HP livreaza o arhitectura de cloud convergent bazata pe standarde deschise

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
HP livreaza o arhitectura de cloud convergent bazata pe standarde deschise HP livreaza o arhitectura de cloud convergent bazata pe standarde deschise
de Manager.ro la 20 Iun. 2013
Urmareste-ne pe Google News
hphewlett-packardclienticloudcontractcosturi

HP anunta lansarea unor noi solutii inovatoare incluse in portofoliul Converged Cloud, care livreaza agilitate sporita si costuri reduse pentru mediile cloud hibride.

 HP livreaza astfel urmatoarea faza a unei arhitecturi deschise si bazate pe software OpenStack pentru solutiile HP de cloud public, privat sau partajat. In plus, compania a anuntat noi solutii software si servicii care accelereaza livrarea implementarilor in mediile cloud private si a dezvoltat noi capacitati pentru solutiile de cloud public si partajat.

”Companiile trebuie sa detina controlul asupra datelor proprii si flexibilitate in ceea ce priveste nivelurile de servicii si modelele de livrare pentru incarcarile de lucru, astfel incat sa poata livra un nou mod de abordare a tehnologiei”, a spus Bill Veghte , Director informational, HP. ”Numai HP detine portofoliul si expertiza care combina capacitatile inovatoare ale sistemelor de tip ”open source” si competentele administrative si de asigurare a securitatii de nivelul marilor organizatii. Astfel, clientii au un cloud pe care organizatiile lor se pot baza.”

Viitorul mediului cloud este hibrid si deschis

O noua cercetare sponsorizata de HP a dezvaluit faptul ca, pana in 2016, mediile enterprise vor fi hibride, 75% dintre companii alegand sa implementeze medii cloud private, publice si partajate. Mai mult decat atat, jumatate dintre respondenti sunt de parere ca standardele deschise sunt importante in procesul de dezvoltare a cloud computing-ului. Acest lucru indica faptul ca organizatiile isi doresc o solutie deschisa si de tip hibrid, care sa le genereze noi oportunitati si diferentieri competitive si sa diminueze costurile operationale.

Portofoliul HP Converged Cloud livreaza arhitecturi deschise si bazate pe software OpenStack

Solutia HP Cloud OS


HP CloudSystem, solutia de cloud privat de la HP, incorporeaza deja tehnologia sistemului de operare HP Cloud si ofera clientilor o varietate de optiuni de implementare. De asemenea, HP pune la dispozitia clientilor suita HP CloudSystem Enterprise Starter pentru a-i ajuta sa porneasca in calatoria catre cloud prin implementarea initiala a unui cloud privat. Aceasta solutie asigura organizatiilor o cale rapida si eficienta de a-si incepe calatoria si reduce costurile initiale cu pana la 20%.

De asemenea, serverele HP Moonshot vor fi dotate cu sistemul de operare HP Cloud, ceea ce va asigura simplificarea provizionarii si administrarii incarcarilor de lucru specifice mediului cloud, precum hosting dedicat si pagini web de mari dimensiuni. HP Cloud ServicesHP Cloud OS Sandbox

Portofoliul HP Professional Services accelereaza trec erea clientilor la cloud

43% dintre companiile participante la studiu au spus ca o bariera in calea adoptiei cloud-ului a fost identificarea unui partener strategic potrivit care sa-i asiste in aceasta calatorie. Astfel, HP a introdus setul de solutii HP Converged Cloud Professional Services Suite

HP si-a imbunatatit serviciile de top pentru cloud, inclusiv solutiile din portofoliul Application Transformation, lansand un set imbunatatit de servicii, create pentru a-i ajuta pe clienti sa beneficieze de avantajele asigurate de cloud. Noile oferte includ solutiile HP Converged Cloud Support, HP Cloud Design Service, HP Cloud-ready Networking Services, HP Proactive Care for CloudSystem, HP Cloud Security Risk and Controls Advisory Services, precum si imbunatatiri aduse solutiilor din portofoliul HP Applications Transformation to Cloud Services

Portofoliul HP Enterprise Services accelereaza migrarea aplicatiilor in cloud
 
Divizia HP Enerprise Services si-a imbunatatit portofoliul de solutii cloud pentru a solutiona nevoile tot mai mari de aplicatii mobile si organizationale ale clientilor. Noul portofoliu include:

Solutia HP Enterprise Cloud Services for Enterprise Applicationsaplicatiilor in cloud, mentinand totodata continuitatea afacerilor si securitatea datelor.

HP Mobile Enterprise Cloud Solution , un set de servicii mobile si de consultanta complet integrat si partajat care asigura accesarea aplicatiilor si partajarea datelor in siguranta, de pe multiple tipuri de dispozitive.

Solutia HP Enterprise Cloud Services - Private Cloud, care ii ajuta pe clienti sa adopte rapid serviciile  cloud, proiectand, construind si administrand o platforma completa de tip ”Infrastructure as a Service”, care asigura baza unui model de servicii IT partajate la nivelul intregii organizatii.

Solutia HP Cloud Security Risk and Control Advisory Services,o noua oferta din portofoliul de servicii profesionale al HP, care ii ajuta pe clienti sa-si protejeze informatiile, sa gestioneze potentialele intreruperi de date si sa isi pastreze conformitatea in momentul transferarii aplicatiilor in cloud-ul public, privat si hibrid.

In plus, HP Autonomy a introdus solutia Autonomy Marketing Cloud, versiunea bazata pe cloud a setului de instrumente Autonomy Marketing Performance Suite, care permite organizatiilor sa inteleaga, sa atraga, sa creeze angajamentul clientilor si sa ii converteasca in timp real.

HP Public Cloud Services faciliteaza dezvoltarea si accelereaza implementarea

Noutatile portofoliului HP Cloud Services ajuta companiile sa simplifice si sa accelereze dezvoltarea si implementarea aplicatiilor in cloud-ul public. Imbunatatirile includ:

Accesul la tipuri noi si mai cuprinzatoare de resurse de operare, care permit utilizatorilor sa ruleze in cloud-ul public indici analitici pentru volume mari de date si incarcari de lucru care necesita o capacitate crescuta de operare.

O noua functionalitate a retelei virtuale pentru cloud privat, asigurata de solutii de retelistica definite prin software, care asigura o securitate sporita in momentul conectarii cloud-ului public la retelele din locatii.

Incarcarea personalizata a imaginilor, care mareste productivitatea clientilor prin simplificarea setarillor si implementarii resurselor de operare cu imagini bazate exclusiv pe nevoile lor de business.

Noua versiune a solutiei Bulk Import Service, care accelereaza livrarea aplicatiilor, permitand utilizatorilor sa asigure discuri de stocare pentru incarcarea directa a datelor pe platformele HP Cloud Block Storage  siHP Cloud Object Storage.

HP Financial Services ajuta organizatiile sa adopte rapid operarea in cloud

Pentru a-i asista in continuare pe clienti in trecerea catre mediile cloud, HP a introdus noi solutii flexibile de investitii in IT, care ajuta la deblocarea capitalului si alinierea cu nevoile de business in crestere. Noile oferte includ:

Capacitate conform cererii pentru solutia HP CloudSystem, care permite astfel clientilor sa acceseze imediat un spatiu de stocare temporara egal cu 30% din capacitatea de operare, concomitent cu administrarea costurilor initiale si operationale.

Un nou tip de acord global, prin care se asigura clientilor un singur contract-umbrela si livrare unitara a proceselor si serviciilor pentru toate solutiile IT traditionale si pentru cloud, alaturi de servicii de recuperare in cazul producerii unor dezastre disponibile la nivel mondial.

Ultimele NOUTATI

Romanii cu salariul minim ar trebui sa aiba in banca macar 12.000 de lei economisiti
Economie

Romanii cu salariul minim ar trebui sa aiba in banca macar 12.000 de lei economisiti

today20 Apr. 2024
Tu stiai ca inca exista joburi interzise femeilor?  Vezi aici 6 meserii nepermise femeilor, in 2024
Afla...

Tu stiai ca inca exista joburi interzise femeilor? Vezi aici 6 meserii nepermise femeilor, in 2024

today20 Apr. 2024
Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro
Financiar-Bancar

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro

today20 Apr. 2024
Cat de periculoasa e viata de sofer pe comunitate: ies bani, dar nu e o meserie pentru toata lumea
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cat de periculoasa e viata de sofer pe comunitate: ies bani, dar nu e o meserie pentru toata lumea

today19 Apr. 2024
ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro
Financiar-Bancar

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro

today20 Apr. 2024
Cat de periculoasa e viata de sofer pe comunitate: ies bani, dar nu e o meserie pentru toata lumea
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Cat de periculoasa e viata de sofer pe comunitate: ies bani, dar nu e o meserie pentru toata lumea

today19 Apr. 2024
ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x