Finala Australian Open. LIVE TEXT: SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-6

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Finala Australian Open. LIVE TEXT: SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI 6-7, 6-3, 4-6
LIVE TEXT: SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI. O finala pentru numarul unu mondial
de Ana Tudor la 27 Ian. 2018 Exclusiv
Urmareste-ne pe Google News
simona halepfinala australian opennr 1 mondialwtacaroline wozniackimelbournetie-break

Simona Halep joaca astazi cu Caroline Wozniacki in finala de la Australian Open. Pe langa castigarea primei finale de Grand Slam, Simona lupta si pentru apararea titlului de numarul 1 in tenisul feminin, la nivel mondial.

Game, set, meci, Wozniacki. Daneza castiga setul decisiv cu 4-6 si cucereste titlul de numarul unu mondial, odata cu obtinerea primului titlu de Grand Slam din cariera.

Simona serveste pentru a ramane in finala. Daneza, la un punct de victorie.

Game Wozniacki, 4-5. Caroline domina atacul si castiga inca un game, in care Halep este ezitanta.


Break Wozniacki, 4-4. Dupa doua mingi de meci, daneza castiga un game lung si dramatic.

Break Halep, 4-3. Simona reuseste inca un break si este la doua game-uri distanta de primul trofeu de grand slam.

Game Halep, 3-3. Simona se relaxeaza si se impune in fata lui Caroline. La 30-30 reuseste un as si inchide game-ul cu un punct perfect.

Break Halep, 2-3. Halep castiga game-ul pe serviciul danezei, fortand-o sa greseasca.

Break Wozniacki, 1-3. Simona serveste slab si Wozniacki face break-ul la zero.

Break Halep, 1-2  Halep a castigat un game dificil, care a durat aproximativ 15 minute, dupa ce a reusit break-ul.

Cata determinare vedem in ochii Simonei! A muncit enorm pentru fiecare punct din acest game, unul lung, in care daneza a provocat-o continuu si a fost nevoita sa alerge mult. Wozniacki este extrem de puternica la fiecare lovitura. Simona returneaza minunat.

Break Wozniacki, 0-2. Simona castiga primul punct exact ca un numar unu mondial. A revenit dupa pauza mai concentrata si mai puternica. 30-0. Wozniacki ia primul punct al game-ului, 30-15. Dupa un schimb dificil, Wozniacki egaleaza cu o lovitura din care nu parea sa stie exact ce vrea. Halep reuseste inca un punct superb, in stilu-i caracteristic. 40-30. Wozniacki ataca in forta si este foarte agresiva. 40-40. Simona da totul pentru a nu o lasa pe daneza sa castige game-ul. Urmeaza un schimb de mingi lung si emotionant. Wozniacki reuseste sa inchida game-ul dupa ce a facut break-ul.

Game Wozniacki, 0-1. Simona incepe bine setul doi si conduce cu 30-0. Wozniacki este foarte bine pregatita, fizica si psihic. Egaleaza rapid. Daneza intoarce scorul la 30-40. Halep egaleaza cu un backhand absolut superb. Wozniacki incheie game-ul.

Partida este intrerupta pentru o pauza de 10 minute, inainte de setul decisiv.

Din cauza problemelor de sanatate, Halep este nevoita sa iasa de pe arena in pauza dinainte de setul decisiv.

Game si Set Halep, 6-3. Siiiimona castiga setul doi! Bucurie mare pe arena de la Melbourne.

Halep este pur si simplu fabuloasa! Reuseste sa rastoarne scorul de 0-40 la 40-40 cu o serie de lovituri superbe, aplaudate de toata arena de la Melbourne. Durerile de la piciorul drept sunt tot mai evidente, insa Simona nu se lasa si continua sa alerge.

Game Halep, 5-3.
Simona alearga mult si loveste bine, insa da semne de slabiciune fizica si pare ca durerile de la piciorul drept ii provoaca disconfort. Reuseste totusi sa incheie game-ul cu o lovitura superba. Tehnicianul sau zambeste mandru.

Game Halep, 4-3.  Desi nu este in cea mai buna forma din cauza caldurii, Simona reuseste sa se impuna in fata adversarei si castiga game-ul rapid. Wosniacki este nervoasa si da cu racheta de pamant.

Game Wozniacki, 3-3.

Interventie neobisnuita, Simona cere ajutorul medicilor pentru a-i lua tensiunea. Umiditatea si caldura de la Melbourne si probabil emotiile puternice par sa ii fi provocat probleme romancei. Totul pare sa fie in regula, Simona revine pe teren.

Galeria Simonei, impresionanta, ii aclama numele in picioare. Tehnicianul sau are ochii in lacrimi de emotie.

Game Halep, 3-2. Simona castiga game-ul cu lejeritate.

Game Wozniacki, 2-2.

Game Halep, 2-1. SIMONA
reuseste sa se impuna in cel mai lung si mai tensionat game al partidei. Simona reuseste cateva puncte fabuloase, la care daneza nu avea cum sa ajunga. A fost un game la cel mai inalt nivel, exact cum ar trebui sa fie intre doua jucatoare care lupta pentru titlul de numarul unu mondial, nu doar pentru victoria la Australian Open. Game-ul a durat 11 minute si Simona a salvat doua mingi de break.

Cata tensiune, emotie si dorinta de victorie putem citi in ochii ambelor jucatoare. Daneza continua sa joace agresiv, Simona straluceste si este tot mai determinata sa castige.

Game Wozniacki, 1-1. Daneza isi face serviciul, serveste excelent si ataca agresiv.

Game Halep, 1-0. Simona incepe bine al doilea set.

Incepe setul doi. Halep serveste si domina primul game.

Setul unu se incheie cu victoria lui Wozniacki, la 6-7. Partida se opreste pentru cateva minute, timp in care jucatoarele se pregatesc pentru setul doi.

2-7 Wozniacki. Daneza castiga la tie-break
2-6 Wozniacki
2-5 Wozniacki. Daneza castiga dupa un schimb intens si prelungit.
2-4 Wozniacki. Ce lovitura frumoasa reuseste Halep! Toata arena ii striga numele.
1-4 Wozniacki
1-3 Wozniacki
1-2 Wozniacki Halep reuseste primul punct.
0-2 Wozniacki
0-1 Wozniacki

Setul 1 se decide la tie-break.

Game Halep, 6-6. 
Bravoo, Simonaaa! Publicul e in picioare, iar numele Simonei rasuna pe arena de la Melbourne. Halep se impune in fata adversarei si face serviciul, egaland scorul. Emotii mari se observa si pe chipul tehnicianului romancei, Darren Cahill.

Game Wozniacki, 5-6. Game-ul este dominat de daneza. Simona este tensionata si lupta din greu, insa nu reuseste sa se impuna in fata adversarei in acest game. Caroline opreste loviturile castigatoare ale romancei si isi face serviciul.

Game Halep, 5-5. Halep revine in meci fabulos, asa cum ne-a obisnuit si egaleaza scorul, castigand game-ul cu 40-0, lasandu-si adversara fara optiuni. Pare ca si-a adunat toate fortele si este mai hotarata ca niciodata sa isi revendice victoria.

Game Halep, 4-5. Simona domina acest game cu lovituri puternice, iar daneza nu ii face fata. La 40-0 serveste afara, Wozniacki revine la 40-30. Daneza serveste afara, iar Halep castiga game-ul pe serviciul adversarei.

Game Halep 3-5. Simona revine si loveste excelent, dupa un schimb de mingi echilibrat. Inchide game-ul cu o lovituri superba, lasand-o fara optiuni pe daneza, care returneaza in afara terenului.

Game  Wozniacki, 2-5. Daneza e la un punct distanta de adjudecarea primului set al meciului.

Game Halep, 2-4. Cu ceva mai multa disperare in atitudine, Simona are o serie consecutiva de lovituri superbe si incheie game-ul cu succes.

Game Wozniacki, 1-4. Daneza atacat mult in continuare, este agresiva si o plimba pe Simona pe teren. Romanca face si cateva greseli nefortate in acest debut de meci.

Game Halep, 1-3. Simona revine in meci, domina pentru prima oara schimburile de mingi, serveste minunat si incheie game-ul cu un backhand frumos.

Game Wozniacki, 0-3. Cu inca o lovitura superba, la care Simonei ii era imposibil sa ajunga, daneza isi face serviciul. Tensiunea e tot mai mare, Caroline ataca mult si se deplaseaza bine pe teren.

Break Wozniacki, 0-2. Daneza a inceput meciul bine. Simona nu reuseste sa isi faca serviciul, Wozniacki ataca si pune presiune pe Simona, reusind primul break al meciului.

Game, Wozniacki, 0-1. Puternica, agresiva si cu o mare dorinta de victorie, Wozniacki isi face serviciul si isi adjudeca primul game.

Wozniaki serveste pentru deschiderea finalei

UPDATE: 10:30 Cele doua jucatoare au inceput incalzirea. Marea finala incepe in doar cateva minute. Simona straluceste si este pregatita sa scrie, inca o data, istorie pentru Romania.

UPDATE: 10:24 Comentatorii inca dezbat subiectul "Numarul  1 mondial, fara nici un grand slem in palmares. Cum este posibil?" De asemenea, cele doua doamne care vor comenta finala de la Australian Open sunt convinse ca vom avea un meci cu multe emotii si tensiuni, iar la final, una dintrele ce doua jucatoare va fi cu adevarat ranit.

Simona Halep si Caroline Wozniacki au intrat pe teren in aplauzele publicului.

Simona a fost descrisa precum o tanara puternica, lider in clasamentul mondial, care a aratat in acest turneu cat este dornica sa castige si cat de mult are de oferit tenisului feminin.

Publicul aclama numele Simonei. Sportiva noastra are numerosi fani in tribune.


UPDATE: 10:10 A inceput ceremonia de deschidere a finalei AUSTRALIAN OPEN. Organizatorii au prezentat publicului marele trofeu. Cele doua jucatoare sunt deja pe teren.

Daneza Carolina Wozniacki, locul 2 WTA, are sansa sa devina locul unun mondial daca o invinge astazi pe Simona.  Victoria ii va aduce castigatoarei turneului feminin de la Australian Open si un premiu de 3.200.000 de dolari.

Miza este cu atat mai mare, cu cat ambele jucatoare sunt pentru prima oara in finala turneului Australian Open. In plus, nici Simona, nici Wozniacki, nu au castigat pana acum nicio finala de grand slam.


LIVE TEXT | Halep - Wozniacki, finala AUSTRALIAN OPEN 2018



Finala de la Australian Open incepe la 10:30 si este transmisa LIVE de Manager.ro si in direct pe Eurosport.

Inaintea finalei de la Australian Open, Halep a declarat ca se simte pregatita si asteapta antrenamentul.

 "Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea", a spus Simona, in urma cu cateva minute.

Organizatorii turneului au publicat si imagini cu ultimul antrenament al Simonei, inainte de marea finala de la Melbourne.




LIVE TEXT | Halep - Wozniacki, finala AUSTRALIAN OPEN 2018


Dupa evolutia sa in turneul Australian Open, Simona este favorita publicului de la Melbourne, dar si la casele de pariuri. Toti romanii asteapta inceputul partidei cu sufletul la gura, fiind o finala de tenis care intra in istorie.

Pentru Simona Halep, drumul spre finala a fost presarat cu multe provocari, emotii, dureri fizice, dar si cu cele mai frumoase lovituri, mingi de meci salvate si victorii care au tinut tot poporul roman cu sufletul la gura.

In semifinala, Simona a invins-o pe Angelique Kerber in 3 seturi, intr-un meci care a durat putin peste 2 ore: 6-3, 4-6, 9-7.

Caroline Wozniacki si-a adjudecat locul in finala Australian Open 2018 dupa un meci castigat in două seturi cu belgianca Elise Mertens, numarul 37 in clasamentul WTA, scor 6-3, 7-6.


LIVE TEXT | Halep - Wozniacki, finala AUSTRALIAN OPEN 2018


Simona Halep a declarat ca este constienta ca o asteapta un meci dificil contra danezei, care a avut o evolutie impresionanta la Australian Open in 2018.


"Felul in care joaca: nu rateaza, alearga bine, asta o face un adversar dificil. Am jucat de multe ori cu ea, am castigat de cateva ori. Va fi un meci greu: sunt emotii si presiuni puternice pentru amandoua”, a spus Halep.

Pentru Simona, castigarea unei finale de mare slem este un vis care astazi poate deveni realitate. Pentru ea, este mai importanta chiar si decat titlul de nr. 1 WTA.

Finala de la Australian Open este a treia finala dintr-un turneu de grand slam pentru Simona, dupa ce in 2014 si in 2017 a ajuns in ultimul act la Roland Garros, unde a fost insa invinsa.

Pentru prima oara in istorie, locul 1 WTA joaca o finala de grand slam in echipament cumparat chiar de ea. Simona nu si-a prelungit contractul cu fostul sponsor si si-a comandat singura rochita rosie, care i-a purtat si noroc la Melbourne, de pe un site din China.

 

Editorialist Manager.ro
9 ani de experienta in domeniul editorial
adresa de email: mariat@rs.ro

Ultimele NOUTATI

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro
Financiar-Bancar

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro

today20 Apr. 2024
ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x