LIVE TEXT: Australian Open 2018. Simona Halep - Angelique Kerber: 6-3, 4-6, 9-7

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
LIVE TEXT: Australian Open 2018. Simona Halep - Angelique Kerber: 6-3, 4-6, 9-7 LIVE TEXT: Australian Open 2018. Simona Halep - Angelique Kerber
de Magda Florea la 25 Ian. 2018 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
australian opensimona halepsemifinale halepfinala melbournemeci tenis 25 ianuariefinala wimbledon

Simona Halep este prima romanca ce ajunge in semifinale la Australian Open. Cea mai buna jucatoare a lumii, ocupanta locului 1 WTA, o intalneste astazi pe Angelique Kerber, o jucatoare de 30 de ani din Germania.

UPDATE: 9: 56 Simona Halep, declara: „Tremur acum, sunt foarte emotionata. Sunt foarte bucuroasa ca am rezistat si am caÈ™tigat meciul. Inainte sa inceapa, am stiut ca o sa fie un meci dificil”, a spus Simona Halep

UPDATE: 9:50 Simona Halep, lider mondial,  locul 1 WTA, s-a calificat in finala de la Australian Open, dupa ce a castigatul decisivul cu 9-7. A invins-o pe Angelique Kerber, locul 16 WTA, si va juca sambata dimineata cu daneza Caroline Wozniacki. 

UPDATE: 9:35 Ce lovitura frumoasa are Simona! 30-0. Kerber egaleaza, 30-30. Partida continua sa fie la fel de stransa. Gaaame, Halep! 8-7 in decisiv.


UPDATE: 9:28 "Ce meci EPIC", striga comentatorii de la Melbourne. Decisivul continua cu game-ul 8. Keber castiga primul punct, Simona egaleaza. 15-15. 15-40 Kerber. Game, Kerber. 7-7 in decisiv.

UPDATE: 9:26 Simona conduce game-ul, 30-15. 40-15. Hai, Simona! Gaame, Halep! 7-6 in decisiv, dupa un as absolut superb al Simonei.

UPDATE: 9:20 30-40.  Simona revine. 40-40. Bravooo, Simona, avantaj! Cate emotii in aceasta partida! Siiiimooona Halep isi face serviciul si castiga game-ul. Incrediibil. 6-6 in decisiv.

UPDATE: 9:17 In-cre-di-bil. 40-30 pentru Kerber. Game, Kerber. 5-6 in decisiv. Kerber serveste pentru finala. Ce meeci! Atmosfera la Melboure e exploziva. Oamenilor nu le vine sa creada ce rasturnare de situatie a avut loc. Simona continua sa loveasca puternic. 0-15 pentru Kerber. 15-15. Simona ar mai avea o sansa. 15-30, punct Kerber. "Incredibiil", striga comentatorii de la Melbourn cand Kerber face 15-40.

UPDATE: 9:1 3 Simona are avantaj, acesta este momentul care o poate duce in finala. Din pacate, Simona rateaza, avantajul revine la Kerber. Kerber castiga game-ul, 5-5, Halep da cu racheta de pamant.

UPDATE: 9:10 Simona lupta pentru victorie. Conduce setul decisiv cu 5-3. Minge de meci. 40-15. Kerber loveste din nou castigator. 40-30. Simona returneaza afara, scorul ajunge la 40-40. Halep rateaza din nou, Kerber e in avantaj.

UPDATE: 9.06 Halep e la doua puncte de finala de la Melbourne. 30-30 in decisiv. Forehand-ul lui Kerber ii aduce un punct important, care influenteaza moralul Simonei. 30 - 40. Simona inca are sanse sa revina si sa castige meciul. Kerber serveste castigator, isi face serviciul, game Kerber. 5-4 in decisiv. Simona conduce meciul, insa moralul ii este afectat evident. Kerber se bucura de acest punct ca un copil.

UPDATE: 9:05 Lupta Simona pare sa fie deviza sportivei noastre, care opreste din noua loviturile lui Kerber si incepe sa castige punct cu punct. Isi face serviciul si castiga inca un game. 5-3 in decisiv.

UPDATE: 9:00 Simona isi face serviciul si castiga game-ul. 4-3 in decisiv.

UPDATE: 8:55 Kerber serveste prima si castiga primele 2 puncte. Halep revine si egaleaza - 30-30. Kerber serveste puternic si scorul ajunge la 30 - 40. Game, Kerber. 3-3 in decisiv.

In tribune, linistea domneste. Atmosfera e tot mai apasatoare, iar cele 2 jucatoare, desi obosite, nu renunta.

UPDATE: 8:50 Cele 2 jucatoare par epuizate, tensiunea isi spune cuvantul. 40-15 pentru Halep. Ambele au lovituri lungi si puternice. Game, Halep! 3-2 in decisiv.

UPDATE 8:45 Kerber isi face serviciul, 2-2.

Simona este tot mai hotarata sa isi invinga adversara, fiecare punct se joaca la intensitate maxima. 40-15. Game, Simona! 2-1.

UPDATE 8:40 A inceput setul decisiv, Kerber Castiga primul game. Halep Egaleaza, 1-1 in setul 3.

UPDATE 8:30 Revenire incredibila a lui Kerber, care parea sa nu aiba nicio sansa in fata romancei la inceputul acestei partide. 40 - 30 si serveste pentru castigarea setului 2.  Ce meci, ce rasturnare de situatie. Kerber castiga setul al doilea. Scorul este 6-3, 4-6.

UPDATE 8:25: Simona incepe game-ul 5 in forta, 40 - 30.
Kerber revine si egaleaza, apoi isi adjudeca game-ul, scorul devenind 6-3, 4-5.

UPDATE 8:17 Dupa o serie de lovituri puternici, in care Kerber parea tot mai agresiva, Simona ajunge la 40 - 30. Kerber intoarce scorul si are avantaj.

Avantajul trece la Halep, care serveste pentru a-si adjudeca punctul. Kerber recupereaza avantajul si castiga game-ul cu un punct superb.

UPDATE 8:13 Simona Halep se impune din nou. Dupa ce a castigat patru puncte consecutive, Simona isi face serviciul, Kerber nu are nicio sansa, iar scorul ajunge la 4-3.

UPDATE
8:10 Kerber isi aduna fortele si o alearga pe Simona tot mai mult pe teren, 30 - 30. Kerber arata inca o data cat de puternica e si reuseste sa se concentreze si sa revina intr-un meci care incepuse dramatic pentru ea. Kerber forteaza si face break. 3-3.

UPDATE 8:00 Halep continua sa joace bine, isi face breake-ul si castiga game-ul - 2-1.
Dupa o serie de lovituri puternice ale lui Kerber, care reusise sa egaleze, game Halep, din nou. 3-2.

UPDATE 7:52 Kerber serveste si este in avantaj. Isi face serviciul si castiga game-ul. 1-1 in setul doi.

UPDATE 7:50 Jocul continua, primes serveste Simona, dupa ce a reusit sa opreasca seria de lovituri gastigatoare ale lui Kerber. 40-15 pentru Simona, care isi revendica primul game din setul doi dupa ce si-a facut break-ul.

Lovitura de forehand o ajuta pe Simona sa arate de neinvins. Incepe setul doi mai puternica si mai agresiva.


UPDATE 7:43 30-0 pentru Simona

Simona serveste pentru castigarea primului set. 40-15 pentru Simona. Siii game, Simona HALEP! 6-3.

UPDATE 7:42 Kerber isi aduna fortele si revine in meci, castigand al treilea ei game. 5-3.

UPDATE 7:40 Kerber castiga primele puncte din acest meci. 5.-1 si incepe urmatorul game cu avantaj.

Simona isi pierde concentrarea si o lasa pe Kerber sa intre in atac.Lupta devine tot mai stransa 5-2

UPDATE 7:35 Simona halep este pur si simplu fabuloasa. 40 - 15 si serveste pentru castigarea game-ului 5.

UPDATE 07:26 Halep-Kerber 4-0. Game, Halep! Romanca noastra se impune la 0 si domina meciul, fiind foarte increzatoare si agresiva! 

Pare sa fie meciul Simonei. Romanca domina partida, castiga fiecare punct, ajunge rapid la 40-15 si serveste pentru game-ul 4.

UPDATE 07:26 
Halep-Kerber 3-0. BREAK, Simona!

Simona serveste exact ca numarul 1 in lume. Castiga punct dupa punct, face break-ul si revendica al treilea set.

UPDATE 07:25 
Simona Halep pare hotarata sa ajunga in finala! A inceput perfect meciul cu Angelique Kerber. Halep a servit bine, iar Kerber a gresit de doua ori la retur. Simona se impune la 15.

UPDATE 07:22 
Halep - Kerber 1-0. BREAK, Halep! Romanca reuseste break-ul chiar in primul game al meciului. Românca a fost agresiva, fortand-o pe Kerber sa greseasca.

UPDATE 07:15 
 
Cele doua jucatoare au iesit la incalzire pe arena Rod Laver. 
 

UPDATE 07:00   
Partida dintre Caroline Wozniacki si Elise Mertens s-a incheiat cu victoria danezei, dupa ce a intrat in tie-break in setul al doilea 6-3, 7-6 (2). Meciul a durat o ora si 37 de minute.
 
Wozniacki o va intalni in finala pe invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Angelique Kerber.


---------

Simona Halep scrie istorie pentru Romania, fiind prima jucatoare de tenis care se califica in semnifinalele de la Australian Open. Este o permiera evolutia sa in seminifinalele de la Melbourne, fiind pentru prima data prezenta in acest punct al competitiei.

Simona Halep a avut un parcurs exceptional in acest an, castigand absolut toate meciurile pe care le-a disputat.

S-a calificat in semnifinale datorita victoriei impresionante impotriva lui Lauren Davis, si, mai apoi, a Karolinei Pliskova. Halep a reusit sa o invinga pe Pliskova in doar doua seturi, cu un scor de 6-3, 6-2, ajungand astfel la doar un pas de marea finala de la Melbourne.



De asemenea, Halep a reusit sa participe la toate semnifinale turneelor de Grand Slam.

"Va fi un meci precum un joc de sah"

Meciul de astazi se anunta unul extrem de interesant, mai ales ca Simona Halep a colaborat in trecut cu tehnicianul lui Angelique Kerber, Wim Fissette. 

Acesta a declarat intr-un inverviu acordat unei publicatii internationale :"O stiu foarte bine pe Simona, pentru ca am lucrat impreuna timp de un an, in 2014. E o jucatoare care, precum Angie, incearca sa returneze toate mingile si sa atace cu backhand-ul. Va fi o mare lupta, un meci precum un joc de sah."

Tehnicianul belgian in varsta de 37 de ani, a fost primul antrenor strain din cariera Simonei, perioada in care a disputat o finala la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sharapova, o finala la Wimbledon, pierduta cu Eugenie Bouchard si finala de la Turneul Campioanelor, castigata de Serena Williams. 


Ambele jucatoare au castigat pe linie in acest sezon, trecandu-si in palmares si cate un titlu. Simona s-a impus la Shenzhen, in timp ce Kerber a cucerit trofeul la Sydney.


Cine este Angelique Kerber?

Kerber este o jucatoare plasata pe locul 16 in clasamentul WTA, cap de serie numarul 21, are 30 de ani si este de orgine
germana. Pentru a ajunge fata in fata cu Halep, aceasta a trecut glorios de Madison Keys, "zdrobind-o"cu un scor de 6-1, 6-2, in doar 51 de minute.

Angelique Kerber a atins, la randul ei, de mai multe ori prima pozitie WTA, prima data pe 12 septembrie 2016, dupa ce a castigat finala U.S Open, in fata Karolinei Pliskova.

Nemtoaica mai are in palmares un titlu la Australian Open, din anul 2016 cand a reusit s-o invinga pe Serena Williams. 


 
Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024
250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?
Companii

250.000 de romani nu au serviciu, sunt someri. Cum traiesc acesti oameni?

today28 Mar. 2024
Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume
Economie

Tara europeana unde pensionarii primesc 2.000 de euro lunar de la stat: sunt cei mai fericiti oameni din lume

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari
Ultimele stiri economice

Pregatiti-va de noi scumpiri: sectorul Constructiilor, pus la pamant de preturile mari

today28 Mar. 2024
Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului
Imobiliare

Anunturi apartamente ieftine de vanzare in Dubai: cat te costa sa te muti in Capitala Luxului

today28 Mar. 2024
Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla
Financiar-Bancar

Depozitele bancare pot sa fie mai paguboase decat banii la saltea: cum trebuie sa calculezi castigul, de fapt. Nu dupa dobanda simpla

today28 Mar. 2024
Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei
Analize

Cel mai important eveniment din istoria recenta a Romaniei

today28 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x