Top 10 cei mai neobisnuiti brazi de Craciun
sarbatoribrad de craciuntopartificialsite
Sarbatorile se apropie, astfel incat peste tot in lume, mai multi brazi neobisnuiti au fost sau sunt in atentia publica. Dintre acestia, site-ul odditycentral.com, realizat de un blogger roman, a selectat 10 cei mai ciudati brazi de Craciun.
Bradul din aur din Japonia este un brad artificial realizat integral din aur pur, fiind creatia unei femei bijutier din Japonia. Are o intaltime de 2,4 metri si o greutate de 12 kg, iar valoarea uriasei bijuterii a fost estimata la 12 milioane de dolari.
Bradul din celulare din Vietnam a fost construit de un magazin de electronice din My Tho, Vietnam si continea 2500 de telefoane mobile nefunctionale. Inalt de 4 metri si jumatate, bradul a fost asamblat pentru a promova reciclarea produselor electronice.
Bradul din drujbe din Filipine a fost realizat de catre un activist din domeniul protectiei mediului, din drujbele confiscate de la cei care taiau padurile din zona. Bradul a fost expus pe o strada principala din orasul Puerto Princesa, cu scopul de a atrage atentia asupra defrisarilor ilegale.
Bradul lego din Londra, realizat de un profesionist lego din Marea Britanie, Duncan Titmarsh, a numarat nu mai putin de 600.000 de piese lego. Bradul a avut 10 metri si o stea lego, amplasata chiar in varf.
Bradul Sprite din Lituania a cuprins 40.000 de recipiente de plastic in care este comercializata bautura Sprite si a masurat 13 metri inaltime. Asamblat in localitatea Kaunas, din Lituania, bradul a fost luminat cu ajutorul a 40.000 de luminite asezate in interiorul peturilor.
Bradul biciclistilor din China a avut 12 metri inaltime si a fost realizat din 230 de biciclete, asezate in forma unui brad de Craciun, in incinta unul mall din Shenyang.
Bradul Jack Daniel’s, conceput de americanii din Tennessee, a fost construit din 140 de butoaie de Jack Daniel’s din lemn de stejar, decorate cu luminite de Craciun si a masurat 8 metri inaltime.
Bradul crosetat din Marea Britanie a fost realizat din 1200 de bucati de lana crosetata de mai multe femei din localitatea engleza Poole. Constructia partilor componente ale acestuia a durat peste 9 luni.
Bradul din carti vechi a fost realizat la Universitatea din Nevada, SUA, si a avut aproape 3 metri inaltime.
Bradul - semafor, construit si expus in Berlin, a fost realizat, in mare parte din fier vechi, decorat cu obiecte electrocasnice care au iesit din uz si cu semafoare vechi, pe post de luminite.