Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

World Trade Center Bucuresti: Profit operational de aproximativ 200.000 de euro in noiembrie 2013

World Trade Center Bucuresti: Profit operational de aproximativ 200.000 de euro in noiembrie 2013
de la 23 Dec. 2013
World Trade Center Bucuresti: Profit operational de aproximativ 200.000 de euro in noiembrie 2013 Tags: cristina chiriacworld trade center bucuresti

World Trade Center Bucuresti a inregistrat un profit operational de aproximativ 200.000 de euro in luna noiembrie 2013, in crestere cu aproximativ 10% comparativ cu aceeasi luna din 2012, cand profitul a atins 182.000 de euro.


“Misiunea noastra de a creste rentabilitatea companiei este pe drumul cel bun. Am reusit, dupa rezultatele bune din trimestrul III sa consolidam cresterea rentabilitatii in luna noiembrie, iar primele cifre din luna decembrie confirma ca suntem pe drumul cel bun. Optimizarea cheltuielilor, fructificarea potentialului enorm al societatii si promovarea valorilor romanesti sunt cateva din obiectivele pe care le-am atins, si cu siguranta nu ne vom opri aici“, a declarat Cristina Chiriac, directorul general World Trade Center Bucuresti, potrivit unui comunicat al companiei.

Veniturile totale ale companiei s-au situat la 747.600 de euro, fiind inregistrate evolutii pozitive la toate centrele de profit ale companiei.

Hotelul Pullman a inregistrat o crestere cu 16% a cifrei de afaceri, ca efect al cresterii semnificative a gradului de ocupare in conditiile in care piata concurentiala pune presiune in continuare pe tarifele la cazare.

Segmentul banqueting a evoluat bine, cifra de afaceri crescand cu peste 60% in noiembrie 2013 comparativ cu noiembrie 2012, iar veniturile totale din activitatea de restaurante au fost mai mari cu 23%, noiembrie 2013/noiembrie 2012.

Ca o noutate in domeniul restauratiei, compania a lansat la inceputul luni decembrie restaurantul romanesc “LA SIPOTE“, restaurant cultural romanesc care continua povestea marelui Ciprian Porumbescu , acesta urmand sa ofere atat clientilor hotelului, dar si invitatilor, un spatiu original al culturii si gastronomiei romanesti.

Foto: Cristina Chiriac, directorul general World Trade Center Bucuresti.


Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite pe Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant
click pe cuvantul dorit


Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, doresc să descarc GRATUIT cadoul si să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton
Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
Manager de succes - 6 strategii imbatabile
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "Manager de succes - 6 strategii imbatabile".

Consilier Managementul Deseurilor

Descarca Alerter Manager.ro



Cele mai citite stiri




Ultimele comentarii



Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Din fericire, NU scriem despre
cancan, showbiz, lifestyle sau scandal.

Adauga e-mailul tau pentru Stiri din Romania reala, cu informatii zilnice, articole din economie, politic si administrativ.

Da, vreau sa primesc newsletterul zilnic.
Advertisement