Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine
de Manager.ro la 07 Apr. 2014
Urmareste-ne pe Google News
magiun de topolovenimagazinebibiana stanciulov

Pentru a fi mai aproape de consumatori si pentru a le oferi locuri sigure in care sa gaseasca produse sanatoase si fara adaosul comercial foarte ridicat al hipermarketurilor, Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni, a decis deschiderea unor magazine proprii, in Bucuresti.

"Am inceput cu magazinul din Bulevardul Carol I, numarul 57, Sector 2, urmand ca, in perioada urmatoare, sa mai deschidem si in alte locatii. 
 
In aceasta saptamana, cand se implinesc trei ani de la obtinerea Indicatiei Geografice Protejate (IGP), vom mai deschide un nou magazin in Berzei, numarul 44. 
 
Am luat aceasta hotarare pentru a oferi in continuare romanilor magiun de Topoloveni, fara acele taxe infernale", a declarat directorul general al Sonimpex Topoloveni, citat de Agerpres.
 
La 100 de ani de traditie si peste trei ani de recunoastere internationala, magiunul va fi promovat, pana la finele anului 2016, cu ajutorul fondurilor accesate de la Uniunea Europeana, circa 1,5 milioane de euro, in Elvetia, Norvegia, Rusia, America de Nord si Orientul Mijlociu.
 
"Avem un produs 100% natural, sanatos, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti. 
 
Am reusit sa continuam traditia si sa facem cinste gastronomiei romanesti, oferind pietei un produs cu care romanii sa se hraneasca, un produs care se regaseste si pe masa Casei Regale a Romaniei, un produs recunoscut la nivel international. 
 
Am reusit sa facem un produs certificat la nivel european prin IGP, recunoastere obtinuta pe 7 aprilie 2011. 
 
Dupa trei ani, magiunul este primul si singurul produs romanesc cu IGP si, in acelasi timp, singurul produs romanesc premiat pentru gust si calitate cu stele Michelin", a precizat Bibiana Stanciulov.
 
Ea a semnalat concurenta neloiala, invadarea pietei romanesti cu copii ale magiunului care induc in eroare consumatorii, dar si taxele cerute de supermarketuri pentru a comercializa magiunul.

Ultimele NOUTATI

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!
Economie

Lumea nu ar putea functiona fara aceasta inventie veche de 2.600 de ani!

today29 Mar. 2024
Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?
Ultima ora

Diferenta dintre zaharul alb si zaharul brun: Care este mai sanatos si de ce?

today29 Mar. 2024
2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x