Cele mai utile gadget-uri pentru inceputul noului an scolar

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cele mai utile gadget-uri pentru inceputul noului an scolar Cele mai utile gadget-uri pentru inceputul noului an scolar
de Manager.ro la 28 Aug. 2014
Urmareste-ne pe Google News
tp-linkrouterepowerlinespatiijocuriset-top boxes

TP-LINK, producator de echipamente de networking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, recomanda pentru inceputul anului scolar o serie de dispozitive care usureaza accesul la informatie. Pe langa routerele in noul standard 802.11ac, routerele dual band, routerele mobile si adaptoarele Powerline, o noutate in portofoliul TP-LINK o reprezinta powerbank-urile care asigura incarcarea dispozitivelor mobile precum smartphone-urile si tabletele. Indiferent daca vorbim de acces la Internet in spatiile unde nu ajunge semnalul Wi-Fi, iar cablul LAN nu este o optiune, sau de acces permanent la Internet, indiferent de locatie, solutiile de mai jos sunt utile pentru elevi si studenti atat la scoala, cat si acasa.

TL-PB10400 – Capacitate mare de stocare a energiei 

Noul Powerbank TL-PB10400 este companionul ideal al oricarui pasionat de tehnologie, asigurand energia necesara functionarii continue a diferitelor dispozitive mobile. Echipat cu doua porturi USB (5V/2A si 5V/1A), noul gadget permite incarcarea simultana a doua dispozitive mobile, precum smartphone-uri si tablete. TL-PB10400 dispune de protectii multiple la scurtcircuit, supratensiune, supracurent, supraincarcare, supradescarcare si supraincalzire, asigurand incarcare in conditii de siguranta maxima si evitand astfel un posibil prejudiciu adus dispozitivelor conectate. Noul powerbank dispune de circuite electronice de inalta calitate, reducand astfel pierderile de energie inutile din timpul incarcarii si asigurand in acelasi timp o eficienta energetica de pana la 90%. Atunci cand functioneaza la capacitate maxima, poate incarca un smartphone de 3-5 ori, in functie de capacitatea bateriei dispozitivului incarcat. Echipamentul TL-PB10400 este un accesoriu indispensabil si eficient pentru cei care se afla in miscare si au nevoie de mai multa libertate, precum studentii sau cadrele didactice. In plus, ofera si o lanterna incorporata care se poate dovedi deosebit de utila. TP-LINK TL-PB10400 va fi disponibil si in Romania in toamna acestui an. 

M5360 – solutie 2 in 1: router wireless 3G combinat cu Powerbank

TP-LINK M5360 poate fi folosit atat ca router 3G mobil, cat si ca baterie pentru incarcarea dispozitivelor mobile. Datorita bateriei interne de 5200 mAh, modelul M5360 poate functiona intre 16 si 26 de ore in cazul rularii unor aplicatii uzuale (navigare pe Internet, email) si pana la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicatii cu consum de banda sporit (descarcare de fisiere mari sau streaming video). Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reincarcat prin cablu micro USB de la laptop, cu incarcator portabil sau folosind adaptorul inclus. Totodata, bateria incorporata de 5200 mAh permite folosirea routerului pentru a alimenta telefonul sau tableta, oriunde si oricand, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa care in bagaj mai multe incarcatoare si fara teama de a ramane fara baterie la dispozitive. Folosind display-ul OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informatii precum modul de operare, datele legate de trafic, starea conexiunii Wi-Fi, numarul utilizatorilor conectati la retea, tipul retelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei. M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de pana la 32GB pentru a-l putea folosi si pe post de dispozitiv de stocare. 

Archer C7 AC1750 – cele mai bune viteze wireless

Router-ul Wireless Dual Band Gigabit TP-LINK AC1750 are la baza urmatoarea generatie de standard Wi-Fi, 802.11ac si ofera o viteza de  transfer de date combinata de pana la 1,75Gbps. Cu vitezele wireless de 1300Mbps in banda de frecventa libera de 5GHz si 450Mbps in banda de frecventa de 2,4GHz, Archer C7 este alegerea perfecta pentru streaming HD fara intreruperi, jocuri online si alte aplicatii care necesita banda mare de date. Cele doua frecvente simultane ofera flexibilitatea obtinerii a doua retele dedicate. Aplicatiile simple, cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet, pot folosi frecventa de 2,4GHz in timp ce aplicatiile care necesita banda mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecventa de 5GHz – toate in acelasi timp. Cele trei antene externe detasabile de 5dBi dedicate frecventei de 5GHz combinate cu cele trei antene interne dedicate frecventei de 2,4GHz, asigura o acoperire excelenta si mentinerea semnalului si pe distante extinse. Echipat cu un port WAN Gigabit si patru porturi LAN Gigabit, vitezele pe fir pot ajunge pana la de 10x mai rapide decat conexiunile in standardul Fast Ethernet. Archer C7 este  echipamentul central al retelei, care suporta o retea prin fir stabila si extrem de rapida.

TL-WDR4300 – router wireless dual band Gigabit

TP-LINK TL-WDR4300 este un router wireless performant, optimizat pentru dual band, combinand  viteza mare de 450Mbps in banda de frecventa de 5GHz, cu viteza de 300Mbps in banda de frecventa de 2.4GHz. Cu doua benzi de frecventa simultan, utilizatorii dispun de un total de banda de 750Mbps care poate fi folosita pentru aplicatiile cu necesar mare de banda, atat acasa cat si la scoala. Sarcinile simple cum ar fi trimiterea e-mailurilor sau navigarea pe Internet pot fi realizate in banda de 2.4GHz cu viteze de pana la 300Mbps, iar aplicatiile care sunt mai sensibile la latenta cum ar fi streaming-ul video HD sau videoconferintele, pot fi procesate folosind banda de 5GHz si viteza de 450Mbps. Cu cinci porturi Gigabit si 800 Mbps + hardware NAT, dispozitivele cu fir vor avea conexiuni rapide si fara lag. In plus, cele doua porturi USB 2.0 sunt capabile sa partajeze memorii flash, imprimante, servere FTP si fisiere media, utilizatorii putand sa creeze o retea media solida in institutiile de invatamant sau in propria casa.

TL-PA6010KIT – viteze de pana la 600 Mbps 

Kit-ul de adaptoare Powerline TL-PA6010KIT asigura conexiunea la Internet in intreaga casa si transforma circuitele electrice existente intr-o retea de mare viteza, fara sa fie nevoie de setari complicate si de cabluri suplimentare. Adaptorul TL-PA6010 este ideal pentru a reda streaming-uri HD sau pentru a purta videoconferinte fara intreruperi, in clasele de scoala sau in birouri. Kit-ul recent lansat include doua adaptoare TL-PA6010, fiind o alegere excelenta pentru extinderea retelei si construirea unei retele de divertisment multimedia. Cu ajutorul tehnologiei avansate HomePlug AV, TL-PA6010 asigura utilizatorilor o conexiune stabila, suportand viteze de pana la 600Mbps pe o distanta de pana la 300 de metri*. Impreuna cu metoda de criptare AES, TL-PA6010 este cea mai buna solutie pentru conectarea tuturor dispozitivelor compatibile din intreaga casa sau din birou incepand cu computere, console de jocuri, set-top boxes pentru IPTV si continuand cu servere, imprimante si NAS-uri. Astfel, prin folosirea adaptoarelor Powerline de la TP-LINK pentru a extinde acoperirea de Internet in instiutiile de invatamant, in birouri si chiar acasa se economisesc bani, timp si spatiu. 

Ultimele NOUTATI

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii

today27 Mar. 2024
Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata
Companii

Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata

today27 Mar. 2024
Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024
Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!
Life Style

Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!

today27 Mar. 2024
7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte
Life Style

7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte

today27 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x