Lenovo lanseaza oficial cele mai noi smartphone-uri in Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Lenovo lanseaza oficial cele mai noi smartphone-uri in Romania Lenovo lanseaza oficial cele mai noi smartphone-uri in Romania
de Manager.ro la 28 Aug. 2014
Urmareste-ne pe Google News
lenovochinaunitatieuropasolutiiromaniasmartphone-uri

Lenovo Romania isi completeaza portofoliul de produse prin lansarea oficiala a smartphone-urilor pe piata locala. Dupa o crestere spectaculoasa in acest segment la nivel global, confirmata si in regiunea EMEA prin depasirea pragului de 1 milion de telefoane vandute in trimestrul aprilie-iunie 2014, smartphone-urile Lenovo isi fac intrarea in Uniunea Europeana prin lansarea lor in Romania.

Evolutiile recente ale pietei locale au conturat cateva tendinte dominante in preferintele consumatorilor de telefoane inteligente: predomina modelele de dimensiuni medii (4-5 inci), usor de  folosit si in acelasi timp suficient de mari pentru o experienta multimedia fara compromis, sustinuta de camere foto din ce in ce mai performante. 
 
Lenovo prezinta astazi in Romania o selectie de telefoane care inglobeaza caracteristicile cele mai dorite de consumatori in prezent, cat si cele mai noi solutii si inovatii Lenovo: modelele S860, S850, A859, A536 si A328.  
 
Cele cinci telefoane sunt destinate unor consumatori extrem de diversi, de la profesionisti interesati de performanta digitala mobila in conditii de durabilitate extrema, pana la utilizatori preocupati de imaginea personala sau tineri mereu conectati, in cautarea unui dispozitiv fiabil si accesibil. 
 
„Lenovo face astazi un pas mult asteptat de piata din Romania,” a declarat Aurel Netin, director general Lenovo Romania si Bulgaria. “Aducem o selectie de telefoane care va satisface cele mai variate preferinte, dar care are un numitor comun: performanta si o arhitectura bazata pe nevoile consumatorilor actuali, definita de puterea de procesare, conectivitate fara compromisuri si capabilitati multimedia de exceptie.”
 
Lenovo S860 este cel mai impresionant model din selectia de smartphone-uri cu care Lenovo isi face intrarea pe piata locala. Este un telefon dual-SIM cu ecran HD de 5.3 inci, carcasa metalica, o baterie greu de epuizat care asigura o incredibila autonomie de pana la trei zile si un sistem de sunet de exceptie. S860 este destinat celor care isi doresc un dispozitiv puternic, pe care se pot baza fara intrerupere, folosind la maximum viteza livrata de procesorul quad-core si cei 2GB de RAM. Carcasa unibody ofera o combinatie de stil si rezistenta si ascunde un impozant acumulator de 4000 mAh prevazut cu tehnologie OTG care permite incarcarea altor dispozitive digitale printr-un cablu USB. Lenovo S860 este un telefon destinat profesionistilor si consumatorilor de multimedia dispusi sa plateasca pentru un dispozitiv durabil, de incredere, capabil sa indeplineasca sarcini multiple si sa dispuna mereu de rezerve de energie. Pretul de pornire este de 1200 RON. 
 
Lenovo S850 este destinat utilizatorilor constienti de imaginea lor publica, de stilul lor personal si care sunt mereu conectati. Este un telefon dual-SIM cu un finisaj distinctiv, prevazut cu tehnologia necesara pentru a realiza si a distribui fotografii exceptionale. Carcasa realizata in totalitate din sticla stralucitoare alba, roz sau bleu-marin este remarcabil de subtire si usoara, iar in interiorul acesteia se gaseste un rapid procesor quad-core care afiseaza impecabil continut HD pe ecranul de 5 inci, precum si imaginile capturate cu ajutorul camerei de 13MP din spate sau selfie-urile generate de camera de 5MP din fata. Pretul noului S850 porneste de la 1100 RON. 
  
Lenovo A859 este un smartphone cu ecran mare si o misiune clara: sa transforme filmele si fotografiile intr-o experienta reala de viata. Telefonul ofera o performanta fluenta prin ecranul IPS HD de 5.0 inci, cu unghiuri de vizualizare ultra-largi de 178° pentru redare video impecabila. Cele doua camere ofera tot ce este necesar pentru intalnirile video cu prietenii din retea, datorita procesorului quad-core CPU care asigura puterea necesara. Pretul de pornire al noului A859 este de 850 RON. 
 
Noul Lenovo A536 este un smartphone hiperactiv de 5.0 inci care inglobeaza cele mai noi aplicatii Android intr-o experienta KitKat 4.4. Prevazut cu doua camere foto si viteze mai mari de transfer decat alte telefoane la preturi similare, cu un procesor quad-core si spatiu pentru doua carduri SIM, A536 este un telefon complet care aduce intreaga lume Android in palma utilizatorului, la un pret care incepe de la 550 RON. 
 
Lenovo A328 este un exemplu clasic al echilibrului dintre dimensiune, performanta si confort. Telefonul este prevazut cu un ecran de 4.5 inci suficient de mic pentru a fi utilizat cu o singura mana si suficient de mare pentru o vizionare fara efort a continutului multimedia. Are tot ce ii trebuie unui telefon de ultima generatie: un puternic procesor quad-core, conectivitate eficienta HSPA+, autonomie mare, o camera de 5 MP si cea mai noua versiune de Android™ (4.4 KitKat). Totul la un pret surprinzator: de la 500 RON.  
 
Toate telefoanele inteligente Lenovo prezentate dispun de o suita de aplicatii Android premium preinstalate, pentru a le permite utilizatorilor sa isi foloseasca noile dispozitive la capacitate maxima din primul minut. Printre acestea se numara: 
 
- SHAREit, o aplicatie de partajare rapida a fisierelor de orice dimensiuni, inclusiv fotografii de inalta rezolutie, filme intregi,documente, contacte sau chiar aplicatii. Conexiunea P2P se realizeaza direct intre telefoane, fara a fi nevoie de o retea wireless, iar viteza de transfer este de pana la 40 de ori mai mare decat cea a unei conexiuni Bluetooth. Aplicatia permite partajarea in grup a fisierelor. 
 
- SECUREit, o aplicatie care mareste viteza dispozitivului si il protejeaza de virusi, spam si malware, optimizand performanta telefonului.
 
- SYNCit, o aplicatie care pastreaza si sincronizeaza in cloud o copie de siguranta a datelor personale, a contactelor, mesajelor SMS si registrelor de apeluri. 

- Facebook, Skype, Twitter, Evernote, AccuWeather, Route 66 Navi + Maps, Lenovo Launcher, Kingsoft Office. 
 
Telefoanele inteligente Lenovo au fost extrem de asteptate pe piata romaneasca, iar solutiile neoficiale de satisfacere a acestei cereri le-au oferit uneori o experienta incompleta de consum utilizatorilor. Lansarea oficiala a telefoanelor de catre Lenovo in Romania si distributia acestora prin canale autorizate le asigura pentru prima data consumatorilor romani o experienta de cumparare si utilizare la standarde europene. Toate telefoanele Lenovo comercializate prin partenerii oficiali beneficiaza de conditii de garantie si service la nivel profesionist, in conditiile legale, pentru beneficiul fiecarui client.  
 
In trimestrul fiscal aprilie-iunie 2014, pentru prima data, Lenovo a vandut mai multe smartphone-uri decat PC-uri la nivel global, cu un volum record de 15,8 milioane unitati, in crestere cu 39 de procente fata de aceeasi perioada a anului anterior. In ciuda competitiei foarte stranse din China, Lenovo a devenit primul vendor de telefoane in aceasta tara, cu 13 milioane de unitati vandute. In regiunea Europa / Orientul Mijlociu / Africa, Lenovo a vandut in acelasi trimestru un numar record de smartphone-uri – peste 1 milion de unitati.

Ultimele NOUTATI

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?
Life Style

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?

today24 Apr. 2024
Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x