HP lanseaza EliteBook 2170p, cel mai usor notebook de business din gama sa

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
HP lanseaza EliteBook 2170p, cel mai usor notebook de business din gama sa HP lanseaza EliteBook 2170p, cel mai usor notebook de business din gama sa
de Manager.ro la 17 Mai. 2012
Urmareste-ne pe Google News
hpelitebook 2170pnotebookechipamentehewlett-packardperformanta

HP isi extinde portofoliul de echipamente de procesare complexa, portofoliu ce include peste 20 de produse noi gandite pentru a raspunde cerintelor de design, fiabilitate, securitate si performanta ale utilizatorilor finali si ale departamentelor de IT din companii de toate marimile.

HP EliteBook Folio 9470m

Proiectat pentru a raspunde cerintelor utilizatorilor de business, Ultrabook-ul HP EliteBook Folio 9470m combina designul elegant si usor pe care si-l doresc utilizatorii cu caracteristicile pe care le cere performanta IT. Cu o grosime de doar 19 mm si o greutate de doar 1,58 kg, acest Ultrabook cu diagonala de 35,6 cm (14 inci) include caracteristici de securitate si docking specifice companiilor mari si poate fi initializat foarte usor chiar si atunci cand este in modul sleep.

Ultrabook-ul HP SpectreXT Pro ofera, de asemenea, Windows 7 Professional pentru a sustine productivitatea utilizatorilor de business, oferind astfel un raspuns la tendinta tot mai populara de transformare a IT-ului in solutii dedicate doar utilizatorilor finali. HP SpectreXT Pro ofera un chip integrat de securitate TPM care protejeaza datele din emailuri, precum si informatiile de pe hard disk-ul SSD pentru acei utilizatori interesati in mod special de securitate. Cele trei modele de Ultrabook-uri includ, de asemenea,  abilitati optionale de wireless a-band, iar utilizatorii pot beneficia de o perioada de garantie de trei ani.


HP EliteBook 2170p, cel mai mic si mai usor notebook din gama companiei



HP EliteBook 2170p este cel mai mic si mai usor notebook de business al companiei. Ideal pentru acei utilizatori care calatoresc mult si des, noul notebook cu diagonala de 29,5 cm (11,6 inci) cantareste mai putin de 1,31 kg, insa reuseste sa sustina conectivitatea necesara activitatii complexe din companii mari si sa includa caracteristici solide de securitate si administrare. Cu o baterie care poate sustine pana la 9 ore de lucru, HP EliteBook 2170p este compatibil cu cele mai comune statii de andocare folosite in portofoliul de notebook-uri de business HP, asigurand astfel maxim de eficienta.



HP EliteBook 2570p integreaza un display HD  de 31,8 cm (12,5 inci), o unitate optica si optiuni extinse de conectivitate, inclusiv wireless WAN 4G LTE pentru productivitate ultraportabila fara compromisuri. Statia de andocare HP 2570p lansata in acelasi timp si durata lunga de viata a bateriei contribuie la productivitatea sporita a noului HP EliteBook 2570p.

HP EliteBook 8470p: Bateria "tine" 36 de ore, cu HP Ultra Extended Life Notebook Battery, disponibila optional



HP EliteBook 8470p si 8570p sunt doua laptopuri premium de business care ofera caracteristici esentiale pentru orice companie, de la durabilitate, flexibilitate si securitate la optiuni extinse pentru baterie, inclusiv o configuratie pentru HP EliteBook 8470p care asigura cea mai lunga durata de viata a bateriei din industrie – autonomie de pana la 36 de ore daca este folosit impreuna cu HP Ultra Extended Life Notebook Battery, o solutie disponibila in mod optional. Ambele laptopuri includ display-uri de 35,6cm (14 inci) si respectiv  39,6cm (15,6 inci) si, datorita sistemului SRS Premium Sound PRO, disponibil pentru toata gama de laptopuri HP EliteBook p, asigura sunet de calitate, clar si puternic.  

Noile laptopuri HP EliteBook se remarca prin designul elegant si clasic HP, in timp ce elementele de rezistenta sunt realizate cu precizie si atentie fata de mediul inconjurator. Cele patru sisteme au in componenta procesoare Intel® Core™ ce asigura o performanta de procesare crescuta si o durata lunga de viata a bateriei.

Gama de notebook-uri pentru utilizatori individuali HP ProBook b-series include echipamente care se dovedesc foarte usor de configurat, cu display-uri de 35,6cm (14 inci) sau 39,6cm (15.6 inci) si placi grafice UMA sau alte placi grafice externe. Protejate de o carcasa durabila, rezistenta la uzura si cu un finisaj de culoarea tungstenului, laptopurile din gama HP ProBook b-series asigura securitatea datelor cu ajutorul sistemului HP 3D DriveGuard, sistem care le face rezistente la socuri si cazaturi de la mica distanta. Tehnologia Intel vPro asigura gestionarea mai usoara a caracteristicilor IT de pe echipamentele HP ProBook 6470b si 6570b, in timp ce HP ProBook 6475b dispune de cea mai noua tehnologie AMD pentru a le asigura utilizatorilor de business un plus de productivitate la un pret accesibil.

Cu un nou design industrial si o carcasa de aluminiu care protejeaza laptopul la exterior, gama HP ProBook s-series ofera abilitati de securitate usor de folosit pentru afacerile mici si mijlocii. Cu o serie de diagonale diferite, de la 33,8cm (13,3”) la 43,9cm (17,3”), si o configuratie interna bazata, la alegere, pe procesoare Intel si AMD, aceste laptori pot sustine videoconferinte, fiind la fel de potrivite pentru utilizatorii care vor sa se bucure de caracteristici de divertisment si dupa birou.

HP lanseaza, de asemenea, o serie de accesorii pentru laptopurile de business, accesorii construite pentru a spori performanta acestora si productivitatea utilizatorilor. Statiile de andocare HP ofera conectivitate extinsa pentru o experienta similara desktop-urilor. Astfel, ele includ capabilitati de replicare a porturilor, sunt compatibile cu standardele USB 2.0 si 3.0, permit conectarea unui hard drive suplimentare pentru stocarea de date si sustin incarcarea bateriei laptopurilor.

Replicatoarele de port HP permit accesul rapid la dispozitive cu USB 2.0 sau 3.0 si imbunatatesc productivitatea dandu-le utilizatorilor posibilitatea de a conecta unul sau doua display-uri externe, toate folosind un singur cablu USB. Noile tastaturi si mouse-uri wireless si USB completeaza in mod elegant laptopurile HP si creeaza un spatiu de lucru complet pentru birou.

Desktop-urile nu au murit

Ideal pentru companii mici, desktop-ul compact HP Compaq Pro 4300 Small Form Factor Desktop PC integreaza procesoare Intel de ultima generatie, oferind fiabilitate si acelasi nivel de calitate intalnit la gamele de echipamente business.

Gama HP Compaq Pro 6300 ofera tehnologii recunoscute pentru calitate alaturi de un mix potrivit de posibilitati de imbunatatire interna si optiuni de mobilitate.  In plus, procesoarele Intel de ultima generatie si placa grafica Intel HD, integrate in doua variante diferite de carcase, asigura performanta optima. Toate desktop-urile business nou lansate de HP pot sustine o suita de solutii diferite de placi grafice externe optionale de la AMD sau NVIDIA.

Cele mai performante statii de lucru fac parte din gama HP Compaq Elite 8300 si incorporeaza cele mai noi solutii de administrare, securitate si de extindere a caracteristicilor interne. In acelasi timp, programul unic de service HP Elite pune la dispozitia tuturor utilizatori o experienta unica de suport tehnic la cerere. Utilizatorii pot alege dintr-un portofoliu vast de carcase si procesoare Intel de ultima generatie solutiile care raspund nevoilor lor specifice si diferitelor scenarii de implementare.

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x