Vertu lanseaza un nou smartphone: Constellation

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Vertu lanseaza un nou smartphone: Constellation Vertu lanseaza un nou smartphone: Constellation
de Alina Constantinescu la 16 Feb. 2017
Urmareste-ne pe Google News
vertuconstellationsmartphone de luxdisplay

Producatorul britanic de telefoane mobile de lux, Vertu, lanseaza cea mai noua generatie de smartphone - Constellation, punand in balanta tehnologia ultraperfomanta, calitatea exceptionala a materialelor si platforma de servicii dedicate Vertu. Constellation include suport Dual SIM si este adaptat pentru mai mult de 34 frecvente si protocoale internationale.

Display-ul HD WQHD AMOLED de 5.5″ din cristal de safir si camera principala de 12 MP ofera imagini de o calitate exceptionala, calitatea sunetului fara cusur fiind asigurata de un sistem Dolby Digital Plus. Serviciile exclusiviste Vertu Concierge si Vertu Life vin in completarea stilului de viata al utilizatorului lor.

Telefonul va fi disponibil in magazine incepand cu data de 1 Martie 2017, in Romania livrarea primelor telefoane Constellation facandu-se pe baza unei de liste de asteptare, intaietate avand clientii fideli Vertu. Pretul acestuia va fi de 4100 euro.

Vertu este cel mai cunoscut producator de telefoane mobile de lux din lume si liderul industriei al carei pionier a fost in urma cu mai mult de o decada.


Noul Constellation imbina design-ul si artizanatul britanic cu tehnologia ultraperfomanta si serviciile dedicate Vertu, care vin in completarea stilului de viata al utilizatorului lor.  

Design si artizanat

Alegerea design-ului si a tactilitatii este dusa la extrem de echipa Vertu, aspect exemplificat in fiecare detaliu al noului Constellation, telefon conceput pentru a crea o experienta senzoriala mai presus de utilizarea acestuia.  

Pielea fina de pe spatele telefonului, finisata intr-o varietate de culori calde, este procurata de la o renumita tabacarie italiana, afacere de familie veche de generatii. Partile metalice laterale si sasiul sunt sculptate dintr-un aluminiu anodizat, pentru a oferi rezistenta si maleabilitate telefonului.

Pernita ceramica din dreptul difuzorului este lustruita manual si realizata special pentru performanta acustica optima si confort, in timp ce un rubin meticulos taiat si incastrat in partea laterala a telefonului ofera acces la platforma de servicii exclusiviste Vertu. Placuta metalica de pe spatele telefonului afiseaza mesajul “Fabricat in Anglia”.   

Telefon global

Sloganul Vertu este "un telefon global”, iar Constellation a fost optimizat pentru persoanele care calatoresc in permanenta. Tinand cont de predilectia clientilor Vertu de a calatori in multiple tari, Constellation are integrat un sistem Dual-SIM pentru a le oferi acestora posibilitatea de a schimba cartelele si furnizorul de servicii de telecomunicatii in functie de destinatie, echipa de dezvoltare si cercetare Vertu asigurandu-se ca indiferent de tara, telefonul Constellation are toate setarile potrivite pentru regiunea aferenta.  

Acest serviciu global este completat de accesul gratuit la platforma de Wi-Fi iPass, cea mai mare retea de internet si hotspot-uri din lume.

Performanta

Constellation dispune de un display cu o inalta rezolutie datorita ecranului WQHD AMOLED de 538 pixeli per inch si mai mult de 3.6 milioane de pixeli si livreaza imagini detaliate de o claritate extraordinara. Acesta este protejat de o sectiune solida de cristal din safir de 140 carate, rezistent la zgarieturi.  

Perfomanta acustica exceptionala se datoreaza sistemului de sunet ambiental Dolby® Digital Plus, amplasat in partea frontala a aparatului. Calitatea apelurilor este redata printr-un sistem de “noise cancellation” si HD Voice.  

Constellation imbunatateste si activitatea in canalele de social media datorita camerei de 12 megapixeli, conceputa special pentru acest tip de fotografii. Cu o foarte larga deschidere de 1.55 micro pixeli, camera integrata livreaza imagini de o calitate superioara si video-uri 4K, capturi slo-mo si panoramice.

Alaturi de inalta performanta audio si vizuala, Constellation dispune si de incarcare fara fir, NFC, Google Android™ 6.01 Marshmallow, memorie interna de 128GB, 4GB RAM, baterie de 3220mAh Li-ion si comunicare criptata de la Silent Circle.

Servicii

Vertu este mai mult decat un telefon, este inceputul unei experiente globale, pasaportul catre o lume plina de posibilitati si un instrument de lifestyle. Platforma de servicii exclusiviste dedicate consta in Vertu Concierge si Vertu Life. Concierge-ul este disponibil pentru toti utilizatorii telefoanelor Constellation si ofera acces la o echipa de experti capabili sa imbunatateasca experientele de calatorie sau lifestyle ale acestora.

Vertu LIFE ofera o selectie personalizata de privilegii exclusiviste si acces nerestrictionat la evenimente de elita, direct de pe telefonul personal. Mai include si acces gratuit la renumite “Private Member’s Club” din intreaga lume, acces la evenimente cu intrare posibila doar pe baza de invitatie si experiente de shopping cu “usile inchise”.

Platforma Vertu LIFE a fost setata ca un sistem sofisticat capabil sa asimileze informatii, sa invete si sa se adapteze in functie de persoana care il foloseste. Cu cat un utilizator foloseste acest sistem mai des, cu atat mai repede acesta va raspunde perfect nevoilor sale. Aceasta este expresia de ultima generatie a tehnologiei personalizate.

Setup si Optimizare

Aplicatiile Vertu – Vertu Support, Vertu Setup, Vertu Sync si Vertu Security Centre - sunt integrate complet pentru a optimiza performanta si conectivitatea telefonului. Acestea sporesc siguranta clientului, a telefonului acestuia si a datelor prezente in aparat datorita tehnologiei de top dezvoltata intern si a partenerilor Vertu cu experienta in acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptata, apeluri vocale, mesaje si captari video comprimate, livrate in parteneriat cu Silent Circle. Aditional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibila localizarea, apelarea, blocarea sau chiar stergerea datelor din telefon in orice moment, asigurand posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului in cazul in care acesta ajunge in maini straine. Vertu Sync permite un transfer facil si sigur a datelor din telefon catre sau dintr-un aparat care foloseste sistem de operare IOS.

Vertu a inceput sa dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la inceputul anului 1998 si patru ani mai tarziu a lansat primul sau produs, Signature, de la sediul sau central din Hampshire, Anglia. Astazi, Vertu este in continuare liderul pietei al carei pionier a fost, avand in portofoliul sau o gama larga de produse: Vertu Signature, Vertu Constellation, Vertu Aster si Vertu Signature Touch. Fiecare telefon ofera o sinergie de neegalat intre maiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologia de ultima generatie si serviciile personalizate, fiind asamblat manual de un singur artizan, al carui semnatura este gravata in interiorul aparatului.


Foto: byterevel.com
Economist
Experienta: 5 ani de activitate in management si marketing

Ultimele NOUTATI

4 din 10 bugetari din Romania spun ca merita salarii de cel putin 1.500 de euro
Companii

4 din 10 bugetari din Romania spun ca merita salarii de cel putin 1.500 de euro

today19 Mar. 2024
Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?
Companii

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?

today19 Mar. 2024
Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency
Comunicate

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency

today19 Mar. 2024
S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara
Economie

S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara

today19 Mar. 2024
Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency
Comunicate

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency

today19 Mar. 2024
S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara
Economie

S-a dat legea care te poate lasa fara pensie: cine e in pericol sa ramana pe dinafara

today19 Mar. 2024
Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x