Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Selgros a premiat excelenta in gastronomie, in cadrul finalei Arena Bucatarilor 2013


Selgros a premiat excelenta in gastronomie, in cadrul finalei Arena Bucatarilor 2013
de la 21 Aug. 2013
Selgros a premiat excelenta in gastronomie, in cadrul finalei Arena Bucatarilor 2013
Tags: selgrosaventuracunoasteriidescopeririarena bucatarilorcompetitii

Pentru al patrulea an consecutiv, Selgros Romania a premiat cei mai talentati profesionisti in domeniul gastronomiei, in cadrul concursului Arena Bucatarilor 2013. Cei noua finalisti ai competitiei, alesi din peste 60 de concurenti, s-au intrecut astazi in Marea Finala desfasurata in magazinul Selgros Cash & Carry Brasov, fiind prima finala din istoria concursului care a putut fi urmarita live, in aplicatia dedicata pe pagina de Facebook/Selgros.Romania.


Juriul, format din trei personalitati cu renume in gastronomia romaneasca, Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Stefan Bercea, Maestru in Arta Culinara, Presedintele ANBCT si Adrian Hadean, blogger culinar, a observat, a degustat si a notat cele mai delicioase retete propuse si cele mai ingenioase tehnici folosite, desemnand castigatorii editiei de anul acesta. Finalistii au avut 5 ore la dispozitie pentru a raspunde la temele propuse de juriu, fiind punctati pentru mise-en-place si curatenie, tehnicile de prelucrare a ingredientelor, modul corect de preparare, inovatie si gust.

Castigatorul Locului I al Arenei Bucatarilor Selgros 2013 este Ioan Florescu, Hotel Belvedere, Brasov, care a plecat acasa cu Marele Premiu de 15.000 de lei. Locul II si cei 10.000 de lei i-au revenit lui Alexandru Vreme, Restaurant Gourmet, Brasov, iar locul III si premiul de 5.000 de lei i-a fost oferit lui Ciprian Sotoc, Hotel Ramada, Oradea.

De asemenea, membrii juriului au mai acordat alte trei distinctii speciale: premiul de popularitate a fost oferit de publicul online lui Ciprian Sotoc, Hotel Ramada, Oradea, care a fost cel mai sustinut bucatar in aplicatia de pe pagina Facebook Selgros.Romania. Premiul special “Cezar Munteanu”, constand in consultanta in locatia bucatarului i-a revenit lui Ioan Timar, Hotel Restaurant Clermont, Covasna. Premiul special, o jacheta personalizata si Cupa ANBCT au fost castigate de catre George Baciu, Restaurant Concerto, Bucuresti.

“Arena Bucatarilor Selgros este locul in care se descopera valori. O oaza nesecata de talente, Arena Bucatarilor a demonstrat ca este locul unde se intrec cei mai buni !” spune Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy.

„Am participat cu mare bucurie la toate editiile Arena Bucatarilor organizate de Selgros inca din 2010. Anul 2013 aduce provocarea lumii virtuale si sunt increzator ca fascinanta lume culinara va castiga mult din noul format al Arenei Bucatarilor Selgros 2013. Ne-am vazut in finala cu cei mai destoinici bucatari practicieni, care sa ne-au surprins cu preparate delicioase si tehnici inovatoare!” a declarat Stefan Bercea, Maestru in Arta Culinara, Presedintele ANBCT.

„Arena Bucatarilor e o aventura a cunoasterii, un prilej de descoperiri uimitoare si uimitor de gustoase. Cautarea excelentei in gastronomie nu-i lucru usor, nu te asaza pe drumuri batute de toata lumea si din acest motiv, ma simt onorat ca am facut parte din juriul acestei competitii.” a marturisit Adrian Hadean, blogger culinar. 



Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.
Manager


Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Manager.ro pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
Top imagine

Comentarii

0 comentarii


Atentie! Pentru a activa formularul, trebuie sa raspundeti corect la intrebare!

Top imagine
Newsletter zilnic GRATUIT
7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019
Aboneaza-te la newsletterul Manager.ro si primeste ultimele noutati pe email.

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit  "7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019".


Recomandari MANAGER.RO


Cele mai citite stiri




Advertisement
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de contracte si formulare - actualizate conform GDPR 2019"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016