Simona Halep castiga finala Roland Garros 2018

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Simona Halep castiga finala Roland Garros 2018
Simona Halep castiga finala Roland Garros 2018
de Magda Florea la 09 Iun. 2018
Urmareste-ne pe Google News
finala roland garrossimona halepsloane stephenstenishalep

Game. Set. Meci. Simona Halep a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera. Felicitari, Simona!

6-1 MECI HALEP Simona reuseste sa castige primul turneu de Grand Slam din cariera dupa un meci fantastic. Bravo, Simona!

2. 5-1 Game Stephens Americanca reuseste sa rupa seria de game-uri ale Simonei Halep

2. 5-0 Game Halep Numarul 1 mondial este la un game distanta de cel mai important titlu al carierei

2. 4-0 Game Halep Cel mai frumos punct al finalei a fost castigat de Simona dupa un schimb de lovituri care a ridicat publicul in picioare. Hai, Simona!

2. 3-0 Game Simona Liderul mondial se indreapta cu pasi repezi catre castigarea primului Grand Slam din cariera, distantandu-se la trei game-uri de adversara sa.

2. 2-0 Break Halep Jucatoarea noastra reuseste un break fara sa forteze, dupa cinci greseli nefortate ale americancei

2. 1-0 Game Halep Simona incepe setul decisiv cu determinarea demna de pozitia de lider mondial. Desi Stephens se distantase la 30-0, Halep a reusit sa revina in joc si sa castige primul game al setului decisiv.

6-4 SET SIMONA HALEP Simona a reusit sa castige setul secund impotriva americancei Sloane Stephens. 

1. 5-4 Game Halep Simona este la doar un game distanta de castigarea setului al doilea. Hai, Simo!

1. 4-4 Game Stephens Americanca a condus cu 40-0, dar Halep a luptat si a castigat doua puncte consecutive. Dupa un alt asalt prelungit, Simona a gresit cu backhand-ul, trimitand o minge in out. Meciul se joaca pe centrul terenului, ceea ce nu o avantajeaza foarte mult pe jucatoarea noastra. Simona ar trebui sa deschida jocul si sa o determine pe Stephens sa alerge in teren, dat fiind faptul ca jucatoarea americana pare ca da semne de oboseala si i-a scazut capacitatea initiala de a atinge toate mingile.

1. 4-3 Break Stephens Jucatoarea americana reuseste sa castige un punct printr- un forehand superb in lung de linie si ca urmare a celor 3 greseli nefortate ale Simonei.

1. 4-2 Game Simona Halep reuseste sa puna al patrulea game consecutiv pe tabela. Stephens este dominata de jucatoarea noastra care isi face jocul la un nivel din ce in cel mai inalt.

1. 3-2 Game Halep Simona se mobilizeaza din ce in ce mai bine pe teren si isi face jocul in fata adversarei, intr-un mod hotarat care incepe sa aminteasca de victoria impotriva lui Muguruza.

1. 2-2 Break Halep Sportiva noastra a reusit un break la 0 si a revenit in forta in meci. La Stephens se resimte o usoara oboseala, care incearca sa obtina cat mai multe pauze intre puncte si nu mai ajunge la toate mingiile lansate de Halep. . Este primul game castigat de Simona pe serviciul adversarei din tot meciul!

1. 1-2 Game Halep Simona a revenit in joc, castigand primul punct al setului secund. Sportiva noastra trebuie sa isi adune fortele si mai ales puterea psihica de a da tot ce are mai bun pe teren, pentru a castiga meciul.

1. 0-2 Game Stephens Sportiva americana reuseste sa debuteze in setul secund in forta, castigand doua puncte in fata lui Halep. Stephens este foarte ofensiva, si se apara bine, destabilizand jocul romancei. Desi game-ul a fost condus cu 30-0 de Simona, Stephens a reusit in cele din urma sa se impuna si sa isi treaca punctele in avantajul ei.

1. 0-1 Break Stephens Adversarea Simonei reuseste sa castige un schimb de lovituri extrem de solicitant, fiind cea de-a patra minge de break. Americanca ajunge la toate mingiile lansate de Halep si o pune pe aceasta in dificultate. Desi comentatorii sportivi nu-i dadeau multe sanse lui Stephens pe zgura, americanca se misca senzational pe terenul de la Roland Garros.

3-6  SET STEPHENS Americanca castiga primul set al meciului din finala turneului de Mare Slem de la Paris, dupa 43 de minute de joc.

3-5 Game Halep Romanca si-a facut bine jocul si a mai reusit sa castige un punct, ramanand in meci. Halep incepe sa aiba o atitudine mai hotarata, lovind lung si puternic, in timp ce Stephens a inceput sa se exprime sonor, probabil ca efortul isi face simtita prezenta.

2-5 Game Stephens Americanca reuseste sa se detaseze la 3 puncte diferenta de sportiva noastra. 

2-4 Game Halep Simona a reusit sa castige un game in care americanta a avut primele erori nefortate. Dupa un schimb de lovituri in care a fost condusa cu 30-0, Halep a reusit sa castige punctul care o duce la doar doua game-uri distanta de Stephens.

1-4 Game Stephens Americanca isi face serviciul, este foarte mobila si loveste puternic.
 Pana in acest moment al meciului, Halep are 7 erori nefortate pana acum, in timp ce Stephens nu are niciuna!

1-3 Break Stephens Stephens a reusit sa faca break-ul, dupa o eroare nefortata a Simonei, care a trimis un forehand in fileu. 

1-2 Game Stephens Americanca conduce cu 2-1 primul set al meciului. Stephens pare a fi intr-o forma exceptionala, loveste foarte lung si sta bine in raliuri, dar si in aparare. Halep nu abordeaza meciul cu aceeasi hotarare pe care a demonstrat-o in meciul cu Muguruza, desi se lupta pentru fiecare punct si este foarte activa in teren.

1-1 Game Halep Simona Halep a reusit primul game al meciului, dupa un schimb fabulos de lovituri.

1-0 Game Stephens Stephens a inceput meciul in forta, luand primul punct. Stephens are un joc bun, folosind atat backhand ul cat si forehand ul pe lung de linie. 

Update: A inceput finala feminina de la Roland Garros 2018.

Update: Halep si Stephens au intrat pe teren, facandu-si incalzirea. 

Update: Cristian Tudor Popescu: "Simona a invatat sa greseasca. Este mult mai buna decat anul trecut". Jurnalistul este de parere ca jocul Simonei Halep a evoluat foarte mult, iar Darren Cahill si-a pus o amprenta pozitiva atat in joc, cat si in atitudinea psihica.

Colaborarea cu Cahill a "scos la iveala din Simona Halep un joc mult mai relaxat, mai riscand, in care isi asuma greselile facute, joaca la risc si se lupta pentru puncte. Inainte, Halep era atenta sa nu greseasca, acum insa lupta sa castige, forteaza, este foarte activa pe teren", a declarat CTP.

Simona Halep (loc 1 WTA, 26 de ani) a invins-o joi pe Garbine Muguruza, 6-1, 6-4, si s-a calificat in marea finala de la Roland Garros.
 
Sambata, 9 iunie, Halep va evolua in finala turneului de la Paris impotriva lui Sloane Stephens (10 WTA, 25 de ani).

"Sunt puternica, nu? Mereu incerc sa-mi imbunatatesc lucrurile pe care le fac bine si daca sunt din nou intr-o finala de Mare Slem inseamna ca am facut lucrurile bine. Tactica e foarte importanta intr-un meci cu o jucatoare care loveste puternic, dar cel mai important lucru este sa te concentrezi pe jocul tau.
 
Daca pot sa-mi fac jocul meu de fiecare data, atunci am o sansa mai buna sa castig. Daca ma concentrez pe adversara, atunci pierd si nu mai sunt relaxata. Nu gandesc limpede. Incerc sa fac lucrurile simplu, ca la antrenament", a explicat Halep dupa reusita de a se califica in finala turneului de la Paris.

Finala de la Roland Garros 2018 ii asigura sportivei noastre un cec in valoare de cec in valoare de 1,3 milioane de dolari. Cu aceasta suma Simona ajunge in Top 10 al castigurilor all-time din istorie.
 
In prezent, Simona Halep este pe locul 11, dupa ce a castigat 23,494,071 de dolari, urmand sa ajunga datorita cecului primit ca finalista, pe locul 9, cu cu 24,494,071 de dolari. Daca o va invinge pe adversara sa, Halep va incasa 2,7 milioane de dolari si va ajunge la un total de 25,7 milioane de dolari, urcand pe 8 in clasament.
 
Simona si-a castigat o galerie de sustinatori impresionanta
 
Mats Wilander, fostul mare tenismen, care nu ii dadea sanse Simonei cu Muguruza, e in galeria romancei azi: ”Mi-ar placea sa o vad pe Simona castigand la Roland Garros. Toti am vrea sa o vedem invingand, cu exceptia lui Stephens si a americanilor. Cred ca merita un prim turneu de Grand Slam, dar trebuie sa intre bine in meci.”
 
Simona Halep e sustinuta si de Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams si gazda rubricii ”The Coach” de la Eurosport: ”Favorita mea la Roland Garros este Simona Halep, care a ajuns in cea de-a treia sa finala la Roland Garros. Joaca un tenis care dovedeste o munca asidua si eu, personal, ador asta”.
 
Nadia Comaneci, cea mai mare sportiva a Romaniei, Gica Hagi, cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile si Gica Popescu, o alta legenda a fotbalului romanesc, o vor sustine pe Simona Halep din tribune la meciul cu Sloane Stephens din finala Roland Garros. Nadia a anuntat pe Twitter ca merge la Paris.
 
Succes, Simona!
 
Urmariti finala LIVE TEXT pe Manager.ro, incepand cu ora 16:00.

Citeste si: Simona, scoate-ne tu in strada!
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania
Companii

2 anunturi de joburi cu salarii de peste 20.000 de lei net in Romania

today29 Mar. 2024
De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024
Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x