Noul ABBYY FineReader 12 accelereaza in mod considerabil recunoasterea si extragerea textelor din documente scanate si fotografii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Noul ABBYY FineReader 12 accelereaza in mod considerabil recunoasterea si extragerea textelor din documente scanate si fotografii Noul ABBYY FineReader 12 accelereaza in mod considerabil recunoasterea si extragerea textelor din documente scanate si fotografii
de Manager.ro la 12 Feb. 2014
Urmareste-ne pe Google News
abbyy fine reader 12caractereocrproduseprogramehot folder

ABBYY, unul dintre liderii mondiali in domeniul recunoasterii documentelor, capturii datelor si al tehnologiilor si serviciilor lingvistice, a anuntat azi lansarea pe piata a FineReader 12, cea mai noua versiune a mult premiatei aplicatii software de recunoastere optica a caracterelor (OCR) si de conversie a documentelor.

FineReader 12 contribuie la imbunatatirea performantei multor procese si functii, de exemplu conversia mai rapida a documentelor, posibilitatea de a deschide rapid documente, indiferent de dimensiune, in timp ce procesul OCR ruleaza in fundal, sau recunoasterea instantanee a unui text sau tabel intr-o zona selectata din pagina. In plus, FineReader 12 asigura o precizie superioara a OCR in cazul documentelor de afaceri si al documentelor redactate in limbile asiatice, dar si noi instrumente de imbunatatire a imaginilor prin care utilizatorul poate genera copii electronice ale documentelor la un nivel calitativ vizual superior fata de original.

„Aplicatia OCR, prin rolul sau de punte intre documentele tiparite si cele electronice, este unul dintre instrumentele de baza necesare pentru a crea un mediu de lucru eficient”, a declarat Igor Fedorets, director general de marketing pentru produsele de birou din cadrul ABBYY Ucraina. „FineReader 12 a fost conceput astfel incat sa ofere confort in utilizare, dar si rapiditate si flexibilitate in transformarea documentelor tiparite in format electronic sau in transformarea imaginilor din acestea in formate editabile, permiterea copierii oricarui fragment de text sau tabel din continutul lor sau adaptarea lor pentru a genera documente arhivate in care se pot efectua cautari etc.”

FineReader 12 ofera instrumente intuitive pentru scanarea documentelor si transformarea imaginilor din documente in formate electronice editabile si in care se pot efectua cautari, de ex. Microsoft® Word, Excel®, PDF, TXT, sau in cele mai raspandite formate de carti electronice s.a.m.d. Tehnologia OCR dezvoltata de ABBYY asigura o „citire” de o calitate excelenta a documentelor tiparite, fiind capabila sa recunoasca 190 de limbi, inclusiv limba romana, dar si orice combinatie a acestora. In plus, bazandu-se pe tehnologia adaptiva de recunoastere a documentelor (ABBYY ADRT®), FineReader „intelege” structura logica a documentelor, putand reconstitui chiar si documente de mari dimensiuni, complexe, recunoscand elementele de formatare (antet, subsol, numerotarea paginilor, cuprins etc.) pe toate paginile. FineReader 12 vine acum cu o serie de imbunatatiri de inalta performanta, printre care:

OCR in fundal pentru eficienta maxima — FineReader 12 vine cu o abordare inovatoare fata de conversia documentelor: utilizatorul poate deschide, vizualiza si prelucra instantaneu orice document, indiferent de dimensiune, in timp ce programul continua sa prelucreze documentul in fundal. Spre deosebire de solutiile traditionale, in care utilizatorul este nevoit sa astepte ca documentul sa fie recunoscut integral inainte de a putea efectua alte operatiuni, in FineReader 12 functia OCR ruleaza in fundal, ceea ce poate duce la o economie de timp considerabila, avand in vedere ca paginile documentului devin accesibile instantaneu. In plus, in FineReader 12, functia OCR este mai rapida cu pana la 15 %*.

Extragere facila a datelor si fragmentelor de text — Prin interfata optimizata si noile comenzi, utilizatorii FineReader 12 pot copia cu usurinta orice tabel sau text formatat din orice zona selectata, fara sa fie nevoiti sa astepte pana cand documentul este recunoscut integral. 

Precizie imbunatatita pentru documentele de afaceri — FineReader 12 ofera un nou instrument pentru eliminarea stampilelor colorate si a marcajelor executate cu pixul in documentele scanate sau in fotografii, asigurand astfel o recunoastere calitativ superioara si un aspect vizual imbunatatit al documentelor de afaceri. De asemenea, asigura o reconstituire cu pana la 30 %* mai precisa a graficelor si diagramelor, dar si a altor elemente tipice din documentele de afaceri.

Conversie fara probleme a tabelelor — FineReader 12 asigura o conversie a tabelelor de pana la 40 %*, ceea ce poate insemna o economie de timp si de efort considerabila pentru proiectanti, finantisti si ceilalti specialisti atunci cand trebuie sa prelucreze date numerice. In plus, prin posibilitatea de salvare in format XLSX, utilizatorii FineReader 12 pot salva paginile unui document in foi de lucru Excel separate.

Precizie imbunatatita pentru limbile chineza, japoneza, coreeana, araba si ebraica — FineReader 12 continua sa fie lider de piata in ceea ce priveste numarul limbilor pentru care ofera suport OCR, imbunatatind precizia OCR cu pana la 15% pentru limba araba, cu pana la 10 % pentru limba ebraica si cu pana la 20 % pentru limbile chineza, japoneza si coreeana.  
 
Salvare si regasire mai usoara a fisierelor din spatii de stocare Cloud — FineReader 12 asigura acces mai facil la cele mai utilizate spatii de stocare Cloud, cum ar fi Google Drive™, Dropbox™, SkyDrive® etc. In plus, prin integrarea directa cu Microsoft SharePoint® Online / Office 365™, distribuirea documentelor este facilitata si mai mult.

Imbunatatiri ale calitatii vizuale in cazul documentelor scanate, fotografiilor si fisierelor PDF — Prin functia OCR pentru camere digitale dezvoltata de ABBYY, utilizatorii pot transforma fotografii ale documentelor in imagini la nivelul calitativ al scanarii si au la dispozitie noi functii de prelucrare a fotografiilor, cum ar fi decuparea automata a mai multor imagini si inalbirea fundalului documentului original. De asemenea, noua tehnologie PreciseScan dezvoltata de ABBYY netezeste caracterele pixelate din fisierele PDF in care se pot efectua cautari, imbunatatind calitatea vizuala a documentelor, astfel ca citirea si arhivarea acestora devine mai facila, iar imprimarea lor va fi de o calitate superioara.

Verificare si corectura mai rapide si mai usoare — Cu ajutorul instrumentului de verificare imbunatatit, utilizatorii vor putea opera atat corecturi ortografice, cat si de formatare, iar cu ajutorul tastelor de acces rapid si a controalelor din file intuitive, navigarea prin procesul de verificare devine mai usor. 

Functia Hot Folder imbunatatita in FineReader 12 Corporate — Functia Hot Folder destinata conversiei in loturi a documentelor accelereaza intregul proces de conversie prin suportul pentru procesarea dual-core. In plus, ofera optiuni de denumire mai flexibile, prin care utilizatorii pot adauga prefixe si sufixe la denumirile de fisier sau folder in scopul unei mai bune organizari a acestora.  

Compatibilitate cu Windows 8 — ABBYY FineReader 12 este perfect compatibil cu Windows 8 si utilizeaza noile optiuni ale acestui sistem de operare, inclusiv posibilitatea utilizarii gesturilor de atingere elementare pentru derulare si redimensionare pe calculatoarele portabile cu ecran tactilosensibil. 

Disponibilitate

ABBYY FineReader 12 Professional este deja disponibil prin diverse magazine online, unitati de comercializare cu amanuntul si revanzatori in intreaga lume. ABBYY FineReader 12 Corporate, conceput pentru nevoile intreprinderilor si organizatiilor mijlocii si mari, va fi disponibila mai tarziu in 2014. Pentru informatii detaliate despre produse sau pentru a descarca o versiune de proba gratuita, accesati:  http://www.abbyy.ro/. 

Ultimele NOUTATI

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi
Interviurile Manager.ro

Impresie proasta la interviul de angajare: ce nu le place patronilor sa vada in prima zi

today24 Apr. 2024
Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine
Life Style

Ai incredere in terapie cum are terapeutul incredere in tine

today23 Apr. 2024
Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie financiara

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari
Companii

Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari

today23 Apr. 2024
Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?
Companii

Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?

today23 Apr. 2024
3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor
Economie

3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor

today23 Apr. 2024
Ce beneficii primesc angajatii din privat inainte de Paste: 7 din 10 firme ofera cadouri
Economie

Ce beneficii primesc angajatii din privat inainte de Paste: 7 din 10 firme ofera cadouri

today23 Apr. 2024
4 trucuri de care sa tii cont in 2024 la renovarea bucatariei
Life Style

4 trucuri de care sa tii cont in 2024 la renovarea bucatariei

today23 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti
Banii tai - sectiune de educatie...

Semnal de alarma? Romanii investesc mai mult in crypto decat la Bursa de Valori Bucuresti

today23 Apr. 2024
Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari
Companii

Locuri de munca platite cu peste 2.500 - 3.000 de euro net in Romania: in ce judete se fac angajari

today23 Apr. 2024
Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?
Companii

Ghidul angajatorului. Cum dovediti ca un salariat este incompetent?

today23 Apr. 2024
3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor
Economie

3 motive pentru care firmele ar trebui sa mareasca an de an salariile angajatilor

today23 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x