Profita de oferta Early-Bird pana pe 1 august si inscrie-te la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC!

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Profita de oferta Early-Bird pana pe 1 august si inscrie-te la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC! Profita de oferta Early-Bird pana pe 1 august si inscrie-te la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC!
de Alina Constantinescu la 19 Iul. 2016
Urmareste-ne pe Google News
e-commercescoala de varacomert electronicworkshop

Scoala de Vara de E-Commerce GPeC - singura serie de cursuri intensive de comert electronic din Romania - se va desfasura in perioada 24-29 august 2016 la Family Hotel Arnica*** in peisajul superb de munte din Moeciu de Sus, jud. Brasov. Toti cei interesati de comertul online - magazine, furnizori de servicii e-commerce sau antreprenori care doresc sa porneasca o afacere in domeniu - se pot inscrie la Scoala de Vara GPeC pe website-ul organizatorilor lawww.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/. Cei care se inscriu pana pe 1 august beneficiaza de pret redus prin oferta early-bird.

12 workshopuri intensive de e-commerce

A 6-a editie anuala a Scolii de Vara GPeC va lua startul in dupa-amiaza zilei de miercuri, 24 august 2016, cand toti participantii sunt asteptati la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus cu o sesiune de ice-breaking care sa ii ajute sa se cunoasca si sa faciliteze netorking-ul pentru intreaga perioada, dar si colaborari pe termen lung intre colegii de curs si traineri.

Diminetile de joi, vineri, sambata si duminica sunt rezervate celor 12 workshopuri axate pe cele mai importante si de actualitate subiecte pentru oricine activeaza in e-commerce sau isi doreste sa porneasca o afacere online. In fiecare zi, cursantii vor participa activ la cate 3 workshopuri x 90 de minute fiecare, in care vor fi dezbatute in detaliu topic-uri precum: User Experience, Optimizarea Conversiilor, Personalizarea Continutului, E-Mail Marketing, Analytics & Data, SEO, AdWords, Marketing Automation, Curierat, Social Media, Strategii de Marketing Online, Tips & Tricks pentru Cresterea Vanzarilor si Retentia Clientilor.


Trainerii care vor sustine workshopurile Scolii de Vara GPeC 2016 sunt unii dintre cei mai buni specialisti din Romania in E-Commerce si Digital Marketing, adevarati practicieni care vor oferi participantilor exemple concrete despre cum pot sa isi dezvolte afacerea si sa vanda mai mult: Andrei Georgescu (Co-Founder & Managing Partner White Image), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC si Co-Founder TRUSTED.ro), Horia Neagu (Digital Marketing Consultant), Ionut Munteanu (Trainer & Managing Partner WebDigital), Liviu Taloi (Co-Founder ECOMpedia si Community Manager GPeC), Lucia Ciuca (Managing Director Quantum Data Science), Raluca Radu (Country Manager Answear.ro & Co-Organiser GPeC), Razvan Gavrilas (Founder cognitiveSEO), Roxana Magopet (Marketing & PR Manager FAN Courier), Valentin Radu (CEO Marketizator), Victor Kapra (Consultant Independent).

Exercitii practice, discutii libere si team-building

Daca diminetile Scolii de Vara GPeC sunt rezervate workshopurilor, dupa amiezile sunt destinate exercitiilor practice si distractiei alaturi de traineri si colegii de curs.

Pornind de la informatiile primite in cadrul cursurilor, participantii vor avea de analizat website-uri de e-commerce pentru a identifica elementele pozitive si lacunele acestora. De asemenea, vor trebui sa gandeasca de la zero o campanie de marketing online identificand corect publicul tinta („buyer persona”), gandind mesajul campaniei si alegand canalele de promovare precum si alocarea bugetelor pe fiecare canal in parte.

Pe langa exercitiile practice, participantii au ocazia sa dialogheze deschis cu trainerii din fiecare zi, sa le adreseze intrebari suplimentare si sa primeasca consultanta avizata in discutii 1 la 1 pe website-urile lor.

Deloc in ultimul rand, fiecare zi de Scoala de Vara va fi presarata cu activitati de team-building, drumetii, foc de tabara in acorduri de chitara, multe povesti spumoase si multe zambete alaturi de oamenii frumosi din online-ul romanesc. Nu vor lipsi palinca si vinul fiert, jocurile de biliard, foosball, tenis de masa si air hockey, cina festiva cu bucatele traditionale romanesti – toate la aer curat de munte si intr-un peisaj de poveste.

Inscrieri si taxa de participare

Inscrierile la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC au inceput, iar pentru participare doritorii pot completa formularul online accesibil pe pagina www.gpec.ro/scoala-de-vara-de-e-commerce-gpec/ .

Pana pe 1 august 2016, ora 23:59, este valabila oferta early-bird care aduce tarife reduse de participare:

- Cazare in regim Double, 5 nopti, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee break-uri/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonatele de contact ale participantilor si trainerilor): 2.499 lei TVA inclus/persoana/sejur;

- Cazare in regim Single, 5 nopti, all inclusive (acces la 12 workshopuri x 90 minute fiecare, mic dejun, pranz, cina in fiecare zi, 2 coffee break-uri/zi, bauturi alcoolice si non-alcoolice all you can drink, activitati de team-building, cina festiva, coordonatele de contact ale participantilor si trainerilor): 2.849 lei TVA inclus/persoana/sejur

In perioada 2–19 august 2016, tarifele vor deveni 2.749 lei TVA inclus pentru cazarea in regim Double si 3.099 lei TVA inclus pentru cazarea in regim Single (cu aceleasi beneficii de mai sus).

Locuri limitate

„La Scoala de Vara GPeC locurile sunt intotdeauna limitate la 50 incluzand atat participantii, precum si trainerii. Nu pentru ca nu ar exista capacitate de cazare, ci pentru ca Scoala de Vara este un proiect de comunitate in care ne place sa interactionam la maximum cu toti cei prezenti, sa putem sta de vorba cu fiecare si sa fim ca intr-o adevarata familie”, spune Andrei Radu, Founder & CEO GPeC. “Tocmai de aceea, Scoala de Vara GPeC este diferita de orice conferinta sau serie de cursuri – pe langa know-how si colaborarile pe termen lung care se leaga aici, noi devenim adevarati prieteni, iar toti cei care au mai participat la Scoala de Vara GPeC in ultimii 5 ani pot confirma acest lucru”, adauga Radu.

Din experienta anilor trecuti, inscrierile la Scoala de Vara de E-Commerce GPeC se incheie mai devreme decat termenul limita de inscrieri. Asadar, cei care isi doresc sa participe ar trebui sa ia decizia cat mai repede pentru a se asigura ca locul lor este rezervat.



GPeC 2016, editia de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pietei de curierat din Romania

Eveniment sustinut de: Allpacka.roALTEXAVONCompetence Call Center, ContentSpeedDPDDWFGaranti Bank, FrisboMediapost Hit Mail, Microsoft, New Black, NewsMANOnline-Online.ro by CrediusOrangePayUSALESmanago, Simartis, Retargeting.bizVisa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Official car service: Citylimo

Cu sprijinul: 2ParaleAdvancedIdeasAgile Media, Alisia ENCO, Alin Dobrin PhotoCanopyECOMpediaeasyhostenRoseInfinity TrophyMarketizatorSilkweb,TRUSTED.roWebDigitalWhite ImageZelist

Mandri sa fim sustinuti de:

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel OrbaiAlin VladAndra Zaharia, Auras Mihai GeambasuCarmen AlbisteanuClaudia TocilaCorina-Maria ScheianuCristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina ChipuriciElena CiricFulvia MeirosuGeorge Hari Popescu, Ionut BunescuLavinia BiberiMarius Ovidiu CalugaruMadalin BlidaruOlivian BredaOvidiu BalcacianSabina Cornovac

Parteneri media: AdHuggerAGORAANISARIESBusiness DaysBusiness WomanCariereComunicate de AfaceriComunicate de PresaCTRL-D, ECOMJOBSFemei In AfaceriFNTMHowToWebIAB RomaniaIQadsInstitutul de MarketingJurnalul de AfaceriLumea SEO PPCMagazinul Progresiv, Manager.roMarketingFocusNewEditionNewsRomania PozitivaShopmania BIZ, SoftleadSMARKStartups.roTechCafeTechHub, Trends HRB, Ziua de Constanta
Economist
Experienta: 5 ani de activitate in management si marketing

Ultimele NOUTATI

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?
Companii

Ghidul angajatorului. De ce este vitala monitorizarea timpului de lucru al salariatilor?

today19 Mar. 2024
Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency
Comunicate

Primii speakeri anuntati la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la inscrieri in programul GPeC Proficiency

today19 Mar. 2024
Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul auto

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024
Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile
Sanatate

Eficienta fertilizarii in vitro (FIV) pentru cuplurile infertile

today18 Mar. 2024
Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi, Telefoane Mobile

Instalarea de camere de supraveghere in firma, decizia unui adevarat manager

today18 Mar. 2024
Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016

Partenerii nostri

Te-ar putea interesa si

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii
Financiar-Bancar

Probleme neasteptate cu e-Factura: ce piedici au mai descoperit patronii

today19 Mar. 2024
Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e  si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori
Noutati auto 2022 - stiri din domeniul...

Marea teapa cu masini electrice: la teste s-a aflat ca autonomia reala e si cu o treime mai mica decat cea promisa de producatori

today19 Mar. 2024
In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari
Economie

In Romania muncesc in jur de 5 milioane de oameni, peste 1,2 milioane sunt bugetari

today19 Mar. 2024
Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora
Stiri IT 2022, Tenhologie si Gadgeturi,...

Diferite tipuri de notebook-uri si avantajele acestora

today18 Mar. 2024

Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"Legea nr. 296 2023 - Modificari MAJORE asupra mediului de afaceri din Romania"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x