ANALIZA: Cum ne impacam cu plaja de necesitati informatice din mediul de afaceri. Dell raspunde provocarii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
ANALIZA: Cum ne impacam cu plaja de necesitati informatice din mediul de afaceri. Dell raspunde provocarii ANALIZA: Cum ne impacam cu plaja de necesitati informatice din mediul de afaceri. Dell raspunde provocarii
de Manager.ro la 22 Sep. 2014
Urmareste-ne pe Google News
dellanalizabig dataservereeficienta serverelorflash

Dell aniverseaza in cateva zile un an de cand a devenit o companie privata. Ce planuri de viitor are compania lui Michael Dell? Reprezentantii Dell din Romania au vorbit despre nevoia de servere eficiente si solutii de stocare rapide, fiabile si nu in ultimul rand accesibile ca pret.

"Vorbim despre o eficientizare. Marea majoritate a clientilor sunt dintr-o zona in care au investit in echipamente si aplicatii software din care le este greu sa iasa. Nu este greu de vazut care sunt furnizorii de asemenea solutii. Problemele insa sunt mai dinamice. Ne uitam la cum am putea gasi mai repede o solutie", a declarat Serban Zirnovan, Regional Solutions Manager Emerging Europe and CIS at DELL, in cadrul unei conferinte de presa DELL.

foto: manager.ro

 
"Este relativ complicat sa achizitionati integral totul. Va trebuie o echipa de dezvoltatori, care trebuie instruita. Am pus insa la punct un concept care se numeste Optimize Enterprise, care isi propune sa lege doua componente mari: cum fac sistemul IT mai eficient cu aceleasi surse, cu acelasi consum de informatie, cu aceleasi resurse tehnice, cum fac sa raspunda mai corect fata de costurile pe care le ai integrate, cum il fac sa fie mai aproape de CLOUD. Cred cu tarie ca am demonetizat notiunea de CLOUD.
 
Am avut bucuria sa-l intalnesc pe domnul Michael Dell saptamana trecuta la Bruxelles si el a spus ca noi iubim PC-ul, nu va muri, au fost multi care i-au cantat “prohodul”, nu dispare chiar atat de repede; mergeti acasa si imbratisati-l. 
 
Multe din provocarile la care facem fata sunt legate de cat de greu este sa inlocuiesti ceva. Migrarea la o alta platforma s-ar putea sa nu fie deloc usoara. 1 din 4 servere la nivel global este Dell. La fiecare 57 echipamente de tip smartphone, sa spunem, exista un server dedicat. 
 
Acesta e raportul in momentul in care accesezi o resursa, faci un upload (incarcare). Cand incarci o fotografie si o pui intr-o zona partajata in cloud trebuie sa treci printr-un server, informatiile se stocheaza intr-un server. Veti vedea din ce in ce mai mult o limitare a arhitecturilor curente de a furniza un serviciu, in anumite conditii. Astazi un server e gandit sa functioneze la 40 grade Celsius si chiar sa depaseasca platforma, in anumite perioade, fara sa isi piarda garantia (la alti producatori acest lucru inseamna o pierdere sau diminuarea garantiei). 
 
Am avut acum doua saptamani ocazia sa ma intalnesc cu un coleg, care mi-a zis ca a fost la un mare client si au discutat despre ceva incredibil: nivelul de incarcare la un servere era de sub 4 la suta (la procesor). Veti vedea ca se intampla foarte des ca procesorul a crescut foarte mult, dar limitarea apare la capacitatea de stocare. Am incercat sa aducem tehnologie care sa fie relevanta din punct de vedere al performantei", a mai precizat Zirnovan


foto: manager.ro
 
Dell a lansat cel mai avansat si usor de gestionat portofoliu de servere PowerEdge, proiectate pentru a ajuta clientii sa abordeze, de oriunde, si sa optimizeze spectrul tot mai larg de cerinte de calcul legate de aplicatii si fluxuri de lucru. Portofoliul de servere Dell PowerEdge din generatia 13 dispune de solutii constructive, inspirate de utilizatori, in optimizarea performantelor legate de pret pentru cea mai larga gama de aplicatii web, de intreprindere si hyperscale, si include ultimele inovatii in materie de tehnologii de stocare date, procesare si memorie, cuplate cu capabilitati de top privind managementul sistemelor.
 
Noul portofoliu Dell PowerEdge – care incepe cu cinci factori de forma pentru servere blade, rack si tower – ofera clientilor posibilitatea de a alege modul in care ei abordeaza tendintele din industria IT, incluzand aici cloud computing, mobilitatea, big data si SD (software-defined). Peste 80% din decidentii privind IT-ul declara ca acesti factori reprezinta prioritati de investitii in urmatoarele 12 luni, conform studiului Future Ready IT, o cercetare recenta la nivel mondial comandata de Dell si Intel.
 
Portofoliul de servere de generatie urmatoare
 
Primele servere noi din gama Dell PowerEdge includ modelele rack PowerEdge R730xd, R730 si R630, modelul blade M630 si modelul tower T630, toate fiind construite pe baza ultimei familii de procesoare E5-2600v3 Xeon de la Intel. Impreuna cu portofoliul de oferte Dell legate de infrastructura, software si servicii, noile servere PowerEdge permit nivele crescute de eficienta operationala si flexibilitate pentru cele mai pretentioase aplicatii si medii de lucru.
 
Stocarea de date de ultima generatie imbunatateste performantele aplicatiilor
 
Pe masura ce firmele continua sa ruleze aplicatii tot mai mari consumatoare de date precum analytics in timp real si calcul tranzactional, accesul cat mai rapid la date devine tot mai critic. De fapt, studiul Future Ready IT arata ca 70% din decidentii in materie de IT (IT Decision Makers – ITDMs) au fost afectati in mod negativ de chestiuni legate de performante atunci cand au rulat aplicatii care necesita acces rapid la date.
 
Noile servere PowerEdge de la Dell sunt proiectate in sensul tehnologiilor moderne de stocare date care sa permita clientilor sa accelereze aplicatiile rulate prin apropierea datelor de procesor, cu scopul cresterii performantelor aplicatiilor.
 
De asemenea, Dell a lansat oferte de stocare date de tip atasare-directa, special proiectate pentru noile servere PowerEdge. Noile produse Dell Storage MD1400 si MD1420 ofera capabilitati de extindere spatiu de stocare, securizare date prin intermediul discurilor cu criptare automata (SED) si management continuu al datelor intre server si mediul de stocare date.
 
Imbunatatiri de top din industrie face managementul sistemelor mai usor ca oricand
 
60% din managerii IT, chestionati in cadrul studiului Future Ready IT, au declarat ca au ca prioritati reducerea complexitatii operationale si simplificarea managementului centrului de date prin alocarea de resurse IT. Capabilitatile Dell actualizate privind managementul sistemelor si incluse in noul portofoliu de servere PowerEdge sunt construite pentru a satisface aceste prioritati ale clientilor, prin intermediul unor nivele mai ridicate de automatizare si prin posibilitatea acordata administratorilor de sistem de a monitoriza si remedia diverse probleme aparute in centrul de date de pe orice dispozitiv portabil, de oriunde din lume. Portofoliul OpenManage de management sisteme furnizeaza un management imbunatatit la server de oriunde si noi nivele de automatizare.
 
Activare fluxuri de lucru de orice dimensiune
 
Peste 60% din decidentii in materie de IT chestionati in studiul Future Ready IT declara ca firmele lor se bazeaza pe un amestec de aplicatii de afaceri traditionale si emergente. Ca atare, centrele de date de astazi trebuie sa suporte o mare varietate de fluxuri de lucru si aplicatii. Noile servere PowerEdge de la Dell ofera platforme flexibile si arhitecturi inovatoare, care permit clientilor sa-si configureze sistemele astfel incat sa satisfaca in mod optim propriile lor cerinte legate de aplicatii si fluxuri de lucru, incluzand aici procesele de calcul legate de afacere, comunicatiile unificate si colaborarea, virtualizarea si calculele tehnice. Noile servere Dell PowerEdge au inceput sa fie livrate din data de 8.09.2014. 

foto: manager.ro
 
Prezenta DELL la VWworld 2014
 
In cadrul VMworld 2014, Dell a facut publica o gama larga de solutii inovatoare pentru portofoliul sau de produse de enterprise, care optimizeaza si simplifica managementul si productivitatea in cadrul mediilor de virtualizare ale clientilor VMware. Noile oferte ilustreaza parteneriatul puternic, de lunga durata, dintre Dell si VMware, menit construirii de produse si servicii unice, de varf, pentru a ajuta clientii sa obtina mai mult de la investitiile efectuate in IT.
 
Forte tehnologice ale schimbarii precum cloud computing, big data, internet of things, mobilitate si IT definit prin software conduc firmele sa gandeasca altfel IT-ul traditional – servicii bazate pe sisteme de inregistrari tranzactionale – si obliga managerii sa-si re-examineze abordarea fata de crearea, stocarea, transferarea si analizarea informatiilor. Multi se indreapta catre o abordare care oglindeste mai indeaproape noul IT – modele si procese de afaceri care sunt orientate pe abonamente sau dezvoltare relationala si care cer suport pentru procesarea unor volume mari de date, cu mare viteza.
 
Punand clientul pe primul plan, Dell sprijina afacerile, indiferent ca au pornit sau nu in calatoria dinspre IT-ul traditional spre noul IT, prin suplimentari ale portofoliului de oferte legate de hiper-convergenta si medii IT definite software cu noi solutii pentru medii VMware:
Solutiile Dell dedicate pentru VMware EVO:RAIL leaga economiile de costuri de capital si operationale ale noilor solutii IT de mentinerea compatibilitatii cu fluxurile de lucru IT traditionale. Aplicatiile vin in ajutorul clientilor la instalarea si parametrizarea infrastructurii lor virtuale si a fluxurilor de lucru.
 
O noua arhitectura de referinta Virtual Desktop Infrastructure (VDI) si noi integrari intre Dell Storage si VMware ajuta clientii la simplificarea solutiilor IT traditionale, incluzand managementul si accesul la date, precum si aplicatiile pentru mediile VMware traditionale.
 
Solutii VMware EVO:RAIL
 
Dell a prezentat Dell Engineered Solutions for VMware EVO:RAIL, solutii proiectate special pentru medii VMware, care vin in ajutorul clientiilor la reducerea nivelului provocarilor obisnuite asociate infrastructurii si fluxurilor de lucru. Noile aplicatii hiper-convergente, cele mai recente produse adaugate extinsului portofoliu de sisteme Dell, furnizeaza o experienta transformationala de la un capat la celalalt, tintind infrastructura virtuala, infrastructura desktop virtuala (VDI), cloud-ul privat si fluxurile generale de lucru care ruleaza in medii virtuale. 
 
Prin folosirea serverelor Dell dotate cu software VMware EVO:RAIL, noile sisteme sunt scalabile, gestionabile si ofera transformarea rapida a timpului de lucru in valoare adaugata, precum si o experienta de management simplificata, ce face ca aplicatiile sa fie usor de utilizat de catre clienti de toate dimensiunile. Dell furnizeaza doua editii Dell Engineered Solutions for VMware EVO:RAIL:
 
Dell Engineered Solution for VMware EVO:RAIL, Virtual Infrastructure Edition – o solutie pentru fluxuri generale de lucru, care permite clientilor sa instaleze si sa parametrizeze rapid infrastructura virtuala pe baza de VMware.
 
Dell Engineered Solution for VMware EVO:RAIL, VMware Horizon 6 – o solutie specifica VDI, ce permite clientilor sa instaleze si parametrizeze rapid infrastructura pentru desktopuri virtuale la utilizatorii finali, pe baza cererilor afacerii.
 
Fiecare aplicatie va fi vanduta de sine statator, impreuna cu hardware, software si suportul aferent. Ambele editii sunt construite pentru a fructifica expertiza acumulata de Dell in cazul proiectarii de centre de date si servere de mare densitate. Aplicatiile includ noduri impresionante de patru servere in interiorul unui singur server 2U.
 
Dell Engineered Solutions for VMware EVO:RAIL reprezinta o suplimentare importanta a portofoliului tot mai extins de solutii Dell de tip engineered. Dell aduce expertiza si leadershipul propriu din cadrul arhitecturii de servere x86, al managementului de sisteme hardware, al instalarilor de solutii la scara web si al experientei cu medii VMware pentru a ajuta la dezvoltarea si co-proiectarea aplicatiei. Rezultatul il constituie un pachet bine integrat hardware si software, care furnizeaza agilitate pentru afaceri, in acelasi timp reducand TCO-ul pentru clientul final.
 
Dell Engineered Solution for VMware EVO:RAIL, Virtual Infrastructure Edition, va fi disponibila din septembrie 2014, iar Dell Engineered Solution for VMware EVO:RAIL, VMware Horizon 6 va fi disponibila ceva mai tarziu in cursul acestui an.
 
Noul mediu de stocare date Dell pentru VMware
 
Dell a anuntat o serie de noi solutii integrate Dell Storage si VMware, pentru a ajuta clientii la simplificarea managementului si al accesului la date si aplicatii pentru medii traditionale VMware:
 
Dell Storage seriile PS si SC ofera acum suport pentru VMware vCenter Operations Manager (vC Ops), in scopul unei mai mari vizibilitati legate de performanta, capacitatea si starea de sanatate a infrastructurii IT virtualizate.
 
Dell va oferi suport Virtual Volumes (VVols) in cazul Dell Storage PS Series la lansarea Virtual Volumes si SC Series care va urma, astfel permitand servicii de management al stocarii si al datelor pentru un proces lin de management, monitorizare si protectie date in medii virtualizate.
 
Aplicatiile Dell FS8600 NAS vor oferi interfete programabile VMware vSphere Storage API – Array Integration (VAAI) in primul trimestru din 2015, pentru a accelera operatiunile VMware in cadrul solutiilor Dell de sistem de fisiere.
 
In plus, pentru a sprijini si ajuta la optimizarea IT-ului traditional in medii VMware, Dell a mai anuntat o noua arhitectura de referinta VDI, bazata pe servere si retelistica Dell, precum si pe noile solutii de stocare Dell Storage SC4020. Arhitectura de referinta ofera clientilor un avantaj de pornire pentru medii de hostare, ca de exemplu cu 1800 de utilizatori, cu caracteristicile de performante detaliate ale unui produs singular suta la suta flash 2U Dell Storage SC4020.
 
Noile solutii cloud client-computing
 
Noile actualizari ale portofoliului Dell Cloud Client-Computing vor imbunatati si simplifica mediile IT ale clientilor, precum si infrastructura lor VDI prin intermediul cresterii semnificative de performante, flexibilitate, securitate si gestionabilitate.
 
Noua solutie Dell Wyse 3000 dual core thin client, cu Windows 7 incorporat, prima solutie thin client de la Dell, bazata pe Intel, stabileste un nou standard de performante si flexibilitate pentru un thin client extrem de compact si eficient din punct de vedere al costurilor. Caracteristicile principale includ:
 
Flexibilitate extinsa, cu suport pentru diverse interfete de mare viteza instalate de producator. Acest dispozitiv se poate conecta la aproape orice, de la retele de date de mare viteza si de ultima generatie, pana la periferice din generatiile vechi.
 
Cost optim pentru performanta si conectivitatea unui thin client din gama medie si superioara.
 
Management simplificat pentru diverse instante de folosire, la sediul clientului cu Dell Wyse Device Manager, sau in cloud cu Dell Wyse Cloud Client Manager, precum si administrare scalabila pentru un volum de thin clients de la cativa la zeci de mii.
 
Performante remarcabile si capabilitati grafice excelente, realizate prin intermediul procesorului dual core Intel BayTrail, cu un factor de forma zvelt si compact. 
 
Dell a anuntat noi capabilitati PCoIP pentru seriile thin client Dell Wyse 500 all-in-one. Inca de la lansarea sa, aceasta solutie, cea mai sigura de tip all-in-one de pe piata, ofera nivele optime de fiabilitate si performante cu un factor de forma elegant si zvelt. Odata cu adaugarea PCoIP bazat pe VMware, solutia ofera acum:
 
Experienta de desktop virtual extrem de intensa, cu capabilitati de modelare 3D si HD video multi-streaming pentru utilizatori cu necesitati majore de lucru.
 
Optiuni de conectivitate si interfata mai flexibile, fapt care face solutia excelenta pentru aproape orice nevoie de desktop virtual. 
 
In plus, Dell Cloud Client-Computing a lansat actualizari pentru seriile de thin client quad core din seriile D class 5000 si Z class 7000, care acum dispun de suport pentru SUSE Linux in cadrul Dell Wyse. Fructificand beneficiile sistemului de operare SUSE Linux, aceasta actualizare imbunatateste procesarea de mare intensitate si capabilitatile grafice, intarind securitatea impotriva malware-ului si virusilor, simultan cu simplificarea instalarii si managementului.
 
Totodata, Dell si-a actualizat portofoliul de solutii de virtualizare desktop end-to-end pentru VMware. Adresand ingrijorarile clientilor legate de costuri, stocare date, securitate si capabilitati grafice ale virtualizarii desktop, Dell Wyse Datacenter for VMware Horizon 6 furnizeaza acum solutia Virtual SAN de la VMware, densitati marite de utilizator si ofera capabilitati de grafica 3D in cadrul unui mediu securizat, scalabil si certificat. In plus, noua Dell Wyse Datacenter for VMware Horizon DaaS ofera companiilor de toate genurile si dimensiunile capacitatea de a instala Desktop-as-a-Service (DaaS) in cadrul propriului lor mediu de lucru, in cloud public, cloud privat sau un hibrid al celor doua, impreuna cu grafica 3D, totul venind cu optiunea de a dispune de mediul Dell Managed VDI Services pentru gestiune si monitorizare de la un capat la celalalt al fluxului de lucru.
 
Dell Software ofera elemente din noua editie a produsului de management al virtualizarii Foglight for Virtualization, Enterprise 8.0, care furnizeaza in mod integrat analiza a schimbarii infrastructurii, planificare inteligenta a capacitatii si tablouri sintetice avansate pentru clienti, totul in scopul optimizarii performantelor, fluxurilor de lucru si planificarii cresterilor peste medii eterogene. Produsul ofera administratorilor IT informatii utile si control in privinta urmaririi schimbarilor din medii virtuale cu o precizie fara egal. Aceasta lansare vine pe fondul disponibilitatii generale a produsului Foglight for Virtualization 7.2 cu suport de management al retelei vSwitch virtual Ethernet, prin care se furnizeaza analize la nivel de pachete de date cu tehnologie netflow. Foglight for Virtualization adreseaza provocarile operationale ale echipelor IT care au nevoie de vizibilitate sporita asupra resurselor fizice si virtuale pentru identificarea si repararea problemelor ce tin de performanta in medii virtuale peste orice fel de hipervizori, si se confrunta cu planuri de crestere rapida a nevoilor organizationale.
 
Chiar daca rata de adoptare a dispozitivelor de tip flash (cu acces foarte rapid) este in mod clar in crestere in cadrul companiilor, Dell a constatat ca aproape toti clientii sai (98%) prefera folosirea unor astfel de dispozitive intr-un cadru hibrid, unde ele sunt utilizate impreuna cu dispozitivele clasice, de tip discuri mecanice, cu rotire. Noile echipamente de stocare Dell SC4020, lansate in iunie anul acesta, au inceput sa fie livrate la nivel global din data de 2 septembrie.
 
Importanta echipamentelor de stocare 
 
Noile echipamente de stocare de la Dell ofera flexibilitate in suportarea discurilor flash, a celor rotative sau a unui mix hibrid de discuri, iar o astfel de abordare este larg recunoscuta de clientii companiei:
 
In luna august, compania de cercetare IT Brand Pulse a anuntat detalii legate de ultimul ei sondaj 2014 SSD Brand Leaders, efectuat in randul utilizatorilor de tehnologie. Dell a fost votat de utilizatorii de echipamente de stocare date ca fiind Lider de Pret la nivel general pentru echipamente hibride SSD/HDD si pentru toate echipamentele All-Flash Fibre Channel, iSCSI si NAS, precum si pentru aplicatiile de management flash. Cum pretul a constituit  principalul obstacol istoric in calea adoptarii tehnologiei flash, Dell a depus eforturi pentru a furniza o astfel de tehnologie la cel mai bun raport economic din industrie.
 
Intr-un sondaj independent Storage Strategies NOW, efectuat cu cateva luni in urma, Dell a fost desemnat drept prima alegere in randul liderilor IT atunci cand e vorba de selectarea unui furnizor de echipamente pentru tehnologia flash. 
 
Anul trecut, Dell a constatat o crestere de sapte ori a volumelor de livrari de echipamente flash, iar in 2014 tendinta se pastreaza. Dell ofera echipamente suta la suta flash (dotate cu MLC si SLC) in conditii economice de piata extraordinare – un echipament echipat exclusiv cu discuri  flash la pretul unei solutii clasice, cu discuri functionand la 15.000 rotatii /minut, cum ar fi noul Dell Storage SC4020. Este important de remarcat aici ca in cazul a 98% din echipamentele Compellent si 97% din echipamentele EqualLogic dotate cu tehnologie flash, clientii au optat pentru includerea, in cadrul solutiei finale, si a tehnologiei cu disc.
  
O astfel de abordare hibrida confera clientilor cea mai buna solutie economica pentru diversele lor incarcari ale prelucrarilor de date, precum si o solutie unitara de software de management. Conform IDC, piata globala a echipamentelor hibride valoreaza actualmente 8,3 miliarde USD, fiind de zece ori mai mare decat piata echipamentelor suta la suta flash, care atinge 800 milioane USD, iar pentru viitorul apropiat se asteapta evolutii ale acestor piete in conditiile pastrarii acestui raport.

Ultimele NOUTATI

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024
Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?
Sanatate

Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?

today18 Mar. 2024
Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului

today18 Mar. 2024
Cele mai ieftine chirii din Romania: secretele apartamentelor care se inchiriaza pe bani putini, cum le gasesti
Imobiliare

Cele mai ieftine chirii din Romania: secretele apartamentelor care se inchiriaza pe bani putini, cum le gasesti

today18 Mar. 2024
Sfaturi pentru a face cumparaturi inteligente intr-un magazin de piese auto online
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Sfaturi pentru a face cumparaturi inteligente intr-un magazin de piese auto online

today18 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024
Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?
Sanatate

Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?

today18 Mar. 2024
Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului
Banii tai - sectiune de educatie...

Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului

today18 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x