Vertu Signature Touch, un nou smartphone pe piata din Romania

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vertu Signature Touch, un nou smartphone pe piata din Romania Vertu Signature Touch, un nou smartphone pe piata din Romania
de Alina Constantinescu la 10 Dec. 2015
Urmareste-ne pe Google News
vertu signature touchsmartphonetelefon de luxsistem de operare

Telefoanele Vertu sunt asamblate manual in Anglia, in productia acestora fiind folosite doar cele mai rafinate materiale din lume, fiecare in parte fiind realizat de un singur artizan. Performanta si precizia definesc smartphone-ul ultraperfomant lansat de Vertu.

Incastrat intr-o carcasa din titan de gradul 5 si invelit in cea mai fina piele finisata manual, noul Signature Touch este cel mai performant smartphone lansat de Vertu pana in acest moment.  Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop promite o viteza si o claritate mai buna, in timp ce portofoliul de servicii Vertu, care include Dedicated Concierge, Vertu LIFE si Vertu CERTAINTY, asigura o experienta fara egal pentru utilizator.

Design

Signature Touch foloseste elemente de design mai simple si mai curate care nu interfereaza cu liniile geometrice ale predecesorului sau. Amintind de elementele simbolice ale brandului, detaliile au fost filtrate si reduse semnificativ pentru a sublinia imaginea minimalista a telefonului. Pe placuta metalica din spate, doua usite, asemanatoare aripilor unui pescarus, adapostesc cardul nano SIM si microSD. De asemenea, un mesaj personalizat poate fi gravat in interiorul acestora. Noul Signature Touch imbina elementele simbolice si elementele de design mostenite cu un aspect modern mai curat. Pernita are o forma impunatoare fiind formata dintr-o singura bucata masiva de ceramica pentru o linie estetica mai clara.


Noul Signature Touch s-a lansat intr-o paleta de patru culori combinate ideal in cele opt variante de telefoane disponibile in aceasta colectie: Jet Calf, Garnet Calf, Grape Lizard, Pure Jet Lizard, Jet Alligator, Pure Navy Alligator, Clous de Paris si Pure Jet Red Gold, fiecare dintre ele calificandu-se pentru procesul de personalizare. O frumoasa gama de huse va fi disponibila in trei tipuri diferite de design, intr-o varietate de materiale si culori complementare.

Performanta

Noul Signature Touch se bucura ca le poate oferi iubitorilor brand-ului cel mai vibrant display executat vreodata, ceea ce se datoreaza prafului de fosfor care se foloseste in procesul de creare a LED-urilor. Remarcabilul ecran face posibila livrarea celor mai intense culori, claritatea acestuia fiind asigurata de un ecran de o bucata de 130 de carate de cristal de safir rezistent la zgarieturi. Display-ul LCD Full-HD de 5.2” dispune de o rezolutie de 1080 pixeli, asigurand o luminozitate exceptionala.  

Sunetul si imaginea sunt esentiale pentru orice smartphone, din acest motiv acustica a jucat un rol foarte important si in crearea noului Signature Touch. Acesta dispune de un sistem de sunet ambiental Dolby Digital Plus si difuzoare pozitionate pe partea frontala a telefonului pentru o redare cat mai fidela, in timp ce calitatea sunetului in timpul convorbirilor este asigurat de atenuatorul de zgomot pentru canalele uplink si downlink. De asemenea, noul Signature Touch este dotat cu o camera mai perfomanta decat la telefoanele anterioare, care vine la pachet cu un procesor de imagine personalizat Vertu si un software dezvoltat de ArcSoft. Dublul blitz cu LED vine in completarea camerei de 21 megapixeli pentru a garanta captarea celor mai reusite imagini indiferent de conditiile de luminozitate. Noul Signature Touch este cel mai puternic telefon lansat de Vertu pana in acest moment iar viteza uluitoare se datoreaza procesorului octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810.

La fel ca si predecesorul sau, noul Signature Touch a fost conceput pentru a fi util oriunde ar fi folosit in lume, intreaga echipa de dezvoltare asigurandu-se in permanenta ca indiferent de coltul de lume in care te-ai afla, telefonul tau are toate setarile optimizate pentru ca acesta sa functioneze corespunzator standardelor de calitate impuse de Vertu. Aceasta perfomanta este completata de acces Wi-Fi global oferit de iPass, furnizor la nivel international de internet de tip Wi-Fi.

Pe langa sunetul si imaginea de inalta calitate, noul Signature Touch dispune de un sistem de operare de ultima generatie, Google Android™ 5.1 Lollipop, NFC si are incorporat sistemul de incarcare fara fir.

Servicii

Noul Signature Touch reprezinta smartphone-ul de varf al companiei si ofera acces la o gama complexa de privilegii si servicii personalizate. Vertu Concierge este disponibil in varianta Dedicated pentru toti utilizatorii acestui telefon. La dispozitia fiecarui posesor de Vertu sta mereu un Manager de Lifestyle care poate fi contactat in orice moment al zilei pentru a veni in intampinarea tuturor solicitarilor acestora. De la aranjamentele necesare pentru orice tip de calatorii, rezervari la cele mai prestigioase hoteluri si restaurante, pana la acces la evenimente exclusiviste destinate unui numar restrans de persoane, nimic nu este imposibil pentru concierge-ul Vertu. Acest serviciu vine la pachet cu fiecare Signature Touch achizitionat fiind disponibil pentru o perioada de 18 luni din momentul inregistrarii telefonului.

Vertu LIFE ofera clientilor sai o selectie personalizata de servicii exclusiviste si acces nerestrictionat la evenimente de elita, accesibile direct de pe telefon. De la invitatii de aderare la Cluburi Private din intreaga lume, acces la evenimente pe baza de invitatie si la experiente de cumparaturi cu usile inchise, Vertu LIFE a fost conceput  ca un sistem sofisticat capabil sa culeaga informatii despre preferintele utilizatorilor sai si sa se adapteze acestora. Cu cat clientii nostri folosesc mai mult aceasta aplicatie cu atat capacitatea aplicatiei de a oferi informatii personalizate utile creste. Aceasta este expresia suprema a tehnologiei personalizate.

Vertu CERTAINTY sporeste siguranta clientului, a telefonului acestuia si a datelor prezente in aparat datorita tehnologiei de top dezvoltate intern si a partenerilor cu experienta in acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptata, apeluri vocale, mesaje si captari video comprimate, livrate in parteneriat cu Silent Circle. Aditional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibila localizarea, apelarea, blocarea sau chiar stergerea  datelor din telefon in orice moment, asigurand posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului in cazul in care acesta ajunge in maini straine. Aplicatia Vertu Sync permite un transfer facil si sigur a datelor din telefon catre sau dintr-un aparat care foloseste sistem de operare IOS.

Vertu a inceput sa dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la inceputul anului 1998 si patru ani mai tarziu a a lansat primul sau produs, Signature, de la sediul sau central din Hampshire, Marea Britanie. Astazi, Vertu este in continuare liderul pietei al carei pionier a fost, avand in portofoliul sau o gama larga de produse: Vertu Signature, Vertu Signature Touch si Vertu Aster. Fiecare telefon din aceste colectii ofera o sinergie de neegalat intre maiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologie de ultima generatie si serviciile personalizate.

In Romania, telefoanele si accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul unui singur importator si distribuitor autorizat Vertu, al carui sediu este situat in Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir 37, 021 312 33 98.

Foto: www.qiwireless.com
Economist
Experienta: 5 ani de activitate in management si marketing

Ultimele NOUTATI

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese

today17 Apr. 2024
Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024
Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense
Ultima ora

Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense

today17 Apr. 2024
De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana
Economie

De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana

today17 Apr. 2024
Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?
Ultimele stiri economice

Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?

today17 Apr. 2024
Cele mai tari 30 de sfaturi financiare pentru cei trecuti de 30 de ani
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Cele mai tari 30 de sfaturi financiare pentru cei trecuti de 30 de ani

today17 Apr. 2024
Beneficiile unei pompe de caldura aer-apa in economia si confortul casei tale
Casa si gradina

Beneficiile unei pompe de caldura aer-apa in economia si confortul casei tale

today17 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024
Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense
Ultima ora

Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense

today17 Apr. 2024
De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana
Economie

De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana

today17 Apr. 2024
Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?
Ultimele stiri economice

Cati bani are, de fapt, Ion Tiriac. E mai bogat ca Becali?

today17 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x