Crescatorie de fazani


Idei de afaceri, August-2008
Tags: crescatorie de fazani, afaceri cu fazani, fazani

Ba chiar una foarte profitabila: costurile aferente cresterii fazanilor nu sunt foarte mari si, odata ce ajung la maturitate, acestia sunt foarte usor de intretinut, putand rezista in aer liber chiar si in timpul iernii.

"Pretul unui kilogram de amestec de porumb, grau si alte ingrediente necesare dezvoltarii armonioase a puilor de fazan costa aproximativ 1.4 lei, in timp ce hrana pentru adulti poate varia intre 1.1 si 1.2 lei.

Cea mai mare parte a efectivelor crescute in Romania sunt comercializate pe piata externa in state precum Italia, Elvetia, Franta, Germania si Spania unde se cumpara astfel de pasari, atat pentru vanatoare, cat si pentru carne. De asemenea, crescatorii de fazani pot vinde si ouale de fazan, pretul unui ou ajungand la aproximativ 1-1.5 lei. Un fazan adult se comercializeaza la preturi cuprinse intre 40 si 50 de lei, iar un pui de fazan poate costa intre 5 si 6 lei.

Continuarea in Ideideafaceri.ro


Tags: crescatorie de fazani, afaceri cu fazani, fazani


Articole Idei de afaceri


Ultimele 10 Idei de Afaceri

» Parizienii recicleaza pomii de Craciun

Parizienii recicleaza pomii de Craciun In Occident, dar si la noi, sunt orase unde se recicleaza brazii de Craciun. Insa, nu in toate aceste orase vezi cum se refolosesc resturile ramase pe post de ingrasamant pentru alti copaci.

Totusi, in Paris intalnesti si astfel de centre de reciclare. Incepand cu anul 2007, Parisul deruleaza un program de colectare a copacilor prezent in 95 de parcuri si gradini din oras.

Prin urmare, consumatorii nu trebuie decat... citeste


» 1200 de lei pe an pentru a-ti parca masina in fata blocului

1200 de lei pe an pentru a-ti parca masina in fata blocului

Bucurestenii vor fi nevoiti sa scoata lunar din buzunar suma de aproximativ 100 de lei, daca vor sa isi parcheze masina pe spatial public din jurul blocului.

Mai exact, ei vor plati lunar 70 de lei pentru parcarea cu timp nelimitat de stationare si 100 de lei pentru parcarea cu timp limitat, ajungandu-se la un total annual de aproximativ 1200 lei.

Primaria Capitalei spera ca prin aceasta metoda sa reduca numarul... citeste


» CONCURS

CONCURS

CONCURS: Campionatul National de Idei de Afaceri

 

Prima editie a Campionatului National de Idei de Afaceri s-a incheiat. Dupa indelungi dezbateri, pentru ca toate ideile voastre au fost bune si apreciate, am reusit sa desemnam castigatorii:

        Locul 1: Bianca Stan - cazare doua persoane un week-end la munte -... citeste


» MAPDR va plati 161,96 milioane lei ajutoare de stat aferente lunii august

MAPDR va plati 161,96 milioane lei ajutoare de stat aferente lunii august

In perioada urmatoare, circa 161,96 milioane lei reprezentand ajutoare de stat aferente lunii august, se vor acorda de catre Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

Astfel, sectorul zootehnic va primi 64,57 milioane lei, 67,98 milioane lei se vor acorda pe Legea Creditului agricol si 19,75 milioane lei reprezinta sprijinul financiar acordat producatorilor agricoli din sectorul vegetal din anul... citeste


» Romania risca sa intre in faliment

Romania risca sa intre in faliment

Daca rateaza reformele din sectorul bugetar, Romania risca sa intre in faliment, estimeaza expertii romani si straini.

Expertii romani sustin ca deja in Occident, Romania este privita ca o tara aflata in pericol de "default", adica in incapacitatea de a-si respecta obligatiile financiare.

Fara surse alternative de finantare, Romania va fi in continuare la cheremul Fondului Monetar International, spun specialistii. Iar... citeste


» Nu stiti ce cadou sa oferiti?

Nu stiti ce cadou sa oferiti?

Si aceasta panica se accentueaza, de exemplu, in perioada Sarbatorilor de iarna, o perioada cu traditie in “felicitarea” tuturor rudelor, prietenilor sau persoanelor fata de care aveti obligatii (medicul de familie, invatatoarea copilului, colegul de birou).

Daca ati trait asemenea momente, atunci cu siguranta intelegeti cat de oportuna este demararea unei mici afaceri specializate in livrarea de cadouri de-a gata. Este... citeste


» Decat somer, mai bine tanar fermier

Decat somer, mai bine tanar fermier Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” se incadreaza in Axa I – „Cresterea competitivitatii sectorului agricol si silvic” si are ca obiective:
      a. Imbunatatirea si cresterea competitivitatii sectorului agricol prin promovarea instalarii tinerilor fermieri si sprijinirea procesului de modernizare si conformitate cu cerintele pentru protectia mediului, igiena si bunastarea animalelor, siguranta la locul de... citeste


» Rabla la tractoare si masini agricole: 5.000 de lei, pentru un utilaj casat

Rabla la tractoare si masini agricole: 5.000 de lei, pentru un utilaj casat


Persoanele fizice cat si cele juridice pot accesa Programul "Rabla" pentru tractoare si masini agricole, potrivit proiectului de lege al Guvernului.

Suma acordata de stat nu poate sa depaseasca 50% din pretul de achizitie al tractorului nou sau al masinii agricole noi, in cazul persoanelor fizice iar in cazul persoanelor juridice suma va fi de 5.000 de lei si va putea fi obtinuta cu... citeste


» Idei inedite de comert

Idei inedite de comert

Atractia o constituie fantanile de vin, de la care clientii se pot servi singuri. “Cifra de afaceri neta atinsa in primul an al afacerii a fost in valoare de 200.000 de euro, declara Musto. Investitia de demarare a unui beneficiar de franchiza trebuie sa se ridice la 60.000 euro pentru o suprafata de magazin cuprinsa intre 50 si 65 de metri patrati.

Ciocolata personalizata
Fie ca este... citeste


» Oportunitati de afaceri acum la alegerea ta!

Oportunitati de afaceri acum la alegerea ta!

Oportunitati de afaceri - Va pricepeti sa cumparati o masina? Daca nu…

Oportunitati de afaceri - Ferma de lipitori

Oportunitati de afaceri - Fructele de padure sunt foarte cerute la export!

Oportunitati de afaceri - Un restaurant unde iti gatesti singur

Oportunitati de afaceri - Inramari profesionale

Oportunitati de afaceri - Magazin-depozit cu haine la pret redus

Oportunitati... citeste

Newsletter zilnic GRATUIT
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email
Produse de management - REDUCERE 25%
Descarca Alerter Manager.ro

Top Top imagine

Advertisement