Home entertainment, mobile & foto: SONY lanseaza in ROMANIA noile produse din varfurile de gama

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Home entertainment, mobile & foto: SONY lanseaza in ROMANIA noile produse din varfurile de gama Home entertainment, mobile & foto: SONY lanseaza in ROMANIA noile produse din varfurile de gama
de Manager.ro la 27 Mar. 2013
Urmareste-ne pe Google News
sonysony braviaxperialansaretabletenfc

Sony lanseaza in Romania noile produse si tehnologii ce reprezinta varfurile de gama in segmentele de home entertainment, mobile si foto. Cele mai performante dispozitive Sony sunt reunite de tehnologii inovatoare precum Triluminos Display sau Magnetic Fluid Speakers si sunt interconectabile prin functia One Touch folosind tehnologia Near Field Communication (NFC).

"Vedetele premium ale momentului duc noutatile tehnologice la nivelul urmator. Noile produse inglobeaza tot ceea ce Sony ofera mai bun, de la tehnologia Triluminos Display, la sistemul de sunet folosit initial de NASA, Magnetic Fluid Speakers si  perechea perfecta de dispozitive mobile, formata din smartphone-ul si tableta apartinand gamei Xperia Z", a declarat Lucian Radulescu, Country Head Sony pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Ca un numitor comun, functiile One-Touch prin tehnologia Near Field Communication constituie o componenta-cheie a produselor lansate, Sony oferind cea mai variata gama de produse cu tehnologie NFC.

Sony Bravia cu Triluminos Display = culori reale

sursa foto: Sony

Granita dintre realitate si imaginile proiectate la televizor nu a fost nicicand mai subtire. Noua gama de televizoare Sony dispune de display-ul „TRILUMINOS” care iti imbogateste experienta de vizionare cu o paleta larga de culori reale, inclusiv nuante de rosu si verde smarald, greu de reprodus. Noua gama BRAVIA include noile modele 55W905 si 40W905, precum si noul model 4k Ultra HD 55X9005 de 55 inci cu sistem de sunet Magnetic Fluid Speakers incorporat.  Puternicul procesor de imagine X – Reality PRO face posibila vizionarea de imagini 4K (adica la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD) indiferent daca sursa imaginii este un Blu-ray disc, transmisie TV sau internetul.

Impreuna cu sistemul home theatre BDV N9100W cu Magnetic Fluid Speakers, noul televizor 4k cu Triluminos Display reprezinta cel mai avansat sistem de home cinema pentru acasa, disponibil pe piata. Utilizand tehnologia Magnetic Fluid Speakers dezvoltata initial de NASA, Sony a creat primele boxe fara membrana ce reduc distorsiunea pentru un sunet considerabil mai clar. Designul futuristic sporeste eficienta, marind nivelurile volumului comparativ cu boxele normale la aceeasi putere.

In plus, noile televizoare sunt dotate cu tehnologia NFC, care iti permite sa vizionezi continutul disponibil pe smartphone sau tableta direct pe ecranul telelvizorului.

Xperia™ Tablet Z, grosime de 6,9 mm, greutate de 495 g

sursa foto: Sony

Xperia Tablet Z este cea mai performanta tableta Android premium, de 10,1” cu LTE (Long Term Evolution), din lume. Tableta este incredibil de subtire si usoara, avand o grosime de 6,9 mm si cantarind 495 g. Disponibila in versiunile LTE si Wi-Fi,  Xperia Tablet Z este prima tableta care functioneaza cu un procesor quad core asincronic Qualcomm®Snapdragon™ S4 Pro si dispune de cea mai mare rezistenta subacvatica, fiind imuna la accidentele cu lichide varsate peste ea sau la stropire.

Pe ecranul sau  HD WUXGA, vei putea distinge culori puternice si stralucitoare, datorita procesorului de imagine Mobile BRAVIA Engine 2. Cu Xperia Tablet Z ai la dispozitie o camera de 8 mp cu senzor "Exmor R pentru telefoane mobile", precum si o camera frontala HD de 2 mp.

Xperia Tablet Z include mai multe optiuni de conectivitate decat oricare alta tableta existenta in prezent. Include totodata si functia One-Touch de la Sony, care iti permite sa transferi continut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singura atingere intre device-uri. Functia Universal IR Remote iti permite sa controlezi televizorul sau alte device-uri Sony – precum si produse de la alti producatori – direct de pe tableta.

Sony Xperia Z, 5 inci, procesor quad-core

Smartphone-ul Sony Xperia Z, noul varf de gama pe acest segment, iti transforma experienta de utilizare a unui smartphone prin noi tehnologii de imagine si primul senzor din lume cu HDR (High Dynamic Range). Modelul dispune de noul ecran "Reality Display" Full HD 1080p de 5"  si de procesorul de imagine BRAVIA Engine 2 pentru imagini clare si realiste. De asemenea, Xperia Z este dotat cu procesorul quad-core Snapdragon™ S4 Pro pentru multitasking, o camera de 13 mp si conectivitate 4G LTE pentru a accesa rapid continut de divertisment.

Modelul Xperia Z imprumuta performantele recunoscute ale camerelor digitale Sony si beneficiaza de senzorul de imagine Exmor RS, primul senzor din lume cu HDR (High Dynamic Range) pentru smartphone-uri, cu ajutorul caruia poti inregistra clipuri video si surprinde fotografii memorabile, chiar si in conditii de iluminare scazuta. Mai mult, noul telefon este rezistent la praf si rezista in apa la o adancime de un metru pana la 30 de minute.

Camera foto Cyber-shot TF1, rezistenta in fata intemperiilor

Echipate cu un sistem imbunatatit de stabilizare optica a imaginii si autofocus rapid si dotate cu procesorul BIONZ si senzorul Exmor R, noile WX300 si HX300 te ajuta sa surprinzi mai usor cele mai importante momente, chiar si atunci cand folosesti zoom-ul.

WX300 este cea mai mica si mai usoara camera din lume cu zoom optic 20x, stabilizator de imagine imbunatatit si autofocus rapid, iar HX300 este o camera cu zoom optic 50x care poate fi manevrata ca un DSLR datorita optiunilor de control manual, cu stabilizator de imagine imbunatatit si autofocus rapid.

Camera Cyber-shot™ TF1 face fata zapezii, nisipului, prafului, temperaturilor foarte scazute si scufundarilor la 10m. Carcasa rezistenta la socuri este construita pentru a fi folosita cu usurinta in diverse situatii precum urcarile pe munte, plimbarile cu bicicleta sau iesirile la piscina. Camera ajusteaza automat luminozitatea LCD-ului pentru o vizualizare clara a imaginii.

Sisteme de sunet cu NFC

sursa foto: Sony

Noile BTX500 si BTX300 subtiri si cu design uluitor fac mult mai simpla redarea muzicii de pe un dispozitiv mobil.
Folosind tehnologia NFC (Near Field Communication), boxa se conecteaza instantaneu la telefon sau la tableta, fara a necesita cabluri sau coduri de acces Bluetooth®.  De asemenea, ambele boxe pot reda muzica wireless via Bluetooth® de la iPhone/iPad sau alte mobile si tablete Android in modul standard de imperechere.

Liniile subtiri, moderne ale celor doua boxe le fac usor de transportat intr-o valiza sau geanta de voiaj. Bateria reincarcabila ofera o autonomie de pana la 8 ore (BTX300) / 6 ore (BTX500) de muzica in timp ce calatoresti.

Castile premium MDR-1, sunet la puterea X

Rezultatul a peste 50 de ani de inovatie in design-ul Sony, gama premium de casti dezvoltate in parteneriat cu Sony Music Entertainment contin o diafragma speciala de 40 mm realizata din "Polimeri cu cristale lichide". Aceasta structura inovativa ofera rigiditatea si usurinta esentiale pentru reproducerea fidela a sunetelor moderne. Castile premium MDR-1R includ difuzoare HD concepute special pentru obtinerea unei perfomante audio largi, de la 4Hz la 80 Hz. Le poti conecta foarte usor la smartphone sau alte dispozitive care au Bluetooth®, iar autonomia acestora este de 30 de ore.

Functia One-touch iti ofera posibilitatea de a te bucura de muzica sau fotografii pe aparatele cu tehnologie NFC de la Sony. Legatura intre acestea poate fi facuta doar prin atingere, fara a mai fi nevoie de Bluetooth sau Wi-Fi.






















sursa foto eveniment: Manager.ro
 

Ultimele NOUTATI

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!
Economie

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!

today29 Mar. 2024
Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?
Ultima ora

Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?

today29 Mar. 2024
2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x