HP isi extinde portofoliul Converged Storage

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
HP isi extinde portofoliul Converged Storage HP isi extinde portofoliul Converged Storage
de Manager.ro la 12 Iun. 2013
Urmareste-ne pe Google News
hphewlett-packardportofoliiconverged storageadresalas vegas

HP si-a extins portofoliul Converged Storage cu un sistem 3PAR StoreServ de tip all-flash optimizat pentru dispozitive solid-state, care livreaza performanta si latenta scazuta, fara a compromite flexibilitatea organizatiei sau a spori complexitatea centrului de date.

De asemenea, HP isi mentine pozitia de lider pe care o detine de 6 ani pe piata solutiilor de stocare definite prin software cu noua solutie HP StoreOnce Virtual Storage Appliance (VSA), care reduce cu pana la 65% costurile proceselor de backup realizate pe spatii de stocare restranse.
 
”Organizatiilor le este imposibil sa gestioneze eficient costurile neprevazute ale incarcarilor de lucru atunci cand administreaza structuri de stocare disparate”, a spus David Scott, Vicepresedinte senior in cadrul Diviziei de Stocare a HP. ”Cu inovatiile 3PAR StoreServ si StoreOnce, clientii obtin cele mai bune solutii din industrie, construite pentru rezultate, cu care pot solutiona noi cerinte critice, beneficiind de simplitatea pe care o confera o abordare care poate administra si servi unei varietati de nevoi, fara a crea noi structuri de stocare.”
 
Noua solutie maximizeaza agilitatea organizatiei cu o matrice de tip all-flash, optimizata pentru dispozitive solid-state
Sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 Storage livreaza peste 550,000 de operatiuni input/output pe secunda, cu un timp de raspuns mai mic de 0,7 milisecunde. Algoritmii caching specifici memoriei de tip flash ajusteaza dinamic granularitatea citire/scriere pentru a reduce latenta si a accelera tranzactiile. In plus, software-ul HP 3PAR Priority Optimization asigura performanta incarcarilor de lucru specifice, imbunatatind productivitatea generala.
 
Pentru un randament rapid al investitiilor, sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 Storage include componente care ajuta echipamentele hardware sa accelereze compactarea datelor, ceea ce reduce necesarul de capacitate cu pana la 50%, fara a afecta performanta. Repartizarea datelor pe niveluri in cadrul sistemului, functionalitate care asigura scrierea datelor pe toate resursele, mareste traficul, echilibreaza incarcaturile sistemului si prelungeste viata mediilor de stocare, eliminand punctele de activitate intensa. Spre deosebire de ofertele companiilor de tip startup, sistemul HP 3PAR StoreServ 7450 asigura continuitatea afacerilor cu tehnologiile consistente incorporate care ofera accesul constant la aplicatii in cazul producerii unor avarii ale echipamentelor hardware sau a unui dezastru.
 
HP este singurul vendor care ofera o arhitectura incorporata intr-un singur produs care acopera platforme de cost mediu, platforme cu performante optimizate pentru dispozitive de tip all-flash si platforme organizationale cu scala de multipetabiti. Competitorii cu portofolii traditionale nu pot face trecerea de la solutiile de stocare traditionale la sisteme optimizate pentru memoria de tip flash fara a reconstrui de la zero sistemul sau a introduce structuri de stocare separate. Simplificarea oferita de sistemul HP 3PAR StoreServ asigura protectia investitiilor, reduce costurile si accelereaza implementarea, toate acesta fiind posibile datorita arhitecturii moderne a sistemului. Folosirea acelorasi arhitecturi de baza permite tuturor sistemelor partajarea serviciilor de date comune, cum este software-ul de stocare federativ HP 3PAR Peer Motion, si mutarea datelor curente fara a produce intreruperi in alte sisteme sau locatii.
 
O noua infrastructura software si de tip SAN pentru intreaga familie HP 3PAR StoreServ
 
Noile functionalitati adaugate solutiei HP 3PAR StoreServ consolideaza securitatea organizationala cu encriptarea avansata a datelor care ii ajuta pe clientii din domeniul asistentei medicale, cel financiar si din institutiile guvernamentale sa indeplineasca cerintele de conformitate.
 
Spre deosebire de ofertele competitorilor, care necesita o cheltuiala separata pentru o aplicatie dedicata, componenta HP 3PAR Peer Persistence este o structura activa care preia activitatea centrului de date in cazul producerii unei avarii pentru a elimina intreruperea functionarii sistemului.
 
De asemenea, HP a anuntat o noua infrastructura HP StoreFabric de tip SAN cu o capacitate de 16Gb, care elimina riscul producerii de blocajele pe latimea de banda pentru a maximiza performanta sistemelor bazate pe memorie de tip flash.
 
A doua generatie de solutii de stocare definite prin software, pentru o protectie mai eficienta a datelor
 
HP StoreOnce VSA se implementeaza ca o masina virtuala pe serverele existente bazate pe standardele din industrie, eliminand astfel necesitatea achizitionarii de echipamente hardware dedicate. Solutia permite oferirea de procese de backup ca serviciu de catre furnizorii de servicii de hosting si reduc costurile pentru protejarea datelor organizationale in locatii indepartate. In plus, HP StoreOnce VSA reduce necesarul de echipamente hardware cu 50% si diminueaza costurile energetice cu pana la 70%. 
 
HP livreaza deja cel mai cuprinzator portofoliu de servere, solutii de stocare si de retelistica definite prin software, acestea fiind componentele cheie ale unui centru de date definit prin software. Noua solutie HP StoreOnce VSA se alatura serverelor, solutiilor de retelistica si stocare definite prin software, ca parte a portofoliului HP Converged Infrastructure.
 
Spre deosebire de complexitatea fragmentata a solutiilor oferite de competitori, HP StoreOnce indeplineste necesitatile proceselor de backup pe disk ale organizatiior, cu o singura arhitectura de stocare. Aceasta poate fi implementata atat pe servere pentru aplicatii si backup, cat si pe echipamente fizice si solutii virtuale de stocare. Acest lucru le permite clientilor sa transfere datele deduplicate intre orice sisteme HP StoreOnce fara a fi nevoiti sa adauge latime de banda si administrarea suplimentara a sistemelor disparate.
 
Noul sistem livreaza cel mai mare grad de scalabilitate din industrie pentru aceasta clasa de solutii, sprijinind astfel mediile cu dezvoltare rapida
 
Componenta HP StoreEver MSL6480 Tape Library este dotata cu functionalitati de talia marilor organizatii pentru o protectie pe termen lung a datelor, la un pret de talie mijlocie. Pornind de la dimensiuni mici, aceasta se extinde pentru a asigura cu usurinta performanta, scalare si densitate de top, capacitatea sa ajungand pana la 60,4 TB/ora si 3,5 PB, integrate intr-o singura librarie.
 
Mai mult decat atat, portofoliul HP Converged Storage are integrat noul software HP Data Protector 8, pentru backup si recuperare in cazul producerii unui dezastru. Acum, clientii isi pot proteja mediile organizationale cu pana la 1 trilion de nume unice pentru fisiere, ceea ce inseamna de peste 100 de ori fata de ofertele de backup ale competitorilor.
 
Mai multe informatii despre noua solutie din portofoliul Converged Storage sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/storage/nextera.
 
Inregistrarea conferintei de presa de la evenimentul HP Discover care are loc in Las Vegas este disponibila la adresa: 
http://hpbroadband.com/program.aspx?key=18399StorageTues830.

Ultimele NOUTATI

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?
Life Style

De ce Vitamina C Lipozomala este mai eficienta decat cea traditionala?

today24 Apr. 2024
Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Masinile Tesla se ieftinesc, din 2025: concurenta cu Dacia Duster la pret

today24 Apr. 2024
Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni
Afla...

Rutina de dimineata a miliardarilor lumii: cum isi incep dimineata cei mai bogati si faimosi dintre pamanteni

today24 Apr. 2024
Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza
Business

Cele mai profitabile afaceri de acasa, pentru cine se pricepe la internet si limba engleza

today24 Apr. 2024
Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii
Imobiliare

Cum recunosti o teapa in imobiliare: verifica asta inainte sa faci actele si sa dai banii

today24 Apr. 2024
Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x