FEMEI IN AFACERI organizeaza la Brasov evenimentul Meet the WOMAN!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
FEMEI IN AFACERI organizeaza la Brasov evenimentul Meet the WOMAN! FEMEI IN AFACERI organizeaza la Brasov evenimentul Meet the WOMAN!
de Redactia Manager la 17 Sep. 2013
Urmareste-ne pe Google News
femei-in-afacerimanagerfemeibrasovdetaliipastel

Evenimentul Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI in AFACERI pe 26 septembrie 2013, ora 19:00, la Kronwell Brasov Hotel o va avea ca speaker pe Dana Nae Popa, realistic manager & business developer al agentiei de comunicare pastel, care va vorbi despre marketingul bazat pe experienta, ce sunt experientele de brand, de ce conteaza si cum le cream.

Intr-o perioada in care fiecare doreste sa atraga atentia asupra propriului produs, ceea ce va face diferenta va fi experienta pe care jucatorii din piata o vor crea clientilor lor, pentru a-si asigura un avantaj competitiv si profituri mai mari. Astfel, marketingul experiential are rolul de a construi, pe termen lung, relatii stranse intre branduri si consumatori, de a le oferi momente de care sa isi aminteasca intotdeauna cu placere.  
 
Tema de actualitate va fi dezbatuta in cadrul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI in AFACERI, cea mai activa comunitate profesionala de business dedicata femeilor din Romania. Invitata va fi Dana Nae Popa, realistic manager & business developer al agentiei de comunicare pastel, pentru a vorbi despre marketingul bazat pe experienta, ce sunt experientele de brand, de ce conteaza si cum le cream. 
 
“Este o mare diferenta intre a povesti consumatorilor despre un produs sau serviciu si a le permite sa-l experimenteze, lasandu-i pe ei sa descopere beneficiile. Marketingul experiential a castigat repede teren, pentru ca apasa butonul potrivit, si anume emotia. Este, de fapt, un concept holistic, ce provoaca toate simturile si face apel la sentimentele potentialilor clienti, pe care, in cele din urma ii cucereste”, a declarat Dana Nae Popa, realistic managing partner & business developer la  pastel.       
 
Cu studii in marketing si specializari ulterioare in zona de finante si management, Dana asigura dezvoltarea armonioasa si sustenabila a agentiei de comunicare pastel. Manageriaza relatiile cu partenerii strategici ai companiei si seteaza permanent capacitatea agentiei de a se adapta la un context de piata tot mai complex. Aria sa de expertiza specifica este aceea de descoperire si expandare a oportunitatilor strategice de business. Dana are 10 ani de experienta in comunicare, dintre care 7 in antreprenoriat. Agentia de comunicare  pastel, infiintata in 2006 alaturi de Ioana Mucenic, are acum 26 de angajati, peste 30 de clienti activi, dintre care 70% sunt lideri in pietele in care activeaza. Printre acestia, se numara Mondelez, AVON, Tenaris Silcotub, Petrom, Heidi Chocolat, Honda, Unilever Food Solutions, GDF SUEZ Energy Romania, Hochland, Bonduelle si multi altii.
 
“Organizam un nou eveniment Meet the WOMAN! la Brasov, orasul in care am deschis prima sucursala locala din tara. Prin evenimentele pe care le sustinem, dorim sa fim aproape de femeile care au afaceri locale, oferindu-le posibilitatea de a-si extinde contactele de business, de antreprenoare, pe care dorim sa le sprijinim pentru dezvoltarea businessului lor la nivel national si international. Intotdeauna vom invita speakeri care, prin experienta lor, sunt o adevarata sursa de inspiratie”, a precizat Alice Botnarenco, antreprenor, fondator si presedinte al organizatiei FEMEI in AFACERI.
 
Meet the WOMAN!, un model de succes in business networking-ul romanesc
 
Dupa 4 ani de existenta, cu peste 200 de evenimente de business networking feminin, 30 de speakeri si mii de participante, organizatia FEMEI IN AFACERI este prezenta in Bucuresti, Brasov si, din aceasta luna si in Cluj-Napoca.
 
Peste 350 de femei in afaceri (70% antreprenoare, 30% angajate in companii) au interactionat participand, in 2013, la cele opt evenimente de Business la Feminin, desfasurate in perioada 19 februarie - 11 iunie 2013, in Bucuresti. De asemenea, la Brasov, unde organizatia a deschis prima sucursala si a organizat trei evenimente in prima parte a anului, au participat deja 130 de femei din mediul local de business.
 
Aflati ce inseamna proiectul Meet the WOMAN! ce beneficii au membrele FEMEI IN AFACERI si ascultati testimonialele celorlalte membre!
 
Organizate de FEMEI IN AFACERI, cea mai activa comunitate profesionala de business dedicata femeilor din Romania, aceste evenimente au reprezentat un bun prilej pentru participante de a obtine noi contacte de business, de a-si dezvolta afacerea si de a-si promova serviciile in cadrul proiectului Meet the WOMAN! care reprezinta un model de succes in ceea ce inseamna business networking-ul in Romania.
 
Prezenta constanta a participantelor arata preocuparea femeilor de afaceri din Romania fata de crearea unui mediu de business sanatos, cele mai multe intreprinzatoare orientandu-se, pentru dezvoltarea unei afaceri, catre domenii variate: magazine online cu produse bio, dermatocosmetice, produse pentru copii, design floral, avocatura, clinici medicale, consultanta de imagine, agentie de social media etc. In Romania, aproximativ 37.000 de femei detin o firma, varsta medie la care acestea intra in antreprenoriat fiind de aproximativ 40 de ani. 
 
Seria Meet the WOMAN! reprezinta, din anul 2009, evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, promovarea afacerilor si a femeilor-lider care au obtinut excelenta in profesia lor. Proiectul se adreseaza femeilor aflate la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. 
 
Fiecare eveniment este structurat in trei parti: o sesiune initiala de prezentare a fiecarei participante, una mediana, in care speakerul invitat prezinta o tema de business in 30 de minute si initiaza un dialog cu audienta, si o sesiune finala de business networking, in care se pun bazele viitoarelor contracte.
 
DESPRE EVENIMENTUL MEET THE WOMAN! DE LA BRASOV
 
Accesul la evenimentul din 26 septembrie, organizat la Kronwell Brasov Hotel, ora 19:00, se face doar dupa confirmarea inscrierii. Membrele FEMEI IN AFACERI au prioritate si beneficiaza de 15% discount din costul taxei de participare (80 de lei, nu se percepe TVA, coffee break inclus).
 
Informatii complete despre eveniment pe site-ul FEMEI in AFACERI.
 
DESPRE FEMEI in AFACERI
 
Infiintata in 2009 de Alice Botnarenco, organizatia FEMEI in AFACERI dezvolta proiecte care se adreseaza antreprenoarelor si femeilor care lucreaza in companii. In 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic international pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, pozitionat ca un portal cu informatii din mediul feminin de afaceri si a creat prima platforma online de business, dedicata femeilor din Romania.
 
Pornita initial ca o comunitate online, FEMEI in AFACERI numara in prezent peste 2.000 de membre in grupul de pe Linkedin si cateva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfasurate pe parcursul a 4 ani de existenta.
 
www.femei-in-afaceri.ro
 
PARTENERI 
 
Kronwell Brasov Hotel • Helvetansa • Class Living • Iconic Food Wine&Design  • UPC Business • NISSA • pastel 
 
PARTENERI MEDIA
 
Transilvania Business • bizbrasov.ro • Business Days • RisCo • manager.ro • zilesinopti.ro 
 
Pentru mai multe detalii, va rugam contactati:
 
Ruxandra Margoi                                                              
involved account at pastel
telefon:  0757.57.57.84/021.335.84.45  
Email:  ruxandra.margoi@pastel.com.ro
 
Veronica Stancu 
Vice President, Branding & Communication Manager Femei in Afaceri
Telefon: 0723.270.430
Email:veronica.stancu@femei-in-afaceri.ro



 

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x