132 articole despre gdpr

GDPR 2020: Cine sunt operatorii de date cu caracter personal
Protectia datelor cu caracter personal

GDPR 2020: Cine sunt operatorii de date cu caracter personal

today18 Dec. 2019
De ce este important sa investesti in consultanta GDPR?
Companii

De ce este important sa investesti in consultanta GDPR?

today09 Dec. 2020
ANSPDCP: 51 de operatori au incalcat prevederile GDPR in ultimele patru luni
Protectia datelor cu caracter personal

ANSPDCP: 51 de operatori au incalcat prevederile GDPR in ultimele patru luni

today23 Oct. 2019
Breaking News: Elefant.ro a fost amendat pentru incalcarea normelor GDPR
Companii

Breaking News: Elefant.ro a fost amendat pentru incalcarea normelor GDPR

today16 Oct. 2019
Raiffeisen Bank, AMENDATA cu 150.000 de euro pentru INCALCAREA GDPR
Financiar-Bancar

Raiffeisen Bank, AMENDATA cu 150.000 de euro pentru INCALCAREA GDPR

today09 Oct. 2019
UniCredit Bank a fost amendata cu 130.000 de euro pentru nerespectarea regulemantului GDPR
Financiar-Bancar

UniCredit Bank a fost amendata cu 130.000 de euro pentru nerespectarea regulemantului GDPR

today05 Iul. 2019
73% dintre europeni cunosc cel putin unul dintre drepturile prevazute de GDPR
Protectia datelor cu caracter personal

73% dintre europeni cunosc cel putin unul dintre drepturile prevazute de GDPR

today13 Iun. 2019
La un an de GDPR, au fost semnalate aproape 90.000 de notificari cu privire la incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal
Protectia datelor cu caracter personal

La un an de GDPR, au fost semnalate aproape 90.000 de notificari cu privire la incalcari ale securitatii datelor cu caracter personal

today23 Mai. 2019
Google, amenda de 50 milioane de euro pentru incalcarea GDPR
Protectia datelor cu caracter personal

Google, amenda de 50 milioane de euro pentru incalcarea GDPR

today22 Ian. 2019
Valuri de amenzi pentru companiile romanesti, pentru nerespectarea GDPR
Protectia datelor cu caracter personal

Valuri de amenzi pentru companiile romanesti, pentru nerespectarea GDPR

today13 Oct. 2018
Dupa Vodafone, Primaria Cluj-Napoca este sanctionata pentru nerespectarea normelor GDPR. Care este motivul amenzilor?
Protectia datelor cu caracter personal

Dupa Vodafone, Primaria Cluj-Napoca este sanctionata pentru nerespectarea normelor GDPR. Care este motivul amenzilor?

today25 Sep. 2018
Dupa GDPR, o noua Directiva UE bulverseaza mediul de afaceri
Companii

Dupa GDPR, o noua Directiva UE bulverseaza mediul de afaceri

today28 Iun. 2018
Protectia datelor - Oportunitate de afaceri. GDPR este Codul fiscal 2.0.
Protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor - Oportunitate de afaceri. GDPR este Codul fiscal 2.0.

today21 Iun. 2018
Site-uri renumite au blocat accesul europenilor, de teama GDPR
Protectia datelor cu caracter personal

Site-uri renumite au blocat accesul europenilor, de teama GDPR

today03 Iun. 2018
Cum ajuta GDPR infractorii cibernetici sa se imbogateasca
Protectia datelor cu caracter personal

Cum ajuta GDPR infractorii cibernetici sa se imbogateasca

today31 Mai. 2018
Sinteza Saptamanii: O noua revolutie fiscala, Rabla DOAR pentru bucuresteni si controale GDPR in toata tara
Ultimele stiri economice

Sinteza Saptamanii: O noua revolutie fiscala, Rabla DOAR pentru bucuresteni si controale GDPR in toata tara

today25 Mai. 2018
123456pagina 1 din 9


Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Magda Florea
Editorial de Magda Florea

Freelancing-ul a ajuns sa fie o forta pe piata muncii. Din ce in ce mai multi oameni vor sa fie propriii lor sefi

Din ce in ce mai multi oameni se indreapta catre noua tendinta pe piata muncii: freelancing-ul. Aceasta ofera lucratorilor posibilitatea de a fi propriii lor sefi, de a-si organiza programul, ritmul de munca si alegerea proiectelor, in functie de prioritatile si necesitatile financiare, de la o luna la alta.   Expertii care au intocmit un nou studiu privind evolutia fenomenului, spun ca acesta va capata noi dimensiuni, din ce in ce mai ample, pe viitor.   Peste 1.200.000 de liber-profesionisti erau in tara noastra in 2020, cu varste cuprinse intre 15 si 64 de ani, arata datele Asociatiei Freelancerilor din Romania...
Magda Florea
Editorial de Magda Florea

De ce locul de munca hibrid este un cosmar pentru securitatea cibernetica

Odata cu evolutiile campaniilor globale de vaccinare, companii din intreaga lume incep sa isi redeschida birourile pentru angajati. Este clar in acest moment ca revenirea la viata profesionala post-pandemica nu se va intampla brusc, si e nevoie de o perioada de tranzit, in care oamenii si companiile vor aplica, in cea mai mare masura, metoda de lucru hibrid.   Desi unii experti sustin ca munca hibrid si flexibilitatea vor fi litere de lege de acum incolo, nefiind vorba doar despre o perioada de tranzitie, acest aspect nici macar nu mai conteaza in contextul in care privim situatia din perspectiva securitatii...



Recomandari MANAGER.RO




Cele mai citite stiri




Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x