Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Zaharul, calea sigura spre imbatranire


Zaharul, calea sigura spre imbatranire
de la 11 Apr. 2013
Zaharul, calea sigura spre imbatranire
Tags: zaharconsumfructeimbatranirecolagen

Ceea ce mancam zilnic si adaugam in hrana noastra ne expune pericolului de a arata mai batrani decat suntem. Cercetatorii britanici au studiat relatia dintre zahar si aspectul fizic si au tras concluzia ca el provoaca imbatranirea prematura a pielii.


Cei carora le place sa consume mult zahar trebuie sa stie ca acesta poate influenta inclusiv sanatatea pielii, potrivit datelor publicate de myhealthnewsdaily.com.
 
Astfel, nivelul zaharului din este direct legat de aspectul nostru fizic, conform unui studiu recent aparut in revista "Age". Specialistii au studiat 670 de persoane cu varsta cuprinsa intre 50 si 70 de ani si au constatat faptul ca nivelul ridicat al glicemiei conduce la un aspect imbatranit al pielii oamenilor.
 
Intr-un alt studiu, finalizat recent, expertii au urmarit procesul denumit "glicatie", acesta fiind legat direct de aparitia unor semne vizibile de imbatranire.

Acest studiu, aparut in revista "British Journal of Dermatology” arata faptul ca elastina si colagenul, proteine care confera pielii suplete si un aspect tanar, sunt cele mai expuse pericolului cauzat de acest proces.

Oamenii de stiinta avertizeaza: cei care vor sa arate tineri mai mult timp, trebuie sa mai reduca din cantitatea de zahar cosumata in fiecare zi.
 
Cel mai bine este ca zaharul in forma rafinata sa fie evitat si sa se consume cat mai multe fructe, pentru ca in acestea zaharul se gaseste in forma naturala. In plus, este de preferat folosirea unor alti indulcitori, insa zaharul trebuie evitat cat mai mult posibil, sustin cercetatorii. 
 



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Recomandari MANAGER.RO


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016