Plaut Consulting Romania anunta lansarea Qlik Sense, o solutie de BI pentru vizualizarea datelor

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Plaut Consulting Romania anunta lansarea Qlik Sense, o solutie de BI pentru vizualizarea datelor Plaut Consulting Romania anunta lansarea Qlik Sense, o solutie de BI pentru vizualizarea datelor
de Manager.ro la 18 Sep. 2014
Urmareste-ne pe Google News
qlik viewplatformaspecialitateqlik sense desktopanalizasolutii

Plaut Consulting Romania anunta ca, incepand de astazi, solutia Qlik Sense (http://www.qlik.com/us/explore/products/sense) este disponibila pentru toate companiile din Romania.

Qlik Sense este primul produs de data discovery si vizualizare a datelor proiectat special pentru a permite gestionarea mai eficienta a companiilor si a performantei acestora printr-o platforma self-service ce poate fi accesata de pe orice dispozitiv, fie el fix sau mobil. Avand la baza o arhitectura moderna si puternicul motor de indexare a datelor patentat de Qlik, Qlik Sense le ofera utilizatorilor posibilitatea de a crea analize personalizate de date si de a explora legaturile care exista intre diferite informatii pentru a scoate instant la iveala conexiuni interesante. Qlik Sense este gandit pentru a raspunde nevoilor unor tipuri diferite de publicuri. Astfel, daca utilizatorii de business au acces la experienta intuitiva de care au nevoie, dezvoltatorii au mai multa libertate sa creeze aplicatiile pe care si le imagineaza, iar departamentele de IT vor putea sa controleze centralizat administrarea companiei. 
 
Asa cum odata a revolutionat industria de business intelligence si a fost un adevarat deschizator de drumuri al categoriei de solutii de data discovery, compania isi propune sa transforme din nou categoria prin lansarea Qlik Sense. Conform raportului Gartner Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platform 2014, „pana in 2015, companiile care achizitioneaza platforme de BI vor achizitiona preponderent platforme capabile sa sustina atat optiuni de explorare a datelor usor de folosit de catre un utilizator obisnuit, cat si caracteristici complexe specifice ce permit reutilizarea si gestionarea datelor, asigurand totodata securitatea si scalabilitatea lor.”
 
„Viziunea noastra pentru QlikSense porneste de la convingerea noastra ca orice angajat al unei companii ar trebui sa poata crea cu usurinta grafice dinamice care sa ii permita sa exploreze in profunzime datele si sa descopere noi intelesuri importante”, a declarat Lars Björk, Qlik CEO. „Atunci cand ne-am propus sa dezvoltam Qlik Sense, ne-am imaginat o lume in care orice angajat ar putea sa genereze analize complexe de pe orice dispozitiv, analize cu ajutorul carora sa exploreze validitatea unor teorii, sa demonstreze niste ipoteze sau sa descopere tendinte noi care ar putea sa modifice traiectoria de business a companiei.”
 
„Am fost foarte impresionati de Qlik Sense pana in acest moment. Pentru noi, simplitatea livrarii conteaza foarte mult si ne permite sa crestem viteza cu care informatiile ajung la oamenii potriviti in momentul potrivit”, a declarat Perry Willis, Head of Information Technology EMEA la Colliers International. „Desi echipa noastra de IT are experienta in utilizarea solutiilor QlikView, ceea ce inseamna ca este simplu sa cream aplicatii noi, Qlik Sense ne ofera un plus de flexibilitate si, astfel, putem sa obtinem rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Sinergiile dezvoltate prin utilizarea solutiilor QlikView si Qlik Sense impreuna ne ajuta sa le oferim consultantilor nostri imobiliari din 40 de tari din EMEA solutii mai inteligente de analiza.”
 
Qlik Sense este prima platforma care livreaza o solutie de BI self-service pe baza unui model de dezvoltare si distributie pe server. Daca majoritatea produselor au nevoie de licente separate pentru dezvoltare si valorifica o abordare traditionala de dezvoltare si publicare, Qlik Sense ii da posibilitatea fiecarui utilizator in parte sa creeze, sa personalizeze sau sa extinda vizualizarile pe care le face de pe orice dispozitiv, in orice moment.
 
„Dintotdeauna, problema solutiilor BI self-service a fost ca fie ofereau abilitati puternice de BI, dar erau greoi de folosit, fie ofereau un produs usor de utilizat, dar cu putere limitata de analiza”, a spus Anthony Deighton, Qlik CTO si Senior Vice President of Products. „Qlik Sense isi propune sa schimbe paradigma. Tocmai de aceea, Qlik Sense foloseste a doua generatie a motorului nostru de indexare si asociere a datelor, imbracat intr-o platforma de vizualizare moderna, intuitiva si puternica.”
 
Qlik Sense le permite utilizatorilor sa creeze, printr-un simplu proces de drag-and-drop, aplicatii care pot genera analize relevante, rapoarte interactive si grafice importante pentru luarea deciziilor si pentru activitatile de zi cu zi. Utilizatorii pot sa exploreze liber datele pe care le au la dispozitie, ei nefiind fortati sa le utilizeze in moduri predefinite sau sa apeleze la intrebari formulate in trecut. Optiunea Smart Search ii permite oricarui utilizator sa tasteze un cuvant sau niste numere pentru a incepe analiza unui set de date. De la prima tastare, Smart Search incepe sa lucreze si sa faca conexiuni intre data, scotand la iveala legaturi intre date din zone care altfel nu ar fi fost, poate, observate sau analizate cu atentie. Astfel, utilizatorii pot sa exploreze tipare care apar in date datorita posibilitatii de a scoate in evidenta informatii si asocieri noi.
 
In Qlik Sense, experienta de socializare si colaborare cu alti utilizatori este foarte importanta. Grupurile de lucru si echipele pot lucra impreuna punand laolalta analize in orice moment, de oriunde si cu ajutorul oricarui dispozitiv. Interfata tactila a platformei si designul simplu adapteaza in mod automat modul de vizualizare al datelor pentru a face posibila cea mai buna experienta de utilizare de pe orice dispozitiv. 
 
Optiunea Data Storytelling le permit mai multor utilizatori sa isi aseze foarte usor descoperirile intr-un format de prezentare. Alti utilizatori pot apoi sa adauge comentarii sau alte texte si pot trece direct din prezentare in Qlik Sense pentru a raspunde intrebarilor pe care le au pe masura ce acestea apar. Astfel, datele pot fi explorate eficient in grup.
 
Datorita noii platforme, utilizatorii isi pot construi propriile vizualizari pornind de la o biblioteca centralizata de seturi de date, expresii si vizualizari preconstruite, astfel asigurandu-se utilizarea corecta a datelor si valori. Arhitectura moderna permite integrarea unor caracteristici noi de guvernanta si administrare, sustinand astfel lucrul in grup, in medii de companie, inclusiv alocarea de licente si monitorizarea utilizarii cu ajutorul unei interfete simple si rapide. In acelasi timp, departamentul IT are posibilitatea sa implementeze cerinte stricte de securitate cu ajutorul unui motor flexibil de impunere a regulilor, ce controleaza dezvoltarea progresiva a acestora prin caracteristici puternice de auditare si notare a procesului. 
 
In plus, Qlik Sense sustine integrarea datelor din surse diferite si analiza acestora, inclusiv calcule rapid, explorarea informatiilor prin asocieri si cautari de tot felul. Interfetele API deschise inseamna ca dezvoltatorii au posibilitatea sa integreze Qlik Sense in pagini web si in diferite alte aplicatii personalizate, extinzandu-i caracteristicile originale astfel incat sa raspunda mai bine cerintelor clientilor. 
 
Qlik Sense este disponibil de astazi si in Romania prin Plaut Consulting Romania. Qlik Sense inaugureaza un nou model flexibil de licentiere, pe  baza unor token-uri. Acestea sunt alocate fie unor utilizatori bine definiti, fie sunt distribuite si utilizate in mai multe sesiuni de unul sau mai multi utilizatori. Cu ajutorul acestui model de licentiere, clientii pot sa utilizeze simultan mai multe servere, in zone geografice diferite, pentru a-si optimiza performanta si disponibilitatea platformei fara costuri suplimentare. Plaut Consulting Romania poate oferi mai multe informatii despre pret, creand oferte personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.
 
Platforma QlikView®, bine cunoscuta pe piata de specialitate, reprezinta o solutie complementara Qlik Sense si va continua sa ofere posibilitatea dezvoltarii unor explicatii de catre utilizatori cu experienta minima in aceasta zona, dar si a publicarii unor aplicatii puternice de analiza. Qlik Sense Desktop este in continuare disponibila gratuit si poate fi descarcata de pe adresa www.qlik.com/us/explore/products/qlik-sense/desktop.

Ultimele NOUTATI

Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen
Cultura generala

Nichita Stanescu - o noua carte a marelui poet apare dupa 40 de ani de la moartea sa - De dor de sufletul lui Andersen

today18 Apr. 2024
GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat
Ultimele stiri economice

GHID FISCAL. Noi reguli de la ANAF pentru persoanele fizice care inchiriaza sau subinchiriaza bunuri mobile si imobile: cum se calculeaza taxele catre stat

today18 Apr. 2024
Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului
Imobiliare

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului

today18 Apr. 2024
Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese

today17 Apr. 2024
Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024
Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense
Ultima ora

Klaus Iohannis, despre candidatura la sefia NATO: discutiile sunt foarte intense

today17 Apr. 2024
De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana
Economie

De trei luni de zile, Romania are cea mai mare rata a inflatiei din toata Uniunea Europeana

today17 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului
Imobiliare

Primele semne clare de criza in imobiliare incep sa apara: raport oficial de la o institutie a statului

today18 Apr. 2024
Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Cele mai grave greseli la volan: aceste gesturi duc anual la mii de decese

today17 Apr. 2024
Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Verificari obligatorii la masina, cand vine vara: nu mai amana vizita la service

today17 Apr. 2024
Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?
Afla...

Cum a murit Toma Caragiu la cutremurul din 1977. Sotia lui rupe tacerea: Ce te uiti asa la mine de parca ti-ai lua adio?

today17 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x