta minunata de 3 zile si tin sa va multumesc!" - Petre Iulia, manager HR, Constanta

"Am venit cu o lista lunga de intrebari si mi-ati raspuns la toate prin temele si subiectele abordate si explicate. La final, am mai avut o singura intrebare de adresat si am plecat mai mult decat multumit inapoi spre Bucuresti. Mult succes in continuare in tot ceea ce va propuneti si la cat mai multe astfel de seminarii!" - Bogdan Lefter, director HR, Bucuresti

"M-am bucurat sa vad ca ati indeplinit ceea ce ati promis si ca lectorii chiar aveau experienta. Asta se vede si mi-am dat seama din prima clipa. Nota zece pentru calitatea informatiilor, diversitatea subiectelor abordate si felul in care ati oferit raspunsuri si ati clarificat nelamuririle din legislatie. Si au fost multe! Ma astept ca si anul acesta sa fie la fel! De asemenea, nota zece pentru organizare si hotelul ales!" - Ioana M. Gheorghe, responsabil legislatia muncii, Piatra-Neamt

Pentru detalii privind pretul, puteti da >>> click aici <<< .

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare, va rugam sa ne scrieti la adresa: seminarii@rs.ro
 

Va asteptam cu drag,


Liliana Grigore,

Organizator eveniment Rentrop & Straton




 

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x