Edenred lanseaza o noua linie de business in Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Edenred lanseaza o noua linie de business in Romania Edenred lanseaza o noua linie de business in Romania
de Redactia Manager la 15 Mar. 2016
Urmareste-ne pe Google News
tichetecarduriedenredcard spendeo

Edenred, liderul mondial si national in domeniul cardurilor si tichetelor preplatite pentru companii, lanseaza o noua linie de business in Romania, cu solutia de Expense Management Spendeo by Edenred - prima solutie integrata pentru managementul digital al cheltuielilor de afaceri.

Spendeo  se bazeaza pe  carduri preplatite pentru angajati, care pot fi utilizate pentru plati nationale si internationale in reteaua MasterCard, integrate cu o platforma online pentru administrarea cheltuielilor si cu aplicatie mobila pentru utilizatori. Solutia se adreseaza companiilor care doresc sa elimine procesarea manuala a deconturilor, sa simplifice fluxul de aprobare a cererilor de fonduri si sa imbunatateasca controlul asupra cheltuielilor efectuate de angajati.

Prin lansarea unei noi linii de business in Romania, Edenred urmeaza strategia Grupului, de dezvoltare in noi domenii de expertiza, precum managementul cheltuielilor profesionale, si isi propune sa atinga o crestere de 30% pana in 2020. Solutia Spendeo by Edenred a fost deja lansata cu succes in Franta, Italia, Polonia si Spania. Grupul Edenred are peste 20 de ani de experienta in solutii de Expense Management pentru piata B2B si ne dorim sa sprijinim si companiile din Romania oferindu-le noi solutii pentru administrarea cheltuielilor de afaceri”, a declarat Vianney DU PARC, Director General al Edenred Romania.

Pentru companii, administrarea cheltuielilor profesionale efectuate de angajati este unul dintre procesele cele mai  consumatoare de timp si resurse in departamentele financiare. Gestiunea cheltuielilor profesionale presupune pastrarea de numerar permanent in companie si  implica proceduri complicate de returnare a fondurilor de catre angajati, fluxuri greoaie de aprobare a deconturilor si dificultatii in generarea rapoartelor. Toate acestea se traduc prin volum de munca ridicat, birocratie si control redus asupra cheltuielilor efectuate de angajati.


Un studiu de piata realizat de Edenred arata ca 85% dintre companiile romanesti utilizeaza banii numerar sub forma de avans sau transfera fonduri in conturile de salariu ale angajatilor.  Deconturile se efectueaza utilizand formulare pe hartie in 80% dintre companii. Nesurprinzator, 82% dintre companii se declara nemultumite de controlul limitat pe care il au asupra cheltuielilor efectuate de angajati.

Solutia Spendeo de la Edenred elimina aceste probleme, intrucat permite informatizarea si digitalizarea integrala a proceselor de gestionare a cheltuielilor de afaceri. Spendeo asigura administrarea eficienta a fluxului de cheltuieli, de la avans la decontare, fara birocratie, cu o mai buna urmarire si raportare financiara in timp real, optimizand in acelasi timp controlul si costurile.

Spendeo by Edenred aduce segmentul cheltuielilor profesionale in era digitala

Spendeo by Edenred – cum functioneaza


Spendeo este o solutie unica si usor de utilizat pentru imbunatatirea eficientei in administrarea cheltuielilor profesionale, formata dintr-o platforma web pentru companii, conectata cu carduri de plata preplatite, insotita de o aplicatie mobila pentru utilizatori. Solutia Spendeo by Edenred aduce control si economii reale pentru companii.  

Platforma online poate fi integrata cu programele informatice financiare ale companiilor si permite aprobarea calatoriilor, administrarea cardurilor si a deconturilor. Pe scurt, companiile care utilizeaza aceasta platforma online pot aproba cheltuieli, pot face transferuri instant de fonduri catre cardurile angajatilor, dar pot si sa comande carduri noi sau sa aloce cardurile existente catre alti utilizatori. De asemenea, platforma le permite angajatorilor sa stabileasca diverse restrictii in utilizarea cardurilor, spre exemplu limitarea utilizarii acestora la anumiti comercianti, la bancomat sau in cadrul unor anumite intervale orare.

Cardul Spendeo este un card de plata preplatit, utilizabil in cea mai mare retea de comercianti acceptanti in Romania si la nivel international, este securizat cu cip si cod PIN si permite plati contactless. Angajatii pot utiliza cardurile pentru a plati cheltuielile de afaceri, cum ar fi mese de protocol, transport, cazare, dar si cheltuieli de intretinere a masinilor de companie sau achizitii de software. Angajatorii pot transfera fonduri catre cardurile angajatilor in timp real prin platforma online, incarcandu-le cu sumele solicitate de angajati.

Aplicatia mobila Spendeo permite utilizatorilor cardurilor sa efectueze diverse actiuni precum verificarea soldului, solicitarea de fonduri sau crearea deconturilor, blocarea cardului sau reamintirea PIN-ului. Aplicatia mobila permite angajatilor care folosesc carduri Spendeo sa ataseze imagini scanate ale chitantelor sau facturilor, simplificand procedurile de verificare in departamentele financiare.

« Asa cum arata studiile noastre de piata, situatia actuala in companiile din Romania in ce priveste administrarea cheltuielilor profesionale este descrisa ca fiind un proces complicat si consumator de timp. Angajatii primesc numerar in avans sau fonduri pe cardurile personale, ceea ce inseamna ca banii numerar trebuie sa fie intotdeauna la dispozitie in companie, iar procedura de returnare a fondurilor este facuta in cea mai mare parte pe baza de formulare de hartie. Procesul de aprobare este manual si greoi si implica mult timp si efort pentru angajatii din departamentele financiare. Mai mult decat atat, procedura actuala face dificila generarea unor rapoarte clare si intotdeauna intervin erori in procesarea cererilor de decont», spune Iulian Alexe, Business Development si Expense Management Director la Edenred Romania.

«Vrem sa sprijinim companiile din Romania in drumul lor spre digitalizare si furnizam solutii personalizate la nevoile acestora. Spendeo by Edenred este o solutie simpla pentru companiile care cauta cai de a-si imbunatati controlul asupra cheltuielilor si vor sa castige economii de costuri. Solutia Spendeo ajuta la eliminarea administrarii numerarului in companii, ceea ce inseamna o crestere in productivitate si satisfactie datorita procedurilor simplificate pentru deconturi, un control mai bun si o optimizare a costurilor efectuate de angajati. In plus, companiile pot opta pentru integrarea platformei cu solutiile de ERP si Payroll existente, fara alte investitii in infrastructura IT» , a adaugat Iulian Alexe.

Pe plan international, Edenred are o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea solutiilor pentru cheltuieli profesionale, iar divizia de Expense Management reprezinta 16% din volumul emis la nivel de grup.  

Cu un volum emis de peste 18.3 miliarde de euro la nivel mondial, Edenred este cel mai mare emitent de tichete si carduri preplatite pentru companii atat in Romania, cat si la nivel international.
In Romania, peste 35.000 de companii acorda tichete si carduri de masa Ticket Restaurant®, tichete si carduri cadou si alte tipuri de tichete emise de Edenred, catre peste 1 milion de angajati si colaboratori.


Edenred, compania care a inventat tichetele de masa Ticket Restaurant®, liderul mondial in servicii preplatite adresate companiilor, concepe si administreaza solutii care imbunatatesc eficienta organizatiilor si maresc puterea de cumparare a beneficiarilor.
Garantand utilizarea fondurilor alocate strict in scopul caruia le sunt destinate, aceste solutii permit organizatiilor sa isi organizeze un management mai eficient in:

- Beneficii pentru angajati (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers etc.)
- Managementul cheltuielilor profesionale (Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom etc.)
- Programe de motivare si recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Kadéos etc.)

Grupul Edenred sustine si institutiile publice in managementul programelor lor sociale.

Listata la bursa Euronext Paris, Edenred activeaza in 42 de tari, avand peste 6 300 de angajati, 660 000 de companii si institutii client, 1.4 milioane de comercianti afiliati si 41 milioane de beneficiari. In 2015, volumul total emis de Edenred a fost de 18.3 miliarde euro
Ticket Restaurant® si celelalte denumiri comerciale ale produselor si serviciilor Edenred sunt marci inregistrate ale Edenred SA.
In Romania, peste 35 000 de companii acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred: tichete de masa Ticket Restaurant®, tichete de cadouri Ticket Cadou®, carduri de cadouri Compliments®, tichete de asistenta sociala Ticket Asist®, Ticket Cresa® si Ticket Medica®.


Edenred Romania SRL
Telefon: 021 301 33 11
Fax: 021 301 33 44
www.edenred.ro

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x