Obiecte din sticla gravate manual


Idei de afaceri, Octombrie-2008
Tags: obiecte din sticla, imagini, fotografii, afacere

Aceasta operatiune se face manual, cu un mic echipament format dintr-un fel de stilou cu varf abraziv, conectat prin intermediul unui cablu flexibil la un motoras actionat printr-o pedala. Intr-o mana tii paharul de gravat, in cealalta stiloul, iar cu piciorul apesi pedala in asa fel incat varful abraziv sa se roteasca la viteza potrivita.

Un set de pahare infrumusetate in acest mod inseamna un cadou iesit din comun. (...) Deoarece totul se desfasoara manual, este nevoie de ceva experienta pentru a putea realiza un lucru de calitate, dar dupa aceea afacerea se poate extinde. Se pot grava nu numai pahare, ci si plachete aniversare, paturi de arma, piese de mobilier, rame de fotografii, manere de bricege, tot felul de trofee. Si fiind vorba de un serviciu facut la comanda, cu imaginea sau textul dorite de client, pretul cerut va fi destul de mare (...)

Pentru a demara afacerea ai nevoie de echipamentul de lucru, care costa doar 100-200...

Continuarea in Ideideafaceri.ro


Tags: obiecte din sticla, imagini, fotografii, afacere


Articole Idei de afaceri


Ultimele 10 Idei de Afaceri

» Schimbari importante: se reduce birocratia cu care se lupta IMM-urile

Schimbari importante: se reduce birocratia cu care se lupta IMM-urile

Comisia Europeana isi propune ca prin noile masuri adoptate, participarea la cel de-al saptelea program-cadru al UE sa devina mai atractiva si mai accesibila pentru cercetatorii de varf si companiile cele mai inovatoare, in special pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri).

Comisia a adoptat astfel trei masuri concrete, cu efect imediat asupra gestionarii granturilor UE destinate cercetarii, in cadrul programului actual... citeste


» Scoti bani frumosi din pomicultura bio

Scoti bani frumosi din pomicultura bio

Nu mai este niciun dubiu ca fructele si legumele bio aduc profit oricui decide sa inceapa o astfel de afacere. Deoarece pe piata exista foarte putine astfel de produse comparativ cu cererea in continua crestere, fermele bio incep sa se inmulteasca de la o luna la alta. Fructele produse fara aditivi si chimicale sunt cautate atat in forma proaspata, cat si conservate.

In cazul unei ferme care inainte avea ca activitate... citeste


» Profitul fast-food-urilor, in crestere semnificativa!

Profitul fast-food-urilor, in crestere semnificativa!

Fast-food-urile au inceput sa cunoasca o dezvoltare accentuata pe piata autohtona, mai ales odata cu intrarea in sistem a unor lanturi noi recunoscute pe plan international, cel mai recent jucator in domeniu fiind Burger King.

Profitul celei mai mari retele de restaurante de tip fast-food din lume, McDonald's, a crescut in ultimul trimestru din 2010 cu 2,1%, ajungand la 1,24 miliarde de dolari. In aceeasi perioada din 2009,... citeste


» Taxarea inversa la cereale aprobata de CE

Taxarea inversa la cereale aprobata de CE

Solicitarea Romaniei cu privire la taxarea inversa pentru cereale a fost aprobata de Directia Generala de Taxare si Uniune Vamala din cadrul Comisiei Europene. Aceasta masura va fi supusa dezbaterilor si in cadrul Consiliului UE.

Conform declaratiilor facute de Sorin Blejnar, presedintele ANAF, Romania are sanse ca in perioada urmatoare sa primeasca si aprobarea din partea Consiliului UE in ceea ce priveste taxarea inversa pentru... citeste


» Nou apel de proiecte pentru IMM-uri: cofinantare de 50 la suta

Nou apel de proiecte pentru IMM-uri: cofinantare de 50 la suta Apelul de proiecte Eurostars este deschis si sunt primite propuneri pentru toate proiectele.
In cea de-a doua decada a lunii februarie va fi deschis SI apelul pentru depunerea de proiecte Eureka, la care se primesc din nou propuneri pentru toate domeniile. Ambele programe cofinanteaza proiectele aprobate cu 50%.

La ambele competitii coordonatorul consortiului sau entitatea pentru partea romana trebuie sa fie un IMM sau... citeste


» Cum sa obtii mai mult in 2011

Cum sa obtii mai mult in 2011

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni reusesc sa realizeze in viata mai mult decat altii? Chiar daca e simplu sa spunem ca ei au avut noroc si noi nu, in realitate cei mai multi oameni care au succes in viata nu au avut parte de mai mult noroc sau de mai multi bani decat alti oameni. Atunci ce au ei in plus fata de oamenii obisnuiti? Ce ii diferentiaza?

Raspunsul este urmatorul: un scop si un sistem de atingere a scopului... citeste


» Care au fost cele mai bune investitii ale anului trecut?

Care au fost cele mai bune investitii ale anului trecut? Cele mai profitabile investitii din 2010 au fost cele bazate pe bumbac, argint, porumb si grau. Pretul tuturor acestora a crescut cu cel putin 50%. De asemenea, aurul a incheiat cel de-al zecelea an consecutiv de crestere, ajungand la un pret record de peste 1.400 de dolari uncia (aproximativ 28,35 grame).

Datorita evolutiei dolarului, din ce in ce mai incerta, dar si a prudentei care domina cele mai importante piete financiare,... citeste


» Programul Casa Verde � un adevarat succes!

Programul Casa Verde � un adevarat succes!  Astfel, pana in momentul de fata au fost depuse 15.500 de dosare, pentru a beneficia de finantarea din cadrul programului. Valoarea totala a cererilor este de 91,7 milioane de Lei, fiind deja decontate 7.125.581,90 Lei pentru nu mai putin de 1.188 de beneficiari.

Obiectivul programului il reprezinta instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza surse de energie regenerabile, incluzand aici inlocuirea sau completarea... citeste


» Microintreprinderile pot alege cum sa plateasca impozitul la stat

Microintreprinderile pot alege cum sa plateasca impozitul la stat Gheorghe Ialomitianu, Ministrul Finantelor Publice, a declarat ca pot alege acest sistem de impozitare firmele care au pana la 9 angajati. De asemenea, pentru a putea alege, trebuie ca, in anul anterior, firmele sa fi obtinut un venit de pana la 100.000 de Euro.

Totusi, societatile care isi obtin veniturile din activitati bancare, jocuri de noroc, sau din consultanta si management vor plati in continuare un impozit de 16%. Prin... citeste


» Anul viitor vor fi infiintate 50 de joburi de baby-sitter in Brasov

Anul viitor vor fi infiintate 50 de joburi de baby-sitter in Brasov Proiectul se numeste Echilibru  o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala si se va desfasura pe o durata de trei ani, avand o valoare totala de 4.500.000 de Euro.

In acest timp, vor fi construite nu mai putin de trei Centre de Excelenta pentru ingrijirea copiilor: unul in Brasov, si doua in Bucuresti, in sectoarele 3 si 6.

Obiectivul programului il reprezinta formarea a 50 de femei cu varsta de... citeste

Newsletter zilnic GRATUIT
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email
Produse de management - REDUCERE 25%
Descarca Alerter Manager.ro

Top Top imagine

Advertisement