Cum alegem vacanta perfecta in 2016

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cum alegem vacanta perfecta in 2016 Cum alegem vacanta perfecta in 2016
de Ana Tudor la 01 Iul. 2016
Urmareste-ne pe Google News
vacantavacanta 2016destinatii vacanta

Vara este principalul sezon de vacanta pentru turistii romani, dar si cea mai solicitanta perioada pentru agentiile de turism. Timpul foarte scurt si numarul mare de solicitari genereaza, de cele mai multe ori, lipsuri in comunicarea client - agentie, motiv pentru care tot vara este si sezonul in care au loc cele mai multe plangeri referitoare la vacante.

Pentru a veni in ajutorul romanilor care calatoresc in destinatii exotice vara aceasta, specialistii Eturia au strans o serie de sfaturi utile si sugestii care pot transforma vacanta dintr-un fiasco intr-o experienta de neuitat. Eturia este una dintre putinele companii din Romania care au reusit, in cei 9 ani de activitate, sa fidelizeze 80% dintre cei peste 15.000 de clienti.

Alegeti destinatia de vacanta in functie de ceea ce va doriti, nu in functie de ceea ce este la moda
Trenduri exista in toate industriile, insa atunci cand vine vorba despre vacanta, este riscant sa urmezi doar ‘moda’. Sfatul specialistilor de la Eturia este sa cercetezi toate ofertele disponibile pe piata si sa alegi ceea ce simti ca se potriveste cel mai bine.

Discuta cu un consultant in turism pentru a primi cea mai buna recomandare. Poti gresi ghidandu-te dupa prejudecati. „Cele mai des intalnite prejudecati sunt cele legate de buget versus destinatia aleasa. Turistilor nu le vine sa creada atunci cand le explicam ca un sejur in Mauritius sau Republica Dominicana poate fi la un pret similar cu o vacanta intr-o destinatie europeana sau in Turcia.” a declarat Alexandra Parvu, Marketing Manager Eturia.

Nu lasati sa primeze criteriul pretului
Desi pretul este de cele mai multe ori criteriul principal al turistilor romani, sfatul Eturia este ca turistii romani sa incerce sa vada dincolo de acesta sau sa inteleaga termenul de pret corect. Oricat ne-ar placea sa credem ca putem gasi vacante exceptionale la preturi mici, realitatea este ca in final vom avea parte de experienta pentru care am platit. Chiar daca te bucuri de un pret mai mic in momentul achizitionarii unei vacante, vei regreta probabil ca ai ales o economie de cateva zeci de euro in detrimentul unui zbor mai scurt, a unui hotel mai bun sau a unor mese traditionale. Inca de la inceput turistul trebuie sa intrebe agentia care este pretul final al vacantei pentru a evita adaugarea taxelor sau a altor costuri neprevazute.

Alegeti consultantul de turism care intelege cel mai bine ceea ce va doriti
Personalizarea, comunicarea si relatia pe termen lung cu agentia sunt aspectele cele mai apreciate de turistii Eturia si principalele motive pentru care acestia revin.

„Foarte apreciat este ca specialistii Eturia vand doar destinatii pe care deja le-au vizitat, in intreaga lume, agentia investind de la lansare si pana acum sute de mii de euro in calatorii de documentare pentru angajati”, a declarat Alexandra Parvu, Marketing Manager al agentiei Eturia.

Calitatea si mai putin cantitatea
Vacanta perfecta este cea in care ai parte de servicii de calitate, axate pe nevoile si dorintele tale si ale celor alaturi de care calatoresti. Inainte de a-ti planifica vacanta, discuta cu agentul de turism despre pasiunile tale si, eventual, despre cele ale familiei tale, iar acestia te vor ajuta sa identifici pachetele turistice care includ activitatile voastre preferate.

Pentru a se plia cat mai bine pe nevoile clientilor in vacanta, Eturia a lansat anul trecut pachetele Family Vacations, special concepute pentru familiile cu copii, circuite cu dificultate medie si sejururi la plaja la resorturi cu activitati pentru copii. Pe langa acestea, agentia a venit cu un concept ambitios pe partea de turism exotic - vacantele Wellness & Spa la resorturi specializate pe tratamente de detoxifiere, ayurvedice si management al greutatii corporale, cum este si pachetul lansat impreuna cu Andreea Raicu. Si de aceasta data, pachetele au venit ca un raspuns la cererea in continua crestere pentru astfel de servicii.

O alta categorie de produse noi ale agentiei este reprezentata de circuitele insotite de Razvan Pascu, iar anul acesta, in urma recomandarilor clientilor, Eturia a lansat circuitele Relax Group in destinatii cu acces la plaja, insotite de un specialist Eturia. Acest produs vine in sprijinul celor care nu stapanesc bine limba engleza sau care calatoresc singuri si isi doresc sa aiba un grup in care sa poata socializa.

Cautati agentiile de turism care au testat destinatia sau produsul turistic pe care il vand
Sugestiile si recomandarile pe care le primiti de la agentii de turism care au vizitat destinatiile pe care vi le recomanda sunt mult mai relevante decat informatiile pe care le gasiti pe internet. Apeland la agentii Eturia, spre exemplu, veti beneficia de experienta acestora in cele peste 170 de calatorii de informare efectuate in 106 destinatii promovate.

De asemenea, in acesti 9 ani de activitate Eturia a semnat parteneriate cu 160 tour operatori locali si cu peste 150 de hoteluri de renume din intreaga lume pentru a putea garanta un bun raport calitate/pret pentru toate vacantele oferite.

Cautati agentiile de turism care va pot personaliza vacanta in functie de profilul si dorintele dumneavoastra
„Secretul sta in identificarea dorintelor clientilor, cat mai precis cu putinta. Vacanta este un vis, este acel moment din an asteptat cu mult entuziasm. Si pentru ca vindem visuri, trebuie sa ne asiguram ca totul decurge conform asteptarilor. Fidelizarea incepe de la primul contact cu clientul si nu se termina niciodata. Scopul nostru este sa ii oferim exact ce i se potriveste, de la destinatie pana la tipul camerei sau locurile in avion preferate”, a declarat Sorin Stoica, co-proprietar al agentiei Eturia.

Acordati o importanta deosebita hotelului
In cele mai multe destinatii turistul are zeci de optiuni de cazare prezentate pe diverse site-uri de vanzari online, insa multe dintre hoteluri sunt prezentate intr-o lumina mai buna decat este cazul.

Eturia a decis in urma cu mai bine de 4 ani sa incheie contracte directe cu hoteluri din intreaga lume, iar toate aceste hoteluri sunt inspectate si clasificate corect ca numar de stele. In acest mod, turistii care aleg Eturia pot avea incredere ca aleg cea mai buna varianta de cazare pentru vacanta lor: de la calitatea plajei pana la luminozitatea camerei, calitatea serviciilor de masa sau de curatenie.

Siguranta calatoriei dumneavoastra este importanta
Atunci cand turistii ajung intr-o destinatie indepartata, siguranta si disponibilitatea oferite de partenerii Eturia de la fata locului le asigura o vacanta fara griji si reprezinta plusul de care turistii au nevoie pentru a-si dori sa revina. Totodata, Eturia le ofera pachete personalizate de asigurare care ofera protectie in cazul aparitiei unor evenimente neprevazute.

Rezervati-va biletul de avion printr-o agentie de turism
Astazi este destul de simplu sa iti faci o rezervare de bilet de avion online. Trebuie insa sa stii ca sunt cateva riscuri pe care ti le asumi. in cazul in care avionul intarzie sau se anuleaza zborul ai riscul de a pierde toti banii pentru serviciile platite la destinatie.
In momentul in care rezervi cu o agentie de turism aceasta se ocupa de toate aspectele, de la rerutarea pe alta companie aeriana, la preluarea riscului pentru anularea de servicii la sol. Poti face o economie rezervand singur, dar te poti trezi in situatia de a pierde intreaga vacanta.

Principalele destinatii pentru care au optat clientii Eturia in ultimii 9 ani sunt Republica Dominicana, Thailanda, Cuba, Indonezia, Peru, SUA, Mauritius, Tanzania si Maldive. In medie 60% dintre acestia au preferat circuitele turistice, in timp ce 40% au ales sejururile la plaja.

Despre Eturia
Eturia, gandita ca agentie tailor-made, a vandut in cei noua ani de activitate peste 11.000 de pachete de vacanta personalizate in destinatii exotice. Dintre cei peste 15.000 de turisti care au ales serviciile agentiei Eturia, peste 80% sunt clienti fideli. Fara a fi considerata o agentie de turism exclusivista, ofertele sale includ la ora actuala 120 de destinatii din intreaga lume, cele mai solicitate fiind Republica Dominicana, Maldive, Cuba si Mexic.

Infiintata in anul 2007, compania dezvolta trei directii principale de business: vacante personalizate pentru turistii cu bugete medii de vacanta, vacante cu plecari predefinite create pe principiul celui mai bun tarif si vacante de lux pentru clientii care doresc destinatii mai deosebite. In anul 2015, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 5,9 milioane de euro.  
Editorialist Manager.ro
9 ani de experienta in domeniul editorial
adresa de email: mariat@rs.ro

Ultimele NOUTATI

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024
Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?
Sanatate

Care sunt cele mai des intalnite complicatii ale diabetului?

today18 Mar. 2024
Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Imprumuturi fulger: ghidul dvs. pentru aprobarea instantanee a imprumutului

today18 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x