Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine

Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine
de la 07 Apr. 2014
Producatorul Magiunului de prune Topoloveni vrea sa deschida mai multe magazine Tags: magiun de topolovenimagazinebibiana stanciulov

Pentru a fi mai aproape de consumatori si pentru a le oferi locuri sigure in care sa gaseasca produse sanatoase si fara adaosul comercial foarte ridicat al hipermarketurilor, Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni, a decis deschiderea unor magazine proprii, in Bucuresti.

"Am inceput cu magazinul din Bulevardul Carol I, numarul 57, Sector 2, urmand ca, in perioada urmatoare, sa mai deschidem si in alte locatii. 
 
In aceasta saptamana, cand se implinesc trei ani de la obtinerea Indicatiei Geografice Protejate (IGP), vom mai deschide un nou magazin in Berzei, numarul 44. 
 
Am luat aceasta hotarare pentru a oferi in continuare romanilor magiun de Topoloveni, fara acele taxe infernale", a declarat directorul general al Sonimpex Topoloveni, citat de Agerpres.
 
La 100 de ani de traditie si peste trei ani de recunoastere internationala, magiunul va fi promovat, pana la finele anului 2016, cu ajutorul fondurilor accesate de la Uniunea Europeana, circa 1,5 milioane de euro, in Elvetia, Norvegia, Rusia, America de Nord si Orientul Mijlociu.
 
"Avem un produs 100% natural, sanatos, fara zahar adaugat, fara E-uri si fara conservanti. 
 
Am reusit sa continuam traditia si sa facem cinste gastronomiei romanesti, oferind pietei un produs cu care romanii sa se hraneasca, un produs care se regaseste si pe masa Casei Regale a Romaniei, un produs recunoscut la nivel international. 
 
Am reusit sa facem un produs certificat la nivel european prin IGP, recunoastere obtinuta pe 7 aprilie 2011. 
 
Dupa trei ani, magiunul este primul si singurul produs romanesc cu IGP si, in acelasi timp, singurul produs romanesc premiat pentru gust si calitate cu stele Michelin", a precizat Bibiana Stanciulov.
 
Ea a semnalat concurenta neloiala, invadarea pietei romanesti cu copii ale magiunului care induc in eroare consumatorii, dar si taxele cerute de supermarketuri pentru a comercializa magiunul.


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor


Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement