Sony obtine sase premii EISA

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sony obtine sase premii EISA Sony obtine sase premii EISA
de Manager.ro la 18 Aug. 2014
Urmareste-ne pe Google News
eisafull hdhi-fiwi-fieuropaxperiaandroid 4.4

Angajamentul Sony de a livra produse care emotioneaza consumatorii, mesaj sintetizat de cuvantul "Kando", primeste o recunoastere record, prin sase dinstinctii acordate anul acesta de Asociatia Europeana de Imagine si Sunet (EISA), cea mai mare organizatie editoriala multimedia din Europa.

Recunoscand inovatia in tehnologie pentru zona de televizoare, camera foto si video, sisteme home theatre si produse mobile, premiile EISA certifica succesul Sony in indeplinirea angajamentului sau de a oferi produse fiabile si de calitate, pe care consumatorii le pot utiliza cu incredere. 

Camera foto profesionala compacta a anului in Europa: α7R

Construit cu stil si deosebit de comod in timpul unor proiecte fotografice de lunga durata, aparatul α7R nu face niciun compromis in a pune cerintele utilizatorului pe primul plan. Reglajele situate in fata si in spate, rotita de control si butonul de compensare a expunerii permit o ajustare intuitiva a imaginii, prin intermediul vizorului de mare contrast si rezolutie XGA OLED Tru-Finder sau a ecranului rabatabil LCD, tip 3.0. 

Senzorul de 35 mm ”full-frame” Exmor CMOS incorporeaza tehnologii de marire a randamentului luminos pe fiecare pixel, precum si elemente foto-sensibile cu suprafata marita care elimina practic, spatiile dintre pixelii invecinati. Aceste inovatii maresc eficienta capturii de lumina pe senzor, permitand obtinerea unei rezolutii si sensibilitati exceptionale, in conditiile unui zgomot scazut. Este ocolit astfel dezavantajul indus de o suprafata prea redusa a elementelor de imagine odata cu cresterea considerabila a numarului de pixeli.  

Camera foto compacta a anului in Europa: DSC-RX100 III

Fabricat din aluminiu – rezistent, dar usor de transportat – cu atentie acordata unei greutati reduse si unui design atragator, aparatul de fotografiat Cyber-shot™ RX100 III isi intemeiaza existenta pe reputatia deja recunoscuta a modelelor care l-au precedat. Unui obiectiv de inalta calitate si unui procesor de imagine rapid, se adauga un vizor escamotabil OLED Tru-Finder™ cu acoperire antireflex ZEISS® T*, posibilitati superioare de captura a imaginilor filmate, un ecran rabatabil la 180o – toate intr-un aparat cu obiectiv fix, elegant si cu dimensiuni de buzunar.

Camera video a anului in Europa: FDR-AX100

Camera FDR-AX100E este primul Handycam® 4K care dispune de un senzor retro-iluminat Exmor R™ CMOS 1.0. Cu dimensiuni mult mai mari decat cele ale senzorilor din camerele video destinate amatorilor, acesta capteaza imagini 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixeli) impecabile, avand de patru ori rezolutia standardului Full HD, dar pastrand capacitatea de a contura pete de difuzie – ”bokeh” – pe fundaluri neclare. 

Senzorul 4K este acompaniat de procesorul de mare putere Sony BIONZ X care utilizeaza tehnologii de reducere locala a zgomotului si de redare a detaliului, contribuind la obtinerea unor imagini incredibil de vii, mai apropiate ca oricand de realitate. Prin folosirea functiei avansate Cinematone Gamma/Colour, inregistrarea in regim 25p progresiv ofera un aspect cald si bogat imaginilor.

Televizorul 4K Ultra HD al anului in Europa: KDL-65X9005B

Televizorul 4K BRAVIA™ X9 ofera divertisment intr-un design simplu si functional. Imaginile sunt mai luminoase datorita tehnologiei X-tended Dynamic Range™. Tehnologia de display exclusiva TRILUMINOS™ aduce un plus de realism, redand nunate naturale de rosu si verde smarald. Procesorul de imagine 4K X-Reality™ PRO prelucreaza si imbuntateste imaginile disponibile la rezolutii inferioare celor 4K. Designul unic “Wedge” al televizorului X9 creste stabilitatea, asigura un bun management al cablurilor si mai mult spatiu pentru difuzoare, oferind astfel un sunet mai puternic.   

Tableta anului in Europa: Xperia™ Z2 

Construita din materiale premium, Sony Xperia Z2 este cea mai subtire (doar 6,4 mm grosime) si usoara (doar 426g pentru modelul Wi-Fi si 439g pentru modelul LTE/3G) tableta subacvatica 1 din lume, usor de transportat si de utilizat chiar si cu o mana. Designul OmniBalance aduce o forma eleganta, subtire si solida, pentru echilibru si simetrie in orice scenariu de utilizare. Totodata, tableta este rezistenta la apa, astfel incat sa te insoteasca in fiecare situatie.  

Playerul audio HDD al anului in Europa: HAP-Z1ES

Creat pentru standardele audiofililor, playerul audio reda cele mai subtile nuante ale inregistrarilor audio. Muzica poate fi stocata pe hard disk-ul de 1 TB sau poate fi transferata, wireless sau prin conexiunea prin cablu, de la computer (PC sau Mac) prin aplicatia “Hap Music Transfer”. Aplicatia sincronizeaza automat piesele nou descarcate.  

Motivatiile EISA

Camera foto profesionala compacta a anului in Europa: α7R

Reusind sa adapteze un senzor de 35mm intr-un aparat de fotografiat atat de compact, de tip ”mirrorless”, Sony a creat o premiera mondiala, la un pret remarcabil de scazut. Cu cei 36 de megapixeli si fara filtru antialiasing, aparatul Alpha 7R ofera la ora actuala cea mai inalta rezolutie dintre toate aparatele CSC. Procesorul Sony BIONZ X permite utilizarea unor sensibilitati de pana la 25.600 ISO, la un nivel de zgomot relativ scazut. Sistemul de autofocus bazat pe detectarea contrastului este rapid si ferm. Un impresionant vizor electronic rabatabil de 3 inci ofera o imagine luminoasa si clara. Aparatul dispune, de asemenea, de sisteme Wi-Fi si NFC care permit declansarea de la distanta si transfer de imagine fara cablu.

Camera foto compacta a anului in Europa: DSC-RX100 III

Prin lansarea camerei Cyber‐shot DSC‐RX100 III, Sony a reusit sa perfectioneze un aparat de fotografiat care se numara deja printre cele mai bune compacte de pe piata. Noul aparat mosteneste rezolutia ridicata de 20 de megapixeli, pe un senzor CMOS de 1 inci, de la predecesorii sai. In schimb, RX100 III reuseste intr-un mod incredibil sa adapteze un vizor electronic OLED de inalta calitate, cu 1.44 milioane de pixeli la dimensiunile reduse ale unui compact de buzunar. Obiectivul luminos F/1.8-2.8 Zeiss Vario-Sonar T*, cu o distanta focala echivalenta de 24-70mm, impreuna cu procesorul Sony BIONZ X dau garantia obtinerii unor imagini de mare rezolutie si cu zgomot redus, chiar si in coditii de iluminare slaba. RX100 III dispune, de asemenea, de un ecran WhiteMagic LCD 3 cu 1.23 milioane de pixeli, rabatabil la 180o, de un filtru ND cu trei trepte de expunere, functie de filmare Full HD, conectivitate Wi-Fi/NFC pentru transfer de imagine fara cablu si pentru controlul aparatului din smartphone sau tableta.

Camera video a anului in Europa: FDR-AX100

Posesorii unui televizor 4K/Ultra HD pot sa creeze propriile filme 4K, gratie noii camere video de la Sony si multiplelor functii pe care aceasta le poseda. Camera are un design compact si o greutate redusa, dar este construita din componente de inalta-calitate, oferind utilizatorilor un instrument creativ de ultima ora. Obiectivul Carl Zeiss Vario‐Sonnar T* este legat de un senzor Exmor R CMOS de 1 inci, fiind capabil de un zoom optic de 12x. Camera are mai multe regimuri de inregistrare, trei variante de filtru ND, precum si reglaje usor de utilizat, prezente de obicei in cazul unor camere profesionale. Utilizatorul are un control deplin asupra camerei, iar procesorul profesional de imagine BIONZ X permite inregistrarea de imagini 4K la o rata de 25 de cadre pe secunda, full HD la 50 de cadre pe secunda, in format XAVCS, precum si imagini filmate cu incetinitorul la 100 de cadre pe secunda. Toate acestea se adauga vizorului OLED, conecticivitatii Wi‐Fi/NFC, tehnologiei de stabilizare a imaginii SteadyShot si sistemului de selectare a tipurilor de scene care contribuie impreuna la placerea de a utiliza FDR‐AX100E. V-ati dorit imagini 4K? Dorinta va este implinita.... 

Televizorul 4K Ultra HD al anului in Europa: KDL-65X9005B

Diagonala, sunet, rezolutie Ultra HD, totul intr-un pachet incantator – Sony KDL-65X9005B este perfect pentru cei care isi doresc divertisment de calitate acasa. Fie ca vrei sa vizionezi propriile fotografii si clipuri video, imagini la calitate imbunatatita redate dintr-un Blu-ray, transmisii TV sau clipuri disponibile online, acest ecran LED de 65 de inci impresioneaza cu precadere prin controlul asupra motorului sau de procesare. Tehnologia TRILUMINOS, exclusiva Sony, ofera o gama variata de culori naturale, in timp ce procesarea prin X-tended Dynamic Range reda un contrast fermecator. Suportul HDMI 2.0, decodorul HEVC si compatibilitatea HDCP 2.2 fac ca acest televizor sa fie perfect pregatit pentru orice continut 4K.  

Designul Wedge si difuzoarele Magnetic Fluid imbunatatite redau un bas  si acute puternice – niciun alt televizor nu ofera un sunet mai bun. Daca vrei un bas si mai puternic, subwoofer-ul wireless Sony SWF BR100 este o optiune. 

Tableta anului in Europa: Xperia™ Z2 

Atat de subtire, de eleganta si de neteda, tableta Sony Xperia Z2 este fara indoiala un castigator EISA. Aceasta tableta cu design seducator impresioneaza utilizatorul prin calitatea imaginii pe care o reda pe ecranul LCD IPS de 10,1 inci, cu rezolutie de 1920 x 1200 pixeli, prin culorile realiste, negru profund si detalii exceptionale. Cu un timp de raspuns foarte rapid, tableta Xperia Z2 este echipata cu un procesor Quad Core Snapdragon 801 de 2,3 GHz, utilizeaza 3GB d RAM si functioneaza pe platforma Android 4.4 pentru o experienta fara egal in navigarea mobila pe internet. Usor de utilizat si perfecta pentru vizionarea de filme Full HD sau pentru jocurile preferate, tableta are certificare IP58 (rezistenta la apa pana la adancimi de 1,5 m pentru o perioada de 30 de minute) si o autonomie de 13 ore, asigurata de bateria de 6.000 mAh.

Playerul audio HDD al anului in Europa: HAP-Z1ES

Compania care a adus inovatii importante in dimeniul audio prin lansarea revolutionarului Walkman, a compact disc-ului digital si a unitatii SACD isi asuma o noua initiativa, aceea de a aduce din nou auditiile de hi-fi in topul preferintei consumatorilor. De data aceasta, compania se diferentiaza prin playerul digital HAP-Z1ES cu hard disk de 1TB. HAP-Z1ES se conecteaza la reteaua din casa fie prin cablu, fie prin Wi-Fi, oferind acces la radio online prin platforma vTuner si reda muzica direct din memoria interna, pentru o auditie de exceptie. Modul de remasterizare DSD aduce claritate si detaliu de neegalat. Este sursa digitala perfecta pentru orice piesa Hi-Fi. 

Ultimele NOUTATI

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi
Sanatate

Suferi de artroza? Afla despre tratamentul pentru artroza, infiltratiile pentru genunchi

today25 Apr. 2024
Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori
Casa si gradina

Romanii cu panouri solare pe casa sunt loviti de o noua lege: alta obligatie pentru prosumatori

today25 Apr. 2024
5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024
Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!
Companii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

today25 Apr. 2024
Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online

today25 Apr. 2024
Investitorii PEPE isi redirectioneaza fondurile catre aceasta prevanzare noua (P)
Business

Investitorii PEPE isi redirectioneaza fondurile catre aceasta prevanzare noua (P)

today25 Apr. 2024
Cumperi de pe Temu si Shein? E ANCHETA MARE in acest moment in ROMANIA
Companii

Cumperi de pe Temu si Shein? E ANCHETA MARE in acest moment in ROMANIA

today25 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati
Companii

5 Lucruri pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi un card cadou de Paste pentru angajati

today25 Apr. 2024
Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica
Economie

Credite online, garantate de stat, pentru plata chiriei, nunta si chiar masina second hand: vezi aici conditiile ca sa iei banii cu dobanda mica

today25 Apr. 2024
Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!
Companii

Doteaza eficient si igienic spatiile sanitare ale afacerii tale!

today25 Apr. 2024
Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online
Banii tai - sectiune de educatie...

Cum sa-ti rotunjesti salariul, stand pe telefon sau laptop: idei de facut bani online

today25 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x