Intra in paine la cel mai mare targ de panificatie de pe piata de profil, GastroPan
painegastropaninghetataconferintaexporompantelimon
GastroPan, cel mai mare targ de panificatie, cofetarie si alimentatie publica organizat pe piata de profil din Romania si unul din cele mai importante din ECE, isi deschide joi portile in cadrul centrului Exporom din Pantelimon, Ilfov.
Editia a V-a a expozitiei GastroPan se desfasoara pe o suprafata de peste 10.000 metri patrati, intre 11 si 14 aprilie 2013, organizatorii mizand pe un numar de 20.000 de vizitatori.
Oferta larga de echipamente, ingrediente si tehnologii expusa la GastroPan, demonstratiile practice sustinute de specialisti premiati la nivel international si concursurile care vor desemna painea, tortul si Inghetata Anului, transforma expozitia intr-un spatiu al inovatiei si al creativitatii, informeaza organizatorii, citati de
Agerpres.
Inaugurarea oficiala a GastroPan 2013 va avea loc joi, la ora 10:30.
Momentul va fi precedat de o conferinta mass media, de la ora 9:30, in prezenta liderilor asociatiilor de specialitate Aurel Popescu-presedintele Patronatului Ropman din Industria de Morarit si Panificatie, Viorel Marin-presedintele Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie, Ilonka Boldizsar-vicepresedintele Uniunii Internationale a Brutarilor, Stefan Bercea-presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania si Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Euro-Toques Romania, informeaza sursa citata.