Nokia Dezlantuita la MWC 2013. Cum arata arsenalul mobil al finlandezilor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Nokia Dezlantuita la MWC 2013. Cum arata arsenalul mobil al finlandezilor Nokia Dezlantuita la MWC 2013. Cum arata arsenalul mobil al finlandezilor
de Manager.ro la 25 Feb. 2013
Urmareste-ne pe Google News
nokiamwc 2013nokia 720microsoftwindows phone 8smartphones

In cadrul Mobile World Congress, Nokia a anuntat planurile sale de a extinde inovatiile de varf catre mai multi utilizatori din mai multe piete. Patru noi terminale aduc inovatie in noi segmente de pret, iar serviciul de geolocalizare Nokia HERE devine disponibil pentru dispozitive non-Nokia din ecosistemul Windows Phone. Nokia a anuntat, de asemenea, noi parteneriate cu dezvoltatori, care utilizeaza expertiza Nokia in domenii precum foto, localizare si divertisment pentru a livra aplicatii si experiente exclusive. De asemenea, Nokia si Microsoft isi unesc fortele in sectorul enterprise pentru a aduce mai multi clienti business pe Windows Phone.

“Avantul Nokia ia amploare. Lansarile de astazi reflecta angajamentul nostru de a extinde portofoliul de dispozitive si servicii pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor si companiilor din intreaga lume,” a declarat Stephen Elop, Presedinte si CEO al Nokia.

“Oferind experiente mai bune la preturi mai accesibile, redefinim lupta pentru dispozitive mobile accesibile iar Nokia are elementele necesare pentru a castiga.”


Nokia Lumia 720 si Nokia Lumia 520 cu Windows Phone 8

Nokia Lumia 720 ofera performanta de top a camerei foto, in segmentul de pret mediu. Datorita aperturii mari, de f/1.9 si tehnologiei optice exclusive de la Carl Zeiss, utilizatorii pot realiza fotografii luminoase, atat ziua cat si noaptea, iar camera frontala cu unghi larg si inregistrare la calitate HD face realizarea de fotografii si apeluri video mai placuta. Smartphone-ul cu design compact si elegant ofera cele mai noi experiente de top Nokia Lumia, precum Nokia Music, serviciul de geolocalizare Nokia HERE si optiunea de utilizare a carcasei cu incarcare wireless.

Nokia Lumia 720 este disponibil in cinci culori, avand un pret de pornire estimativ de 249 euro, inainte de taxe si subventii. Lansarea pe piata este planificata pentru Q1 2013 in Hong Kong, Vietnam si Singapore, urmand ca terminalul sa devina disponibil din Q2 pe piete mai largi, precum China si piete cheie din Europa, Asia, Africa si India.

Nokia Lumia 520 este cel mai accesibil smartphone Nokia cu Windows Phone 8, livrand experiente oferite in mod normal de smartphone-uri de top, precum lentilele digitale ce se regasesc pe varful de gama Nokia Lumia 920, serviciul Nokia Music integrat, pentru muzica gratuita, chiar si offline si serviciul de geolocalizare HERE. Ecranul tactil super-senzitiv de 4 inchi ofera o experienta de continut mai responsiva si captivanta, comparativ cu capabilitatile ce se gasesc in mod normal in acest segment de pret.

Nokia Lumia 520 este disponibil in cinci culori, la un pret de pornire estimativ de 139 euro, inainte de taxe si subventii. Lansarea pe piata este planificata pentru Q1 in Hong Kong si Vietnam, iar din Q2 terminalul va fi disponibil in Europa, Asia - inclusiv China si India,  America Latina si Africa. Nokia Lumia 520 este planificat sa fie lansat in SUA impreuna cu T-Mobile.  

Nokia a anuntat, de semenea, ca in urma lansarii Nokia Lumia 920T anul trecut de catre China Mobile, cel mai mare operator de telefonie din lume va comercializa Nokia Lumia 720 si Nokia Lumia 520 in China. Mai multe detaii privind data disponibilitatii vor fi anuntate in timp util.

Informatii suplimentare legate de Nokia Lumia 720 si Nokia Lumia 520 sunt disponibile pe blogul oficial al Nokia, Nokia Conversations.


Nokia 105 si Nokia 301, pentru tarile emergente
    
Nokia a lansat, de asemenea, Nokia 105, terminalul cu cel mai accesibil pret de pana acum si Nokia 301, pentru acces la Internet si email la costuri reduse, precum si capabilitati foto inspirate de smartphone-urile Nokia Lumia.

Nokia 105 este ideal ca prim telefon mobil, avand un ecran color luminos, cu meniuri clare si functionalitati esentiale  precum radio FM, ceasuri cu alarma, ceas vocal, rezistenta la praf si lichide si lanterna. Rezistenta si durata de viata a bateriei de 35 de zile il fac ideal si pentru utilizatorii care doresc un terminal de rezerva.

Nokia 105 este disponibil in variantele negru si cyan, la un pret recomandat de 15 euro. Lansarea pe piata este planificata pentru Q1 si se va extinde gradual in China, Egipt, India, Indonezia, Nigeria, Rusia, Vietnam si alte piete din Africa, Orientul Mijlociu, regiunea Asia-Pacific si Europa.

Nokia 301 este disponibil intr-o paleta de culori indraznete, avand un design elegant, conexiune la internet rapida 3.5G si aplicatia Nokia Xpress Browser preincarcata, care creste eficienta traficului de date cu pana la 90%. Este cel mai accesibil terminal Nokia ce ofera streaming video si noi capabilitati foto inteligente, fiind inspirat de lentilele digitale de pe smartphone-urile Nokia Lumia.

Nokia 301 este disponibil in culorile cyan, negru, magenta, galben si alb, la un pret recomandat de 65 de euro. Lansarea pe piata este planificata pentru Q2, in peste 120 de tari din Africa, Asia-Pacific, Europa, India, Orientul Mijlociu si America Latina.
Pe Nokia Conversations gasiti mai multe informatii despre Nokia 105 si Nokia 301

Nokia HERE!

Nokia a anuntat, de asemenea, ca noul sau brand HERE, dedicat experientelor bazate pe locatie, va continua sa ofere cele mai bune experiente pe terminale Lumia, iar HERE Maps, HERE Drive si HERE Transit vor deveni disponibile pentru smartphone-uri Windows Phone non-Nokia pe anumite piete.

Noul serviciu HERE Maps este disponibil cu LiveSight™, un set de tehnologii Nokia dedicate realitatii augmentate. LiveSight™ este o modalitate fundamental noua de a descoperi si a naviga prin lume, recunoscand ceea ce utilizatorii vad prin camera telefonului si adaugand peste aceste imagini informatii relevante, bazate pe locatie. LiveSight™ sta si la baza Place Tag, o noua lentila digitala lansata astazi pentru gama Lumia. Combinand capabilitatile unice ale Nokia in domeniul foto si cel al localizarii, Place Tag adauga la fotografii etichete cu informatii relevante despre locurile din imagini.

Pe Nokia Conversations gasiti mai multe noutati despre serviciul HERE.

Dezvoltatorii, rasfatati de Nokia

Nokia are peste 130.000 de aplicatii disponibile acum pe Windows Phone si a anuntat ca va deschide API-urile in domeniile foto, localizare si muzica pentru a incuraja dezvoltatorii sa construiasca aplicatii unice si inovatoare pentru Lumia. Noile aplicatii de la Burton, GoPro si FourSquare fructifica deja aceste oportunitati, iar Nokia a anuntat un nou parteneriat cu Dreamworks Animations SKG. In cadrul acestui parteneriat, dezvoltatorii Dreamworks utilizeaza API-uri Nokia pentru a livra experiente de divertisment bogate si interactive, disponibile exclusiv pentru dispozitive Nokia, incepand din a doua jumatate a lui 2013.

Tandemul Nokia/Microsoft ramane puternic

Nokia and Microsoft au ca obiectiv sa aduca clientii business de pe platforme concurente pe Windows Phone, capitalizand forta Windows Phone 8 si succesul smartphone-urilor Nokia Lumia. Alaturi de anuntarea recentelor rezultate pozitive, Nokia a confirmat ca operatori precum Everything Everywhere, Elisa, Orange, Telstra si Vodafone listeaza smartphone-urile Nokia Lumia ca dispozitive de varf pentru afaceri.

Ultimele NOUTATI

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!
Economie

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!

today29 Mar. 2024
Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?
Ultima ora

Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?

today29 Mar. 2024
2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x