BenQ lanseaza noile game de proiectoare pentru educatie, home entertainment si de business, dar si noi modele de monitoare de gaming, office si home

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
BenQ lanseaza noile game de proiectoare pentru educatie, home entertainment si de business, dar si noi modele de monitoare de gaming, office si home BenQ lanseaza noile game de proiectoare pentru educatie, home entertainment si de business, dar si noi modele de monitoare de gaming, office si home
de Manager.ro la 24 Apr. 2013
Urmareste-ne pe Google News
benqproiectoaremonitoarehome entertainmentbusiness

BenQ lanseaza noi game de proiectoare pentru segmentul home entertainment echipate cu tehnologii 3D si durata de viata a lampii de 6.500 de ore, dar si noile monitoare pentru home, office si pro-gaming.

Noile proiectoare dispun de tehnologia SmartEco de reducere a consumului de energie, dar si de modul Blank Eco, de protejare a lampii atunci cand dispozitivul este in stand by. 
 
Proiectoare pentru educatia interactiva
 
BenQ lanseaza in Romania o noua linie de proiectoare interactive pentru segmentul educational, gama ce include modelele MX819ST, MW820ST, MX822ST. Modelele sunt XGA si WXGA, cu o luminozitate de pana la 3.500 ANSI lumeni si o durata de viata a lampii de 10.000 ore. Proiectorul poate fi transformat intr-unul interactiv prin achizitionarea modulului dedicat care permite utilizarea a pana la patru pen-uri simultan. In acest fel, clientii fac economii eliminand costurile aferente  achizitionarii unei table interactive. 
 
Modelul BenQ MX822ST ofera proiectie 3D de la distanta scurta, la rezolutie 1024x768p (XGA). Proiectorul ofera optiunea conectarii la retea (LAN Control, LAN Display&Audio). Pentru a spori eficienta in mediul educational, proiectorul poate proiecta informatiile stocate pe un stick USB. 
 
Gandit special pentru utilizarea in salile de curs, proiectorul BenQ MX822ST este prevazut cu o serie de tehnologii si caracteristici speciale care reduc costul total de exploatare. Astfel, proiectorul poate fi repornit instantaneu dupa ce a intrat in stand by, datorita optiunii Instant Restart. Consumul de energie al lampii este redus la aproximativ 30% atunci cand proiectorul a intrat in stand by, avand un consum de 0,5W. Difuzoarele incorporate asigura un sistem complet pentru utilizarea in sala de clasa, fie ca e vorba de o prezentare interactiva sau de proiectia unui film educational. 
 
Proiectoare pentru mediul business si educational
 
BenQ prezinta noua serie 7 de proiectoare destinate mediului de business si educational pentru sali de dimensiuni medii si mari, ce include modelele MX720, MW721 si MX722. Acestea dispun de tehnologia de proiectie DLP Link™ cu suport 3D din orice sursa de semnal 3D si sunt echipate cu lampi de pana la 4.000 de ANSI lumeni si durata de viata de pana la 6.000 de ore. Noile proiectoare pentru mediul educational si de business dispun de functiile LAN Control, pentru un management economic si centralizat de la distanta al tuturor proiectoarelor dintr-o cladire si LAN Display pentru a putea proiecta imagine si sunet de la orice calculator conectat la reteaua LAN a cladirii.
 
BenQ W750 , proiectorul 3D: De la sufragerie, la cinematograf
 
Proiectorul BenQ W750 asigura, in confortul propriei case, calitatea imaginii intalnite la cinema, iar datorita celei mai noi tehnologii de proiectie DLP, ofera proiectii 3D dintr-o singura sursa de semnal, fara a fi nevoie sa utilizezi doua proiectoare perfect aliniate, asa cum se intampla la proiectiile 3D traditionale. 
 
Modul de redare 3D este accesibil pe un buton al telecomenzii si nu presupune alte reglaje sau setari avansate. Contrastul nativ de 13.000:1 ofera imagini clare si detaliate, chiar si atunci cand proiectia este una intunecata. 
 
Datorita posibilitatilor multiple de conectare, ce includ port HDMI, D-sub, Component Video, Composite Video, S-Video, audio in/out, proiectorul devine centrul distractiei de acasa, fie ca este conectat la un Blu-ray player, la consola, sau la set-top box-ul televizorului. 
 
Tehnologia SmartEco, cea mai eficienta tehnologie de protejare a mediului BenQ poate reduce consumul lampii cu pana la 70%, iar conform noilor norme ale Uniunii Europene consumul proiectorului in stand by este mai mic de 0,5W. 
 
BenQ W770ST, proiectorul Short Throw 3D Home Entertainment
 
Proiectorul BenQ W770 ST iti ofera bucuria imaginilor clare, cu o diagonala de pana la 7 metri, de la distanta scurta, datorita tehnologiei de proiectie Short Throw. Modelul BenQ W770ST reda imagini in format High Definition (720 p), cu o paleta de 1,07 miliarde de culori, in timp ce tehnologia 3D DLP ® Link™ te transpune in cea mai realista experienta 3D. 
 
Cu o greutate de numai 2,7 kilograme, proiectorul poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta, astfel incat sa va bucurati de experienta cinematografica in locul cel mai confortabil al casei. Difuzoarele de 10W asigura, impreuna cu sistemul special fara filtre de praf si tehnologia SmartEco, un cost redus de exploatare pe toata durata de functionare a proiectorului. 
 
Lampa, cu o luminozitate de 2.500 ANSI lumeni, are o durata de functionare de 6.500 ore in modul SmartEco care permite adaptarea automata a puterii lampii in functie de continutul proiectat. Astfel, luminozitatea si contrastul raman nealterate, iar imaginea afisata este perfecta.
 
BenQ Joybee GP 3, proiectorul LED wireless cu docking pentru iPhone
 
Noul proiector BenQ GP3, cu sistem de andocare pentru iPhone, este noul mini-cinematograf mobil, ce poate fi utilizat atat in prezentarile de business, cat si pentru a aduce un plus de distractie petrecerii, avand o greutate de numai 0,5Kg. 
 
Proiectorul dispune de optiunea Wireless Streaming, ce permite conectarea la orice sursa de semnal wireless (Windows, MAC, iOS, Android, smartphone, tableta, NAS, DLNA), astfel incat proiectia poate fi facuta instantaneu, odata ce dispozitivele au fost sincronizate. 
 
Doua difuzoare de 2W, echipate cu tehnologia SRS WOW HD, asigura sunete de calitate, fara a mai fi nevoie sa conectati neaparat proiectorul la un sistem de sunet extern. Calitatea HD a proiectiei completeaza experienta de vizionare oferita de BenQ Joybee GP3. 
 
Cu ajutorul functiei Stream to Me, puteti proiecta direct din smartphone sau din tableta. De asemenea, noul proiector ofera posibilitatea de a proiecta imagini, filme sau documente direct de pe cardul SD sau stick-ul USB pe care acestea au fost stocate sau chiar din memoria interna a proiectorului. 
 
BenQ Joybee GP3 este echipat cu o sursa de proiectie 3xLED cu luminozitate de 300 ANSI Lumeni, cu o durata de viata de pana la 20.000 de ore. Exista posibilitatea adaugarii si a unei bateria externe de 65W care asigura un plus de autonomie, pentru proiectii in cele mai neconventionale spatii. 
 
BenQ BL2411PT: 100% sRGB
 
BenQ completeaza gama de monitoare de business cu modelul BL2411PT, monitor ce ofera maxim de confort, dar si imagini de foarte buna calitate. La capitolul ergonomie, monitorul ofera o serie de specificatii cum ar fi: picior HAS reglabil pe 4 directii si pe inaltime, senzor Eye-Protect care seteaza automat luminozitatea ecranului in functie de lumina ambientala pentru o vizionare optima pe tot parcursul zilei, senzor de prezenta pentru reducerea consumului inutil in momentele in care nu se afla nimeni in fata monitorului. 
 
Ecranul LED IPS ofera imagini in culori clare din toate unghiurile (178/178 grade). Formatul ecranului 16:10 asigura o rezolutie de 1920x1200 pentru vizulizarea si lucrul cu documente in ferestre multiple, reducand la minimum scroll-ul. 
 
Pentru vizualizarea de filmari HD sau de fotografii de pe camera digitala, monitorul reda culori naturale, datorita acoperirii 100% a spectrului sRGB. Noul model integreaza tehnologia de redare Flicker Free, precum si Modul Senseye Reading pentru o experienta placuta de citire. 
 
BenQ GW2760HS – VA, LED de 27" pentru birou si acasa
 
Monitorul GW2760HS de 27” Full HD VA LED imbina designul ultra-subtire cu tehnologia inovativa de redare Flicker Free, consum redus de energie si Modul Reading, intr-o solutie perfecta pentru utilizarea acasa sau la birou. Panelul de 8 biti reda real 16,7 milioane de nuante, asigurand o tranzitie fina, naturala intre culori, iar rata de contrast nativ de 3000:1 adauga profunzime si claritate imaginilor intunecate.
 
BenQ RL2455HM, pentru gameri
 
BenQ extinde gama de monitoare profesionale de gaming cu noul model RL2455HM, imbunatatit cu aportul direct al comunitatii de gaming. Gamerii se pot bucura acum de o viteza uimitoare de raspuns de 1ms GTG, boxe stereo cu putere de 2 W si doua porturi HDMI pentru conectivitate si control optim. 
 
Monitorul ofera optiune de customizare avansata a setarilor, precum Black eQualizer, care evidentiaza detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilitatii in zonele intunecate fara a supraexpune zonele luminoase, permitandu-le jucatorilor sa depisteze oponentii in momente critice ale luptei,  Modul Display, pentru ajustarea diagonalei display-ului de la 17" (4:3) pana la 24"W (16:9) si Smart Scaling pentru personalizarea dimensiunii imaginii.

sursa foto: manager.ro














 

Ultimele NOUTATI

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte
Economie

De la ce varsta e obligatoriu sa pui bani deoparte

today29 Mar. 2024
Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia
Economie

Ce sa eviti sa spui si sa faci in fata patronului, dupa ce iti dai demisia

today29 Mar. 2024
Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024
Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Reductoarele melcate si coaxiale – parti integrante ale industriilor care folosesc utilaje si echipamente electrice

today29 Mar. 2024
Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)
Business

Noua moneda meme Slothana, de pe Solana, strange 500.000 USD in prima zi de prevanzare – Urmatorul crypto care poate creste de 100x? (P)

today29 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri
Business

Educatie financiara: sfaturi practice pentru administrarea bugetului de afaceri

today29 Mar. 2024
Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager
Companii

Mileniali, Gen Z, Boomers: 4 diferente generationale in preferintele de lucru pe care merita sa le cunosti ca manager

today29 Mar. 2024
Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice
Life Style

Stresul la locul de munca si cum il poti depasi: 7 sfaturi practice

today29 Mar. 2024
Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Cum ti se reflecta personalitatea in alegerea masinii

today29 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x