Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Protectia datelor - Oportunitate de afaceri. GDPR este Codul fiscal 2.0.


Protectia datelor - Oportunitate de afaceri. GDPR este Codul fiscal 2.0.
de la 21 Iun. 2018 Exclusiv
Protectia datelor - Oportunitate de afaceri. GDPR este Codul fiscal 2.0.
Tags: gdpr contabilitateprotectia datelordate personale contabili

GDPR aduce pentru toate companiile numeroase obligatii si sanctiuni mai usturatoare decat cele fiscale. Din acest motiv, GDPR este o excelenta oportunitate de afaceri.

Contabilii sunt probabil cei bucurosi de intrarea in vigoare a GDPR, intrucat, pentru firmele mici si mijlocii, pe ei o sa cada sarcina conformarii in privinta datelor cu caracter personal. Contabilul este omul de incredere si tot el este cel care se ingrijeste, de fapt, de respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste contabilitatea, fiscalitatea, relatiile de munca s.a. Un audit pentru protectia datelor cu caracter personal este intruziv, companiile ar prefera sa se ocupe cineva din interior, care oricum are acces la intestinele companiei, nu un consultant extern.
 
Bucurosi de GDPR sunt si computeristii, caci lor le revine sarcina de a implementa masuri tehnice de protectia a datelor cu caracter personal. Din pricina ca ei, computeristii, sunt printre cei mai inteligenti dintre traci, o sa stie sa negocieze bine cu managementul companiei interesate sa respecte GDPR.
 
Avocatii sunt incantati de GDPR, pentru ca persoanele cu responsabilitati in domeniul protectiei datelor cu caracter personal din interiorul companiilor au nevoie de consultanti studiosi si experimentati. In plus, cand se va declansa Codul Portocaliu de ploaie cu amenzi din partea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, avocatii vor fi soldatii credinciosi ai Operatorilor.

Mai multe detalii privind GDPR pentru contabili gasiti aici >>

Consultant Fiscal Rentrop&Straton


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Protectia Datelor cu Caracter Personal".


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

Protectia Datelor cu Caracter Personal


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016