Sony lanseaza VAIO Duo 13, VAIO Pro si noua gama Fit

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Sony lanseaza VAIO Duo 13, VAIO Pro si noua gama Fit Sony lanseaza VAIO Duo 13, VAIO Pro si noua gama Fit
de Manager.ro la 12 Iun. 2013
Urmareste-ne pe Google News
sonysony vaioultrabooktabletewindows 8creativitate

VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru cei care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent.

Ambele variante VAIO® Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricata din fibre de carbon ultra-durabil, astfel ca greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”. Ultrabook-urile incorporeaza cea mai noua generatie de procesoare Intel® Core™, ceea ce asigura suficienta  putere de calcul si autonomie.


Foto: Manager.ro


"Livrarea emotiei dincolo de produse: Este un domeniu in care Sony este performant si are un cuvant de spus datorita industriei de film, muzica, jocuri care se afla in portofoliul sau si credem ca suntem cea mai buna companie care poate livra continut si poate genera emotie reala consumatorilor. Evenimentul de astazi (n.r., 12 iunie 2013) se refera la Vaio si nu va fi ultimul din acest an - evolutia si revolutia continua. Produsele prezentate inglobeaza si tehnologii "de familie" Sony - toata gama Vaio dispune de NFC. O alta tehnologie, care apartine Sony, este cea de redare a culorii, Triluminos, pe care am lansat-o la televizoare in primavara si la camere foto-video si pentru prima data, Triluminos ajunge si pe gama Vaio. Nu in ultimul rand, a fost imbunatatit sunetul", a declarat Lucian Radulescu (FOTO), Country Head Sony Romania, Bulgaria & Republica Moldova.

Foto: Manager.ro
 
"In 1996, Sony a venit cu un pariu prin care sa unifice tehnologiile analogice si digitale si a folosit know-how-ul de zeci de ani de zile, dobandit in industria multimedia analogica si a decis sa treaca in digital. Asa a aparut Vaio. Logo-ul Vaio inseamna o sinusoida cu 1 si 0, care reprezinta convergenta tehnologiilor analogice si digitale. Fiecare Vaio este testat riguros, pentru a atinge standardele de calitate pretentioase. Primul laptop cu camera web a fost un Vaio. Primul laptop cu Blu-Ray integrat a fost un Vaio. Primul laptop cu carcasa din fibra de carbon a fost un Vaio. Am redesenat tot ce inseamna difuzoare in laptopurile Vaio si fiecare difuzor are desenata o cutie de rezonanta proprie, astfel incat calitatea sunetului sa fie foarte buna si adus, pe langa asta, tehnologia Clear Audio Plus, care reuseste sa creasca nivelul audio fara distorsiuni", a declarat Mircea Stoiescu (FOTO), Trade Marketing Manager Sony Vaio Romania.

Autonomia generoasa a bateriei, care poate ajunge pana la 7 ore pentru VAIO® Pro 13 si pana la 10 ore pentru VAIO® Pro 11 iti permite sa ramai productiv pe durata intregii zile, fara a avea nevoie de priza. In plus, bateria optionala permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel pana la 18 ore pentru VAIO® Pro 13 si pana la 25 ore pentru VAIO® Pro 11.


Foto: Sony

VAIO® Pro 11/13 asigura un sunet de calitate, indiferent ca urmaresti filme sau asculti muzica preferata. Tehnologia Clear Audio+ iti permite sa alegi din patru variante diferite de setari in functie de preferintele tale audio.

Pentru a asculta muzica, este suficient sa atingi castile NFC de Ultrabook-ul tau VAIO® Pro pentru a transfera instantaneu sunetul in casti. Vei savura astfel melodiile favorite la calitate digitala, fara a avea nevoie de cabluri.

VAIO® Pro ofera o alternativa si utilizatorilor care vor sa beneficieze de conexiunea la internet in locuri precum o camera de hotel. Incarcatorul laptop-ului vine la pachet cu un mic router Wi-Fi, care transforma conexiunea Ethernet intr-una Wi-Fi, astfel incat te poti bucura de Internet pentru dispozitivele tale. Doar conecteaza-l si creezi instantaneu propria retea Wi-Fi.Poti conecta simultan pana la cinci smartphone-uri sau tablete, asa ca toate dispozitivele tale vor folosi aceeasi conexiune.

Sony VAIO Duo 13 


Foto: Sony


"VAIO® Duo 13, ultrabook-ul hibrid subtire si usor de la Sony, cu un ecran ce masoara 13.3” (33,7cm), permite dezvoltarea ideilor noi, oriunde si oricand", precizeaza Sony. 
 
VAIO® Duo 13 dispune de designul unic Surf Slider™, care faciliteaza trecerea rapida de la modul tableta la cel cu tastatura, in functie de stilul de lucru preferat. Foloseste touch screen-ul si stylus-ul digital sensibil la presiune pentru a desena, pentru a scrie de mana notite sau schite. Design-ul hibrid permite trecerea rapida la modul clasic de lucru cu tastatura, pentru a crea documente si prezentari personalizate. 
 
O camera foto de 8 megapixeli, cu auto-focus si senzor Exmor RS™ pentru PC, este asezata pe spatele ecranului VAIO® Duo 13. Aplicatia ”CamScanner” te ajuta sa fotografiezi usor documente printate, notite de pe tabla sau chiar prezentari proiectate pe perete. Aceasta aplicatie corecteaza automat imaginea inregistrata pentru o incadrare corecta, indreptand colturile si corectand perspectiva. Optiunea ”Optical Character Recognition” ajuta apoi la recunoasterea cuvintelor din imaginile textelor scanate, facand imaginea indexabila pentru cautari ulterioare. Exporta imaginea catre ‘Note Anytime for VAIO’ si adauga notite si comentarii pentru a le putea edita cu ajutorul stylus-ului digital. 
 
Tehnologiile TRILUMINOS® Display for mobile si X-Reality™ redau imagini si videoclipuri mai clare si mai bune pe ecranul luminos cu unghi larg de redare, Full HD LED. Ecranul TRILUMINOS® Display for mobile extinde paleta de culori vii, realiste, in nuante naturale, indiferent de scena surprinsa. Tehnologia X-Reality™ analizeaza fiecare imagine si inlocuieste pixelii absenti, optimizand claritatea videoclipurilor. 
 
Cele doua tehnologii fuzioneaza perfect cu modul ClearAudio+, oferind experienta audio-vizuala completa. ClearAudio+, tehnologia dezvoltata de Sony, reda un sunet clar si precis, pentru o gama larga de scenarii. Cu tehnologiile de mare viteza 3G si LTE** e usor sa-ti verifici e-mailul sau sa participi la videoconferinte, chiar daca nu ai la dispozititie o retea Wi-Fi.
 
VAIO® Duo 13 are o durata de viata a bateriei de pana la 15 ore, cea mai mare autonomie comparativ cu orice alt ultrabook. Cu tehnologia inovatoare de standby care se activeaza printr-o simpla apasare de buton si dispozitivul intra in modul “Sleep”, ramanand insa conectat la Internet astfel incat sa poti primi in continuare notificari din social media sau email-uri noi. In mai putin de o secunda, VAIO® Duo 13 revine la modul “Active”. 


Foto: Manager.ro

"Desenul imi da o libertate de a ma exprima in totalitate in realizarea unei colectii sau a unui produs. Pentru desen, ai nevoie de o hartie si un pix. De aici incepe toata creatia, toata nebunia si partea cea mai frumoasa. In spatele ideii, trebuie sa ai la indemana foarte multe ustensile. Toate activitatile necesita timp si cum bine stim, timpul inseamna bani. Pentru ca din aceasta pasiune eu am dezvoltat o afacere si conteaza foarte mult in cat timp pot sa ii transmit unui client o colectie sau o schita, am avut noroc si in viata mea a aparut o "magie", noua tehnologie,  Vaio, care mi-a schimbat foarte mult modul de lucru, imi este mult mai usor in momentul de fata sa schitez imediat orice idee care imi vine", a declarat Kinga Varga (FOTO), creatoare de moda, care va lansa o serie de huse unicat pentru Vaio, urmand ca acestea sa fie acordate drept premii fanilor Sony, pe pagina de Facebook a companiei. 
 
Sony lanseaza si noua gama VAIO® Fit 


Foto: Sony

 
Sony lanseaza noua gama de laptop-uri VAIO® Fit, cu un design elegant si o varietate de optiuni de performanta pentru fiecare utilizator.
 
VAIO® Fit 15E
 
VAIO® Fit 15E se potriveste utilizarii zilnice, datorita design-ului sau minimalist si inteligent, a functiei one-touch pentru ascultare si a sunetului de calitate. VAIO® Fit 15E devine partenerul perfect pentru tine atunci cand vrei sa asculti muzica preferata, datorita boxelor mari integrate. Subwoofer-ul din VAIO® Fit 15E te bucura cu un sunet puternic atunci cand asculti muzica la un volum ridicat. VAIO® Fit 15E este disponibil in variantele negru si alb. 
 
VAIO® Fit 15
 
VAIO® Fit 15 ofera performante optime pentru experienta ta multimedia. Stilul  sau minimalist cu colturi usor rotunjite, completeaza carcasa si pad-ul din aluminium, iar boxele se ascund inteligent in sistemul de rabatare al laptopului.

VAIO® Fit 15 optimizeaza lucrul cu aplicatiile multimedia, datorita HDD-ului hibrid incorporat, cu viteza si capacitate mare. Acest model este mai rapid decat un HDD standard si acceseaza aplicatiile intr-un timp mai scurt decat in mod obisnuit.

Utilizatorii isi pot pune creativitatea la incercare pe segmentul audio-video prin programul preinstalat Sony Imagination Studio™ VAIO® Edition, care include patru aplicatii:Movie Studio Platinum, ACID™ Music Studio, Sound Forge™ Audio Studio and DVD Architect™ Studio. Creaza un videoclip si vizualizeaza-l foarte clar in culorile vibrante ale ecranului tactil Full HD.
 
Tehnologia Near Field Communication (NFC) se regaseste in toate modelele VAIO® Fit, permite schimbul rapid de link-uri web si simplifica conexiunea prin Bluetooth cu alte dispozitive. Este de ajuns o singura atingere intre boxele sau castile compatibile cu NFC si VAIO® Fit, pentru a functiona impreuna: fara cabluri sau alte setari.  
 
Fit ofera un sunet clar si profund datorita tehnologiei Sony Clear Audio+. Alege una din cele patru setari diferite sau seteaza propriile efecte de sunet, dupa preferinte. In plus, camera web integrata este dotata cu senzorul de imagine Sony CMOS Exmor R pentru PC, care realizeaza imagini HD foarte clare, chiar si intr-un mediu slab luminat.  
 
Tehnologia NVIDIA® Optimus™ (disponibila pe anumite modele) comuta automat intre placa video integrata, pentru cea mai mare autonomie a bateriei si placa video dedicata pentru performanta la nivel maxim, oferind un plus de putere atunci cand te joci, urmaresti filme sau editezi un videoclip. Tastatura iluminata (doar in cazul anumitor modele), cu taste individual spatiate,  iti permite sa tastezi si in intuneric. Noua gama Sony VAIO® Fit este disponibila in Europa din Iunie 2013.
 
Produsele vor fi disponibile in Romania in doua saptamani, la urmatoarele preturi (in functie de configuratie):
 
VAIO Duo 13 de la 7.500 de lei la 10.000 de lei
 
VAIO Pro de la 5.500 de lei la 6.500 de lei
 
VAIO Fit 15E de la 2.200 de lei la 4.500 de lei
 
VAIO Fit 15 de la 4.600 de lei la 5.500 de lei

Galerie Foto Eveniment Sony; Foto: Manager.ro 













Ultimele NOUTATI

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Firmele de asigurare, revoltate ca pretul la RCA ramane plafonat: e iar haos pe piata asigurarilor auto obligatorii

today27 Mar. 2024
Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata
Companii

Antreprenorii romani tuna si fulgera: avem e-factura, e-transport, e-sigiliu si cu toate astea marii infractori nu sunt prinsi niciodata

today27 Mar. 2024
Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024
Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!
Life Style

Curatenia de primavara bate la usa! Pregateste-te cu produse profesionale care sa-ti faca munca mai usoara!

today27 Mar. 2024
7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte
Life Style

7 sfaturi utile pentru organizarea nuntii perfecte

today27 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala
Economie

Se scumpesc taxele locale pentru proprietati. Nu scapa nici macar firmele, ce spune noua legislatie fiscala

today27 Mar. 2024
Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar
Economie

Salarii litoral 2024. Cat de generosi sunt patronii, salarii si de 10.000 de lei bani in mana, lunar

today27 Mar. 2024
Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Atentie, soferi: in caz de accident, la 45km/h esti proiectat prin parbriz, daca nu porti centura

today27 Mar. 2024
Crocs: Revolutia pantofilor
Life Style

Crocs: Revolutia pantofilor

today27 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x