Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Primul burger din lume facut in laborator, servit la o conferinta de presa


Primul burger din lume facut in laborator, servit la o conferinta de presa
de la 05 Aug. 2013
Primul burger din lume facut in laborator, servit la o conferinta de presa
Tags: burgerlaboratorolanda

Primul burger din lume facut in laborator va fi servit luni la Londra in cadrul unei conferinte de presa.


Cercetatorii olandezi au reusit sa faca burgerul la un institut din Olanda, dupa ce au prelevat celule de la o vaca, informeaza BBC.

Oamenii de stiinta considera ca actuala tehnologie ar putea constitui in viitor un instrument foarte eficient pentru a face fata cererii tot mai mari de carne la nivel global.

Criticii considera insa ca un consum mai redus de carne ar fi un mod mai eficient de a administra eventualele crize ale stocurilor de carne.

BBC a primit acces exclusiv in laboratorul respectiv pentru a observa de aproape un proiect care a costat aproape 330.000 dolari.

Profesorul Mark Post de la Maastricht University este seful echipei de cercetare.

Acesta a declarat ca aceasta tehnica va avea efecte pozitive asupra mediului inconjurator.

Pe masura ce vor fi crescute tot mai putine bovine, mediul inconjurator va fi tot mai putin afectat, considera Post.

Totusi, alti cercetatori considera ca actuala situatie pe plan mondial este inacceptabila.

Profesor Tara Garnett, directoare in cadrul Oxford University, a atras atentia asupra faptului ca 1,4 miliarde persoane pe plan global sunt supraponderale, in timp ce un miliard de oameni sufera de foame.

Garnett considera ca solutia nu este doar in a produce hrana mai multa, ci in optimizarea sistemului de furnizare si accesare a hranei pe plan global.

Foto: Wikipedia.



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Recomandari MANAGER.RO


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016