Springtime deschide al 25-lea restaurant, in Costinesti
springtimerestaurantcostinestiproduse
Springtime a deschis cel de-al 25-lea restaurant al lantului, care va functiona in perioada sezonului estival in statiunea Costinesti.
Astfel, turistii care-si petrec vacanta in Costinesti se vor putea bucura de acum inainte de preparatele Springtime intr-un restaurant spatios, amenajat modern, pregatit sa serveasca peste 600 de turisti pe ora.
Amplasat in centrul statiunii Costinesti si cu o suprafata de peste 2.000 mp, restaurantul devine astfel cea de-a doua locatie Springtime de la malul Marii Negre. Noul restaurant poate servi peste 10.000 de clienti zilnic si isi propune sa se transforme intr-unul din cele mai populare locatii de pe litoralul romanesc.
“Decizia de a deschide un nou restaurant pe litoral a venit ca urmare a interesului tot mai crescut fata de produsele noastre, precum si ca urmare a cererii venite din partea turistilor care isi doreau in Costinesti un restaurant cu un meniu diversificat, dar care sa ofere si incredere, adica sa respecte toate standardele de calitate si de siguranta a alimentelor”, a declarat Maissam Mrad, Managing Director Springtime.
In plus, noul restaurant este cea de-a treia locatie Springtime dotata cu „linie calda” ceea ce inseamna ca o echipa de bucatari cu experienta va pregati turistilor printre altele si mancaruri gatite dupa retete traditionale romanesti.
“Linia calda” a fost inclusa intrucat in ultimii 15 ani s-a bucurat de un real succes in restaurantul Springtime Neptun, ceea ce arata preferinta turistilor veniti in vacanta pe Litoral pentru preparatele gatite ca acasa.