Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well si Jazz in the Park - AMANATE PENTRU 2021

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well si Jazz in the Park - AMANATE PENTRU 2021
Neversea, Electric Castle, Untold, Summer Well si Jazz in the Park - AMANATE PENTRU 2021
de Magda Florea la 02 Iun. 2020
Urmareste-ne pe Google News
electric castlesummer welluntoldneversea

Festivalurile de muzica Neversea, Electric Castle, Untold si Summer Well au fost amanate pentru anul viitor, au anuntat organizatorii. Decizia a fost luata in contextul actualei pandemii si restrictiilor impuse de autoritati privind adunarile publice numeroase.

Untold si Neversea, amanate pentru 2021


 Untold si Neversea au transmis un comunicat in care isi anunta fanii de decizia de a amana cele doua festivaluri, pana in 2021. Organizatorii anunta insa ca fanii care si-au cumparat bilete nu vor pierde banii, ci vor primi alte beneficii in schimb.
 
"In ultimii 5 ani, am trait impreuna, in fiecare an, cele mai intense experiente si am scris, an de an, cele mai frumoase capitole si calatorii din povestea UNTOLD si NEVERSEA. Va multumim fiecaruia dintre voi! Impreuna am devenit o comunitate de milioane de prieteni, care impartasim aceleasi valori: muzica ce ne uneste, dansul pana la rasarit, mandria de a promova si descoperi Romania, faptele bune pe care am ales sa le facem impreuna, an de an.
 
La finele anului 2019, am pornit la drum pentru editiile din 2020 cu foarte multa incredere, cu planuri si idei de exceptie, cu multi artisti pregatiti sa vina in premiera in Romania, cu noi proiecte si noi campanii. Fara indoiala, anul 2020 se contura ca un an menit sa depaseasca, din nou, toate asteptarile!
 
Din pacate, prima parte a acestui an ne-a adus o provocare pentru care intreaga planeta nu era pregatita. Am fost pusi in fata unei situatii care ne-a incercat tuturor rabdarea, intelegerea, atentia fata de cei din jurul nostru. Epidemia COVID-19 ne-a facut sa privim cu teama anul 2020, deoarece ultimele luni au fost marcate de incertitudine pentru toata lumea. Am ales sa fim optimisti, am ales sa luptam pentru sansa noastra de a ne intalni cu prietenii nostri si in aceasta vara, atata vreme cat a existat o speranta, fie ea cat de mica.
 
In acelasi timp, v-am asigurat de fiecare data ca suntem in contact permanent cu autoritatile din Romania inca din luna martie, pentru a intelege evolutia epidemiei si ca le-am solicitat sa ne spuna cat mai din timp daca ni se va permite sau nu sa organizam festivalurile noastre in acest an, cu atat mai mult cu cat sesizam ca in majoritatea tarilor afectate de pandemie din Europa, autoritatile au luat din timp decizia de a stopa organizarea de evenimente in aceasta vara sau in acest an. Ne-am aratat sprijinul in batalia anti Covid-19 in toata aceasta perioada prin campania UNITED, am sustinut toate masurile si am indrumat fanii festivalurilor sa respecte toate indicatiile impuse de autoritatile din Romania.
 
Totodata, am tinut legatura stransa si cu alti organizatori de evenimente din tara si din strainatate, deoarece, in aceasta perioada de incertitudine, am vrut sa fim convinsi ca in orice situatie vom fi pregatiti cu cele mai bune decizii, punand pe primul loc siguranta si sanatatea voastra, a festivalierilor, a partenerilor nostri, a locuitorilor oraselor Cluj-Napoca si Constanta, a artistilor si, nu in ultimul rand, a miilor de oameni implicati cu atata pasiune in organizarea evenimentelor.
 
PESTE 95% DINTRE FANII CARE AU CUMPARAT IN ACEST AN, AU ACCESUL ASIGURAT LA UNA DIN URMATOARELE 3 EDITII UNTOLD SI NEVERSEA
 
Timpul a trecut din pacate in defavoarea noastra, pandemia acoperind o perioada de timp mult mai mare decat speram si cei mai optimisti dintre noi, iar cu cat ne apropiam de lunile iulie si august, in toata aceasta incertitudine, realitatea parea ca ne va duce incet incet spre cel mai trist dintre scenarii.
 
In acelasi timp, am incercat sa intelegem toate ingrijorarile voastre, a zecilor de mii de oameni care ati cumparat deja un bilet sau abonament la editiile din 2020 si am considerat ca este datoria noastra, ca indiferent de deciziile pe care le vor lua autoritatile cu privire la desfasurarea evenimentului in acest an, sa va asiguram ca aveti posibilitatea de a va transforma abonamentele si biletele din acest an in abonamente si bilete ANYTIME, care va garanteaza accesul la una dintre urmatoarele trei editii, la alegerea voastra.
 
Ne-am simtit cu adevarat o mare familie cand am vazut cu cata intelegere si sustinere ati primit vestea noastra, peste 95% dintre dintre cumparatorii de bilete si abonamente la festivalurile din acest an transformandu-le in ANYTIME. Ne-ati aratat, inca o data, ca avem cel mai frumos public pe care si-l poate dori un festival, ca nu suntem singuri, ca aveti incredere in noi si ca asteptati la fel de mult ca noi sa ne revedem oricand situatia ne-o va permite. Iar pentru toata aceasta rabdare si intelegere, va multumim!
 
EXPERIENTELE UNICE UNTOLD SI NEVERSEA NU POT FI ORGANIZATE IN CONDITIILE DATE. ORGANIZATORII ISI ASUMA AMANAREA FESTIVALURILOR PENTRU ANUL 2021
 
In contextul incertitudinii care planeaza asupra industriei de evenimente, a continuarii conditiilor stricte prin care oamenii pot lucra impreuna dar si a faptului ca Ministerul Culturii a trimis in Parlamentul Romaniei un proiect de lege care interzice organizarea evenimentelor cu peste 1000 de persoane pana pe 31 august 2020, consideram necesar sa ne asumam noi o decizie finala, care sa ofere claritate tuturor celor care asteptau festivalurile din aceasta vara.
 
Cu inima franta, dar cu certitudinea ca luam cea mai buna decizie pentru sanatatea si siguranta tuturor romanilor, luam decizia de a amana UNTOLD si NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021.
 
Este o situatie extrem de grea pentru noi toti, suntem cu totii cuprinsi de tristete, insa, asa cum ne-am asumat de fiecare data, trebuie sa punem pe primul loc siguranta tuturor, pentru a ne putea reintalni sanatosi si mai puternici in 2021. In acelasi timp, in conditiile in care s-ar putea pastra pe parcursul intregii veri masurile de protectie, cum ar fi distantarea sociala, numar limitat la cateva sute de oameni care se pot strange la un loc, devine imposibil sa va oferim experienta de festival pe care stim ca o asteptati si pe care o meritati. Festivalul este despre bucuria de a fi impreuna cu prietenii, despre bucuria de a fi in multime alaturi de alti oameni frumosi, iar orice restrictii in acest sens ne-ar face sa traim experienta cu jumatate de masura. Vom continua sa pastram legatura cu autoritatile pentru a putea reveni catre voi cu noua perioada de desfasurare a evenimentelor in 2021, in cele mai bune si sigure conditii.
 
BILETELE SI ABONAMENTELE RAMAN VALABILE PENTRU ANUL 2021. REFUND IN PERIOADA 1 OCTOMBRIE-31 DECEMBRIE 2021, PENTRU CEI CARE NU VOR PUTEA PARTICIPA
 
Suntem extrem de recunoscatori celor peste 95% dintre cumparatorii de bilete si abonamente la festivalul din acest an, care le-au transformat in varianta ANYTIME. Pentru toata aceasta incredere va multumim si va promitem ca veti avea parte de cele mai frumoase experiente la oricare dintre urmatoarele 3 editii veti decide sa participati! Toti cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta in termen de 30 de zile de la data anuntarii editiei 2021, pentru transferarea biletului pentru editia de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achizitionarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla in imposibilitatea de a participa la editia din 2021 vor putea opta pentru refund in perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toti cei care au nevoie de suport pentru a isi reprograma cazarile de la Cluj-Napoca si Constanta sau alte situatii aparute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem.
 
In acelasi timp, trebuie sa ramanem cu totii uniti, sa fim intelegatori unii cu altii, deoarece dincolo de tristetea de a nu ne intalni in acest an, e si datoria noastra de a ne asigura ca vor trece cu bine peste aceasta perioada si miile de furnizori, astfel incat sa ne putem baza si in perioada urmatoare pe aceiasi oameni bine pregatiti, pasionati, creativi, oameni fara de care nu am putea organiza an de an festivalurile.
Vom continua sa ramanem impreuna, sa fim aceeasi comunitate frumoasa si vom continua sa va aducem bucurie in perioada urmatoare prin noi initiative, pentru a ne asigura ca timpul ramas pana cand ne vom reintalni va trece mult mai usor!
 
Magia UNTOLD ne tine impreuna!", au transmis organizatorii celor doua festivaluri.

Citeste si: Specialist: Chiar daca scapam acum de coronavirus, el va reveni la toamna
 

Si Electric Castle si Summer Well se amana pana in 2021

 
 Electric Castle va fi organizat in perioada 14 - 18 iulie 2021, iar Summer Well in august anul viitor.
 
"Din pacate, e prea multa incertitudine cu privire la masurile de siguranta si sanatate pe care ar trebui sa le implementam, restrictiile de calatorie pentru perioada urmatoare si alte detalii pe care le planuim in avans pentru a putea livra experienta mult asteptata. Nici de la autoritati nu am primit pana acum raspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau in legatura cu situatia festivalului. Sanatatea si siguranta voastra au fost intotdeauna prioritatea noastra absoluta si, din pacate, in acest moment, nu exista un scenariu ideal in care festivalul sa se desfasoare in deplina siguranta. Avand in vedere toate aceste aspecte, am decis sa alegem calea cea mai sigura si sa amanam EC8 pentru 14 - 18 iulie 2021", arata organizatorii Electric Castle.
 
Si in cazul acestor doua festivaluri, cei care au achizitionat bilete nu vor pierde banii, ei vor avea acces la urmatoarea editie sau vor putea alege alte beneficii.

Jazz in the Park, amanat tot pana in 2021

 
"Tinand cont de faptul ca pandemia de Covid-19 continua sa evolueze imprevizibil si avand in vedere restrictiile impuse de autoritatile romane in desfasurarea evenimentelor de mari dimensiuni, organizatorii festivalului Jazz in the Park au decis reprogramarea editiei din acest an", au transmis organizatorii.
 
Festivalul va avea loc in perioada 24 - 27 iunie 2021.

Citeste si: Legea pensiilor - Marul discordiei intre PSD si PNL



 

Senior Editor Manager.ro

Ultimele NOUTATI

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro
Financiar-Bancar

Veste de milioane pentru toata lumea care s-a imprumutat in euro

today20 Apr. 2024
ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta
Ultimele stiri economice

ANAF se pregateste de controale masive in aceste magazine: ce marfa atrage inspectorii la usa ta

today19 Apr. 2024
Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024
Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene
Ultima ora

Kovesi, sefa EPPO, a dat ordin sa se faca perchezitii la niste functionari publici din Romania: ar fi furat 160.000 de euro din fonduri europene

today19 Apr. 2024
ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul
Economie

ANAF incepe sa dea amenzi de 8.000 - 10.000 lei din octombrie 2024: pe lista neagra sunt comerciantii, ce urmareste Fiscul

today19 Apr. 2024
E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii
Economie

Cum poti ajunge sa fii raportat in Biroul de Credit si sa te refuze toate bancile: exemple clare de situatii

today19 Apr. 2024
De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos
Economie

De la ce varsta nu mai ai voie sa ceri bani de la parinti: e rusinos

today19 Apr. 2024
Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase
Comunicate

Cum se foloseste corect un card de credit, pentru cumparaturi, ca sa nu ajungi sa platesti dobanzi uriase

today19 Apr. 2024
Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas
Ultima ora

Tichete gratis de la stat pentru masa de Paste. Doar o cerere e necesara si banii vin la usa prin postas

today19 Apr. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"E-FACTURA. E-TRANSPORT: SANCTIUNI. AMENZI. SOLUTII PRACTICE"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x