Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Portugalia: Angajatii de la Salubritate au voie sa bea in timpul programului de munca, pentru a uita de grijile vietii

Portugalia: Angajatii de la Salubritate au voie sa bea in timpul programului de munca, pentru a uita de grijile vietii
de la 03 Aug. 2013
Portugalia: Angajatii de la Salubritate au voie sa bea in timpul programului de munca, pentru a uita de grijile vietii Tags: alcoolportugaliasalubritategunoilocuri de muncaconcediere

The Huffington Post a publicat un material despre decizia unei curti de justitie din Portugalia, care a obligat o companie de salubritate sa primeasca inapoi un angajat, care fusese concediat pentru ca a consumat alcool la locul de munca.

Principalul motiv a tinut de faptul ca firma respectiva de salubritate, al carei nume nu a fost dezvaluit, nu avea o politica limpede in privinta consumului de alcool la job.
 
Curtea de justitie din Portugalia nu s-a multumit insa doar cu atat si a sugerat ca firma respectiva ar putea avea unele beneficii, daca ar permite consumul de bauturi alcoolice la serviciu, in cazul gunoierilor.
 
"Cu ajutorul alcoolului, angajatul poate uita de problemele vietii... si oamenii din jur ar putea crede ca acest angajat fericit este foarte eficient, harnic si stie sa stranga gunoaiele in timp util", se arata in decizia instantei portugheze.
 
Totusi, regulile sunt facute pentru a fi incalcate. In teorie, daca bei o bere rece la serviciu sau un vin bun in timpul unei intalniri de afaceri, s-ar putea sa incalci bunele maniere si chiar legislatia muncii.
 
De cele mai multe ori, companiile nu dispun de un set de reguli "anti-alcool", pana cand cineva nu trece "granita" dintre un pahar inofensiv si zece sticle umplute ochi.
 
In acelasi timp, un angajat "afumat" reprezinta un pericol pentru el si cei din jur. Nimeni nu isi doreste un macaragiu beat la joystick-ul unei macarale de constructii sau un angajat care miroase a bere si tuica, in timpul unei prezentari importante.
 
Cu toate acestea... ati permite angajatului vostru sa consume un paharel, pentru a deveni mai creativ? 


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor


Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement