Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Un sef isi vinde restaurantul pentru a-si salva angajata de la moarte

Un sef isi vinde restaurantul pentru a-si salva angajata de la moarte
de la 13 Ian. 2014
Un sef isi vinde restaurantul pentru a-si salva angajata de la moarte Tags: sefirestaurantesuatumoareboalaoameni

Autostrada 105, Montgomery. Aici veti gasi Restaurantul Kaiserhof and Wunderbar si o chelnerita extraordinara, pe numele ei Britanny Mathis. "Am zile bune si zile proaste", spune aceasta. Angajata in varsta de 19 ani nu pare bolnava, dar este bolnava - si toti cei care vin in restaurantul cu specific german stiu asta.

Totul a inceput cu o iritatie la picior.
 
"Am fost la spital si au descoperit ca am o problema la sange", a declarat Mathis pentru un site american de stiri. "In ziua urmatoare, am aflat ca am o tumoare".
 
Mathis nu are asigurare medicala si nu s-a inscris pentru Affordable Healthcare. Facturile medicale se inmultesc si ea nu isi permite nici macar sa afle daca tumoarea este benigna sau maligna.
 
Aici a intervenit seful fetei.
 
"Nu pot sa stau cu mainile in buzunar", a declarat proprietarul Kaiserhof, Michael De Beyer. "Trebuie sa existe o solutie".
 
De Beyer a decis sa isi vanda restaurantul si sa ii doneze o parte din bani angajatei sale. 
 
Familia Mathis s-a gandit mult la acest lucru, mai ales ca atat sora, cat ai mama proprietarului lucreaza in acelasi restaurant. In anul 2000, tatal lui Brittany, John Mathis, a fost diagnosticat cu o tumoare de care nimeni nu a stiut nimic. Aceasta i-a curmat zilele. 
 
"Cred ca prin asta trece si Brittany", spune Barbara Mathis, mama acesteia. "Vreau sa o ajut".
 
Ideea ca un om poate face atat de multe pentru un alt om este coplesitoare pentru familia Mathis. 
 
"Cred ca vorbim de o binecuvantare si nu stiu cum sa ii multumesc lui Michael si familiei lui", a spus Mathis. De Beyer a detinut restaurantul timp de 17 ani si crede ca valoreaza in jur de 2 milioane de dolari. Vrea sa renunte la afaceri si pentru a avea mai mult timp liber, pe care sa il petreaca alaturi de cei dragi.
 
Deocamdata, a refuzat o oferta de 1,3 milioane de dolari, dar o asteapta pe urmatoarea. 


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor


Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement