Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie

Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie
de la 17 Mar. 2016
Think Food - cine sunt invitatii la ospatul de idei din 23 martie Tags: industria agroalimentarathinkfoodstrategii de marketingpiata de desfacere

Point Connections, business unit al Point Public Affairs, agentia de comunicare strategica si public affairs din GMP Group organizeaza in perioada 23-24 martie a doua editie a evenimentelor ThinkFood, la Impact Hub Bucuresti si Bacania Veche. Lansata in 2015, Think Food este o platforma de evenimente si informatii despre hrana si valentele acesteia, care isi propune sa sprijine constructia unui consens intre valorile noului consumator (mult mai atent, informat si exigent), industria agroalimentara (producatori, procesatori, retaileri), autoritatile cu atributii in domeniu, dar si antropologi, psihologi, scriitori, antreprenori sau chefi.

„Prin evenimentele Think Food de anul acesta vrem sa oferim o perspectiva completa a felului in care romanii se raporteaza la hrana, sa intelegem ce rol are alimentul traditional romanesc pentru consumatorul roman si care sunt alegerile pe care le face noul consumator, mai constient si mai implicat. Va invitam si anul acesta sa fiti alaturi de noi la un ospat de idei, ca sa descoperim impreuna cele mai proaspete tendinte in consum si cele mai interesante viziuni asupra alimentelor si alimentatiei”, spune Liliana Munteanu, initiatorul proiectului si Head of Point Connections, business unit in cadrul Point Public Affairs.

Programul si invitatii

Miercuri, 23 martie – ThinkFood ”Pe romaneste”.  

In prima zi a evenimentului, reprezentanti ai unor asociatii profesionale, antreprenori si companii din industria alimentara vor discuta cu autoritatile din domeniu si reprezentanti ai clasei politice despre politicile alimentare si cum se pot ele adapta la noul consumator.

Astfel, in lista de vorbitori se vor afla Simona Man, secretar de stat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Florin Capatana, Vicepresedinte, Director Relatii institutionale si dezvoltare durabila in cadrul Asociatiei Marilor Retele Comerciale, Valeriu Steriu, vicepresedinte al Comisiei de Agricultura a Camerei Deputatilor, Claudiu Vrinceanu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri, Alexandra Toderita, membra a consiliului director al Centrul Roman pentru Politici Europene, Domnica Macri, Managing Editor National Geographic Romania, Dana Sintejudean, Public Affairs, Edenred,  Marius Tudosiei, antreprenor, proprietar Bacania Veche.

Printre temele aflate in dezbatere se vor regasi urmatoarele: strategii si politici alimentare pentru acoperirea nevoilor de consum ale Romaniei; alimentul national & traditional, intre cautarea identitatii nationale si strategii de marketing; probleme si solutii in circuitul produsului alimentar romanesc: productie, colectare, desfacere; oportunitati si directii strategice pentru cresterea prezentei alimentelor romanesti in retelele de distributie; politici fiscale si acces la finantare; antreprenoriatul agro - alimentar – studii de caz (viziune, acces la finantare si piata de desfacere); Romania micilor producatori – dezvoltarea lanturilor alimentare scurte; de la consumator la consum – actor; dimensiunea economica, sociala si etica a consumului.

Miercuri, 23 martie – Conversatiile ThinkFood

A doua sectiune a primei zile de ThinkFood vine cu perspective insolite asupra raporturilor consumatorilor  cu hrana si alimentatia, prin abordari neconventionale si viziuni ”out of the box”. Va propunem un caleidoscop de teme si personalitati, o viziune complexa despre hrana, despre tine si lumea inconjuratoare, prezentat de vorbitorii nostri: Vintila Mihailescu, profesor universitar doctor, director al Departamentului de Sociologie din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) Larisa Petrini, health coach, Tiberiu Cazacioc, consultant comunicare, Miscarea Slow Food, Teodor Frolu, arhitect si antreprenor.

Mai multe detalii despre program si speakeri sunt disponibile pe www.thinkfood.ro si pe pagina de Facebook a conferintei: www.facebook.com/ThinkFood.ro.


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor

Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement