HP lanseaza cea mai completa solutie de retelistica pentru cloud administrata prin software

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
HP lanseaza cea mai completa solutie de retelistica pentru cloud administrata prin software HP lanseaza cea mai completa solutie de retelistica pentru cloud administrata prin software
de Manager.ro la 07 Mai. 2013
Urmareste-ne pe Google News
hphewlett-packardamericahp networkingadresaevenimente

HP a lansat o solutie de retelistica pentru centrele de date, construita pe baza arhitecturii HP FlexNetwork, care sporeste agilitatea activitatii clientilor sai. Noua solutie livreaza un nivel de scalabilitate de doua ori mai mare si micsoreaza complexitatea cu 75% in comparatie cu solutiile actuale de retelistica, reducand, in acelasi timp, timpul necesar provizionarii retelelor, de la luni la numai cateva minute.

O data cu mutarea organizatiilor in cloud, arhitecturile traditionale de retelistica cedeaza sub presiunea necesitatii accesului instant la aplicatii si servicii de foarte buna calitate. De asemenea, organizatiile se confrunta cu complexitatea solutiilor actuale de retelistica pentru centrele de date, care necesita configurarea manuala a fiecarui dispozitiv si limiteaza performanta aplicatiior care solicita latime mare de banda.

HP solutioneaza aceste provocari cu o serie de switch-uri de retelistica administrate prin software (SDN) pentru centrele de date, care livreaza capacitati avansate de automatizare si un nivel ridicat de scalabilitate pentru aplicatii precum Hadoop, care solicita intensiv latimea de banda.(4) Noile oferte includ solutia HP FlexFabric 12900, primul core switch din industrie compatibil cu standardul OpenFlow, care permite scalarea pentru a raspunde la necesitatile incarcarilor de lucru virtualizate.

“Pe parcursul ultimilor 20 de ani, retelele centrelor de date au avut dificultati in a tine pasul cu noile cerinte de cloud, virtualizare si volume mari de date ale organizatiilor”, a spus Bethany Mayer, Vicepresedinte Senior si General Manager, HP. “HP este singurul furnizor care livreaza cea mai completa solutie de retelistica administrata prin software pentru centrele de date, dotata cu inovatii care permit clientilor nostri sa creeze bazele unei retele capabile sa indeplineasca atat cerintele curente, cat si pe cele viitoare.”

Solutiile HP simplifica designul si operatiunile retelei

Prin simplificarea designului si operatiunilor retelei, noile solutii HP Networking permit clientilor:

·    Sa imbunatateasca productivitatea IT prin unificarea retelei virtuale si a celei fizice cu HP FlexFabric Virtual Switch 5900v, noua solutie software care, alaturi de switch-ul fizic HP FlexFabric 5900, livreaza functionalitati avansate de retelistica, cum sunt politicile si normele de calitate a serviciilor intr-un mediu VMware. Tehnologia Virtual Ethernet Port Aggregator (VEPA) asigura delimitarea clara intre administrarea serverului si cea a retelei pentru mai multa simplitate operationala.

·    Sa reduca amprenta centrului de date cu solutia HP Virtualized Services Router (VSR), care permite livrarea serviciilor pe o masina virtuala (VM), eliminand echipamentele hardware care nu sunt necesare, prin utilizarea primei solutii software de tip Network Function Virtualization (NFV), pentru organizatii de mari dimensiuni.

“Retelele din centrele de date de astazi sunt, intr-o anumita masura, statice si limitate in ceea ce priveste capacitatea de scalare; cu toate acestea, ele sunt complexe si necesita provizionarea manuala a aplicatiilor cloud si virtualizate” , a spus Rohit Mehra, Vicepresedinte, Network Infrastructure, IDC. “Portofoliul HP, care include atat switch-urile fizice si virtuale, cat si solutiile de retelistica de tip SDN, indica faptul ca HP este pregatita sa solutioneze multe dintre aceste provocari, asigurandu-le clientilor simplitate, scalabilitate si automatizare pentru a sustine noile servicii si aplicatii pentru centrele de date.”  

HP scaleaza centrele de date, asigurand imbunatatirea performantei aplicatiilor

Solutiile HP FlexFabric imbunatatesc folosirea aplicatiilor de catre utilizatorul final si permit clientilor:

·    Sa mareasca suportul pentru aplicatii complexe, care folosesc o cantitate mare de date, cu seria de switch-uri HP FlexFabric 12900, care administreaza intreruperile pe latimea de banda cu standardul de retelistica integrat Transparent Interconnection of Lots of Links (TRILL). Seria de switch-uri HP FlexFabric 12900 poate transporta un volum de date de pana la de trei ori mai mare per port 40-gigabit Ethernet (GbE), in comparatie cu principalele oferte ale competitorilor.

·    Sa imbunatateasca cu pana la 50%(5) performanta aplicatiilor virtualizate cu solutia HP FlexFabric 11908, primul switch de agregare din industrie compatibil cu standardul OpenFlow.(4) Switch-ul HP FlexFabric 11908 livreaza conectivitate de 10/40 GbE pentru servere blade, precum serverele HP c-Class cu module Virtual Connect FlexFabric, permitand astfel implementari flexibile si eficiente in centrele de date.

·    Sa mareasca flexibilitatea, simplificand livrarea serviciilor de retelistica cu seria de router-e HP HSR 6800, care consolideaza rutarea, firewall-ul, comutarea si de peste cinci ori mai multe servicii de securitate decat alte solutii(6),printr-un singur dispozitiv care sustine mii de utilizatori.

“In cadrul Laboratorului de Interoperabilitate al Universitatii din New Hampshire asiguram, intr-un mediu independent si neutru, interoperabilitatea si conformitatea cu standardele din industrie ale produselor de retelistica”, a spus Christina Dube, Senior Manager, Bridge Functions, Laboratorul de Interoperabilitate, Universitatea din New Hampshire. “recent, am testat in laboratorul nostru multivendor interoperabilitatea primei functionalitati de tip TRILL bazate pe standarde din industrie cu ajutorul software-ului pentru switch-uri Comware 7, disponibil in portofoliul HP FlexFabric.”
 
“Unul dintre factorii principali ai succesului nostru este faptul ca asiguram solutii care scaleaza aplicatiile si serviciile clientilor in centrele noastre de date”, a spus Masaki Hayashi, Director, Technology Division, IDC Frontier, subsidiara Yahoo! Japonia. “Am analizat o multitudine de tehnologii si am selectat HP pentru a ne ajuta sa construim o retea pentru centrele de date bazata pe standardul inovator TRILL, care sa livreze servicii de cloud public diferentiate, extrem de performante si la scara foarte mare in centrele noastre de date de pe intreg teritoriul Japoniei.”

Solutiile HP automatizeaza reteaua prin administrare si abordarea de tip SDN

Administrarea centralizata si unica asigurata de solutiile HP automatizeaza livrarea accelerata  a aplicatiior si serviciilor pentru dispozitivele de retelistica traditionale si compatibile SDN, din centrul de date pana la sediul central sau subsidiare. Acest lucru le permite clientilor:

·    Sa imbunatateasca performanta aplicatiilor cu formate pentru serviciile de retea ce simplifica si automatizeaza configuratiile de retea pentru aplicatii de la margini la centru, cu software-ul HP Intelligent Management Center (IMC) Virtual Application Network Resource Automation Manager.

·    Sa simplifice administrarea operatiunilor de infrastructura din retelele traditionale si cele de tip SDN cu HP IMC SDN Manager, prima solutie software completa de configurare, monitorizare si administrare a politicilor pentru aplicatii disponibila in industrie, care acopera retelele din sediul central, subsidiare si centrele de date.
 
Solutia HP se concentreaza pe inovatie si pe dezvoltarea afacerii

Portofoliul HP Technology Services ii ajuta pe clienti sa se dezvolte si sa opereze retelele complexe din centrele de date pentru a realoca resurse in scopul obtinerii inovatiilor si cresterii afacerilor. Noile servicii includ:

·    Workshop-ul HP Connectivity Transformation Experience — ii ajuta pe clienti sa obtina scalabilitatea si flexibilitatea retelelor cu o strategie definita pentru transformarea retelei, care aliniaza obiectivele de business si pe cele de IT.

·    Serviciul HP IPv6 Roadmap — asigura accesul la consultanti experimentati, in scopul construirii unui plan de tranzitie catre protocolul IPv6, avandu-se in vedere toate cele 6 domenii afectate de aceasta tranzitie – reteaua, securitatea, infrastructura, aplicatiile, guvernanta si aspectele financiare.

·    Solutia HP Datacenter Care for Networking — ofera un punct unic de contact pentru suport reactiv si servicii proactive care permit clientilor sa rezolve rapid problemele aparute in retea, sa dezvolte reteaua pentru a indeplini cerintele de business aflate in schimbare si sa reduca sarcinile administrative de IT, astfel incat acestia sa se concentreze asupra inovatiilor tehnologice.

HP la evenimentul Interop Las Vegas 2013

HP va sustine demonstratii ale noilor produse si servicii pentru centrele de date incluse in arhitectura HP FlexNetwork in cadrul evenimentului Interop Las Vegas, care are loc intre 6-10 mai. De asemenea, produsele de retelistica de la HP sustin Centrul de Operatiuni de Retelistica InteropNet, o retea multivendor de mare viteza care alimenteaza expozantii, salile de conferinta si participantii la eveniment.

Bethany Mayer si Conrad Menezes, Vicepresedinte, Network and Information Security, Sears Holdings Corporation, vor sustine o prezentare comuna joi, pe 9 mai, la ora 9:35 a.m. PT (ora 19.00, ora Romaniei), la hotel Mandalay Bay, sala H. Transmisiunea live va fi disponibila la adresa interop.com/live.

Mai multe informatii despre solutiile HP Networking sunt disponibile la adresa www.hp.com/go/networking.

HP Discover, cel mai important eveniment al HP din America, va avea loc intre 11-13 iunie in Las Vegas.

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x