Andrei Chiliman, prezent la conferinta de deschidere a Centrului Comercial PROMENADA: Ii felicit pe toti cei care au lucrat la acest proiect frumos, care ridica valoarea zonei

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Andrei Chiliman, prezent la conferinta de deschidere a Centrului Comercial PROMENADA: Ii felicit pe toti cei care au lucrat la acest proiect frumos, care ridica valoarea zonei Andrei Chiliman, prezent la conferinta de deschidere a Centrului Comercial PROMENADA: Ii felicit pe toti cei care au lucrat la acest proiect frumos, care ridica valoarea zonei
de Manager.ro la 16 Oct. 2013
Urmareste-ne pe Google News
promenadaandrei chilimanmallcentru comercialvanzariraiffeisen evolution

Miercuri, 16 octombrie, s-a desfasurat conferinta de deschidere a Centrului Comercial Promenada. Acesta este dezvoltat de Raiffeisen evolution si isi va deschide portile pentru public joi, 17 octombrie 2013, la intersectia dintre Calea Floreasca, Soseaua Pipera si Bulevardul Barbu Vacarescu. "Promenada se distinge prin arhitectura avangardista, ce ofera vizitatorului senzatia ca face un pas in viitor. Cu ajutorul luminii naturale, a liniilor curbe si a multitudinii de culori, Promenada devine un spatiu contemporan, in care consumatorul se poate relaxa si isi poate petrece timpul liber", precizeaza dezvoltatorii, intr-un comunicat oficial de presa.

"Romania se schimba, se modernizeaza si de cand am ajuns primarul sectorului 1, am avut ca preocupare atragerea de investitii, pentru ca este singura metoda de a aduce mai multi bani si de a creste bugetul sectorului. Am sprijin toate proiectele, inclusiv cel dezvoltat de Raiffeisen evolution. Am avut interesul ca aceste lucrari sa se incheie mai repede; lucrarile nu au fost foarte usoare, atat la turnul de alaturi, cat si in acest loc. Noi ii sprijinim pe toti investitorii, interesul fiind ca aici sa fie create locuri de munca si prin valoarea cladirilor si a cerorlalte elemente, sa aducem mai multi bani la bugetul sectorului. Eu nu pot decat sa ii felicit pe toti cei care au lucrat la acest proiect frumos, care ridica valoarea zonei si sa le urez succes celor care vor lucra aici, in perioada urmatoare. Va multumesc inca o data pentru efortul financiar pe care l-ati facut pentru realizarea acestei investitii", a declarat, in cadrul conferintei inaugurale a mall-ului Promenada, primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

foto: manager.ro


Cele 140 de magazine ale centrului comercial asteapta, pentru inceput, un numar mediu zilnic de 25.000 de vizitatori, acesta urmand sa atinga 30.000 in perioada de operare.

„Este un proiect unic in Romania, rezultatul muncii unei echipe impresionante de peste 1.000 de profesionisti, care si-au unit talentul si implicarea, astfel incat Promenada sa-si deschida, maine, portile pentru public, avand o imagine pe care va invitam, astazi, sa o descoperiti. Le multumim tuturor pentru ceea ce au construit, astfel incat Promenada sa redefineasca, din 17 octombrie, reperele in design, in experienta de shopping si in petrecerea timpului liber, devenind astfel o atractie noua si iubita de bucuresteni.“, a declarat Markus Neurauter, Managing Director, Raiffeisen evolution.


foto: comunicat de presa

„Constructia centrului comercial Promenada a necesitat o investitie de peste 130 de milioane EUR, urmare a atentiei deosebite pe care am acordat-o calitatii constructiei, prin utilizarea unor materiale moderne, care sa imprime proiectului amprenta unei noi generatii de centre comerciale. Odata cu lansarea Promenada finalizam o investitie totala de aproximativ 300 de milioane EUR, realizata in economia romaneasca intr-o perioada de criza si concretizata prin trei proiecte “state of the art”: cladirile de birouri Sky Tower si Floreasca City Center Office si centrul comercial Promenada, primele doua dezvoltari de office fiind deja vandute cu succes.“, a declarat Gerald Beck, Managing Director, Raiffeisen evolution.

Prin amplasarea in inima noului centru de business si lifestyle al Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, Promenada se adreseaza angajatilor companiilor ce isi desfasoara activitatea in multitudinea de cladiri de birouri aflate in proximitatea centrului comercial, dar si rezidentilor din partea de nord a Bucurestiului. Totodata, accesul extrem de facil catre noul centru comercial, asigurat de statia de metrou din proximitate, va atrage, cu siguranta, vizitatori din toate colturile Capitalei.


foto: comunicat de presa

Noul centru comercial Promenada este organizat pe sase niveluri. Primele doua etaje subterane (-3 si -2) vor fi destinate parcarii care va cuprinde 1.300 de locuri, iar urmatoarele patru niveluri (din demisol si pana in etajul 2) vor gazdui zona comerciala, cu o suprafata inchiriabila de 35.000 de mp. Accesul in Promenada, atat cel pietonal, cat si cel auto, se poate face din ambele artere rutiere – Calea Floreasca si strada Barbu Vacarescu. De asemenea, la ambele intrari exista parcari pentru biciclete cu o capacitate de 150 de locuri.

Design-ul avangardist este semnat de catre biroul romanesc de arhitectura B23T, iar executia proiectului a fost realizata de constructorul Strabag, in calitate de antreprenor general. Activitatea de inchiriere a fost realizata impreuna cu agentul exclusiv Krammer&Wagner. 

Elementul definitoriu care aduce o noutate absoluta pe piata centrelor comerciale este terasa situata la ultimul etaj. Intinsa pe o suprafata de 7.000 mp, aceasta a fost gandita pentru a oferi un spatiu de relaxare in aer liber pe toata durata anului. Inspirata din celebrele gradini japoneze, terasa va gazdui pe durata sezonului cald un spatiu dedicat evenimentelor, unde vor fi organizate expozitii, reprezentatii de teatru, concerte si proiectii de film, precum si spatii de joaca dedicate celor mici. In timpul iernii, aceasta se va transforma intr-un patinoar in aer liber, iar in preajma sarbatorilor vor fi organizate targuri de Craciun, evenimente ce vor incerca sa aduca la Bucuresti atmosfera boema a marilor targuri din capitalele europene.


foto: manager.ro

Promenada este primul centru comercial din Romania certificat la nivel international drept „cladire albastra” (blue building), insemnand ca in dezvoltarea ei a fost luat in calcul intregul ciclu de viata al constructiei. Societatea Germana pentru Constructii Durabile, DGNB, a certificat Promenada cu calificativul „Gold“, calificativ ce reprezinta un indice de performanta de peste 80% pentru sase criterii: calitatea (atat in ceea ce priveste mediul, cat si din punct de vedere economic), criteriul socio-cultural, cel functional, cel tehnic, criteriul procesului si al amplasamentului.

Inovator nu doar prin design, centrul comercial Promenada aduce noutati in cele mai importante puncte de interactiune cu vizitatorii. Astfel, parcarea este una inteligenta, care va indica locurile libere, in timp ce spatiile de servicii sunt la indemana vizitatorilor aflati in oricare zona a centrului comercial. In Promenada a fost implementat un concept nou, numit „Family Toilet”, menit sa rezolve dilema taticilor insotiti de fetitele lor si a mamelor venite cu baietii la mall. Pentru proaspetele mamici s-au amenajat niste spatii primitoare, in care sugarii sa poata fi infasati si alaptati. Seifurile pentru bagaje sunt utile pentru cei care vor dori sa-si depoziteze cumparaturile, in timpul in care se relaxeaza la o cafea sau la o plimbare pe terasa. Aceste seifuri au un sistem digital de inchidere, care asigura o siguranta deplina. O echipa de consultanti („mobile helpers”) va fi pregatita sa ofere informatii si sugestii fiecarui vizitator, astfel incat experienta de shopping sa se ridice la inaltimea asteptarilor. In Promenada, copiii se vor putea bucura de spatii de joaca special create si amenajate pentru ei.  


foto: manager.ro

In calitate de dezvoltator, Raiffeisen evolution se ghideaza dupa tendintele si nevoile consumatorului, incercand sa ofere solutii inovatoare, respectandu-si astfel propriul motto „Developing the future”.


foto: manager.ro


foto: manager.ro


foto: manager.ro


foto: manager.ro
 

Ultimele NOUTATI

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024
Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice

today29 Mar. 2024
Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)
Business

Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)

today29 Mar. 2024
3 moduri de a purta costumul de dama
Life Style

3 moduri de a purta costumul de dama

today28 Mar. 2024
Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor:
Companii

Joburile din Romania pentru care nu bate nimeni la usa patronilor: "Nu vor sa munceasca"

today28 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024
Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice

today29 Mar. 2024
Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)
Business

Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x