Termeni si conditii

În continuare va sunt prezentate conditiile în care echipa manager.ro permite utilizarea acestui site. În situatia în care nu sunteti de acord în totalitate cu acestea, va rugam sa încetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.manager.ro.
 
DESCRIEREA SERVICIULUI
www.manager.ro administreaza servicii de tip vanzari on-line ale utilizatorilor. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul www.manager.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Pentru a publica / modifica / vizualiza anuntul sau pentru a vizualiza ofertele disponibile in cadrul www.manager.ro, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web (Internet), direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

1. Definitii
În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
- Utilizator - orice persoana interesata de furnizarea serviciului;
- Serviciu - asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa manager.ro prin Internet, cu ajutorul acestui site;
- Companii asociate - persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei manager.ro.
 
2. Obligatiile Utilizatorului
2.1 Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vânda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul echipa manager.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale în vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, încalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, îndeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;
c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking înseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” - „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, în acest fel blocând accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.
2.2 Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze manager.ro în justitie atât cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa manager.ro si a Internetului de catre Utilizator, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina Utilizatorului.
 
3. Continut
3.1 Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite în continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta înseamna ca dumneavoastra si nu echipa manager.ro, sunteti în întregime responsabili pentru toate materialele pe care le încarcati, puneti la dispozitie în mod public pe contul pus la dispozitie de echipa manager.ro. echipa manager.ro nu controleaza, doar monitorizeaza continutul transmis si astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut. Întelegeti ca prin folosirea serviciilor oferite de echipa manager.ro, puteti fi expus la un continut care poate fi ofensator sau indecent.

3.2 Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale în vigoare în România sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa manager.ro prin intermediul sau pentru a:
- falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati în alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul echipa manager.ro sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse (precum cele care nu au nici un link activ de pe o pagina din interiorul site-ului membrului respectiv);
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare în orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de încredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori în lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
- încarca, posta, difuza sau transmite în alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
 
4. Continutul ofertelor personale pe www.manager.ro
4.1 echipa manager.ro nu detine drepturi de proprietate asupra continutului paginilor postate în spatiul pus la dispozitia utilizatorilor. Trimitând continut pentru includerea în ofertele personale de pe site-ul www.manager.ro, dati permisiunea de a reproduce, modifica, adapta si publica continutul mesajului personal, fara plata si prin orice mijloc crede de cuviinta, doar în scopul afisarii, distributiei si promovarii produselor dumneavoastra personale. Aceasta permisiune exista doar atât timp cat ofertele / paginile dumneavoastra personale sunt gazduite pe site-ul detinut de echipa manager.ro si va dispare în momentul în care contul dumneavoastra va fi sters. Ati luat la cunostinta ca echipa manager.ro nu cerceteaza continutul conturilor în momentul deschiderii lor, dar îsi rezerva dreptul (nu si obligatia) pentru sine si pentru orice persoana desemnata de echipa manager.ro, de a refuza sau sterge, dupa cum crede de cuviinta, orice continut disponibil prin intermediul sau. echipa manager.ro si orice alta persoana desemnata de echipa manager.ro, au dreptul de a sterge (îndeparta) orice continut care violeaza Termenii si Conditiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site. Sunteti de acord ca trebuie sa evaluati si sa suportati toate riscurile asociate cu folosirea oricarui continut, inclusiv cel legat de exactitatea, întregimea sau utilitatea unui astfel de continut.
 
5. Obligatii la înregistrare
5.1 Pentru a folosi serviciile oferite, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de înregistrare si 2) mentineti sau actualizati, atunci când situatia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, echipa manager.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate încercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. De asemenea, echipa manager.ro este exonerata de orice raspundere pentru orice fel de prejudiciu cauzat utilizatorului ca urmare a furnizarii de catre acesta a unor date neconforme cu realitatea, xxx, incomplete.
 
6. Despagubiri
6.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa manager.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul ofertelor personale sau datorita folosirii serviciilor echipei manager.ro, conexiunii la www.manager.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 
7. Practici generale privind utilizarea si stocarea
7.1 Ati luat la cunostinta ca echipa manager.ro poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor. În prezent, fiecare cont deschis beneficiaza un numar nelimitat de anunturi care pot fi postate, dimensiunea maxima a unui fisier ce intra în componenta unui anunt este de 100 KB, fisierele mai mari decât 100 KB, neputând fi transferate pe server, iar tipul fisierelor acceptate sunt doar din categoria imagini: exclusiv extensiile .jpg, .jpeg si .gif.
7.2 Accesare a contului este considerat login-ul realizat cu succes folosind numele de cont si parola; pentru update-ul anuntului personal se vor folosi exclusiv formularele specifice si disponibile pe echipa manager.ro prin protocolul HTTP prin portul 80 (HTTP:8080).
 
8. Încetarea colaborarii
8.1 Sunteti de acord ca echipa manager.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, accesul la contul Dvs., utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale echipa manager.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la, lipsa de folosire sau daca echipa manager.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si Conditiilor. echipa manager.ro poate de asemenea, oricând doreste si fara a da socoteala, întrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord ca orice încetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferite, conform oricarei reguli din Termenilor si Conditiilor, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca echipa manager.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra si toate informatiile în legatura cu acesta si fisierele din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere. Mai mult, sunteti de acord ca echipa manager.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte în orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.
 
9. Publicitate 
Noi utilizăm pe paginile noastre web serviciile Google AdSense, Google Conversion Tracking și Google Remarketing.
Google Conversion Tracking este un serviciu de analiză al Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”) destinat măsurării succesului campaniilor noastre publicitare activate prin Google (AdWords). În acest context, Google setează un modul cookie pe computerul tău atunci când accesezi un anunÈ› Google È™i ajungi în pagina noastră. Aceste module cookie îÈ™i pierd valabilitatea după 30 de zile È™i nu permit identificarea personală.

Cu ajutorul Google Conversion Tracking, noi È™i Google putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunÈ›ul nostru publicitar È™i a fost astfel redirecÈ›ionat către pagina noastră. TotuÈ™i nu putem vedea ce alte pagini de internet ai deschis. Datele colectate cu Google Conversion Tracking servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul È™i utilizarea campaniilor noastre cu AdWords. Nu colectăm È™i nu primim nicio informaÈ›ie pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.

Folosim în plus pe paginile noastre Google AdSense, un serviciu de anunÈ›uri publicitare al Google, pentru a activa reclame (anunÈ›uri text, bannere). Astfel, browserul tău stochează uneori un modul cookie trimis de Google sau terÈ›i. InformaÈ›iile stocate în modulul cookie pot fi înregistrate, colectate È™i evaluate de Google sau terÈ›i. În plus, Google Adsense foloseÈ™te pentru colectarea de informaÈ›ii È™i imagini grafice transparente de mici dimensiuni, aÈ™a-numitele web beacons, prin utilizarea cărora pot fi înregistrate, colectate È™i evaluate acÈ›iuni simple, traficul de vizitatori pe pagina de internet. InformaÈ›iile obÈ›inute cu ajutorul modulului cookie È™i/sau al imaginilor cu privire la utilizarea acestei pagini se transferă pe un server Google È™i se stochează acolo. Google utilizează informaÈ›iile astfel obÈ›inute pentru a efectua o evaluare a comportamentului tău de utilizare în raport cu anunÈ›urile AdSense. Google transferă eventual aceste informaÈ›ii È™i către terÈ›i dacă acest lucru este impus de lege sau dacă aceste datele sunt prelucrate de terÈ›i pentru Google. Adresa ta IP nu este asociată cu alte date stocate de Google.

Noi utilizăm în plus pe paginile noastre È™i tehnologii de remarketing oferite de Google. Prin aceste tehnologii, utilizatorii care au vizitat deja paginile noastre web pot fi abordaÈ›i din nou prin publicitate orientată pe celelalte pagini ale reÈ›elei de parteneri ai Google. Și tehnologiile remarketing ale Google utilizează module cookie.

Dacă nu doreÈ™ti să primeÈ™ti publicitate pe bază de interese, poÈ›i dezactiva utilizarea de module cookie prin Google pentru aceste scopuri accesând această pagină È™i făcând setările care È›i se potrivesc. cu scopul de personalizare a anunÈ›urilor pe internet. 
Dacă nu doreÈ™ti să participi la Google AdSense, Google Conversion Tracking sau Google Remarketing, poÈ›i de asemenea refuza setarea necesară în acest sens a unui modul cookie – prin setarea programului de navigare pe internet care dezactivează în general setarea automată de module cookie. PoÈ›i, de asemenea, dezactiva module cookie pentru serviciile publicitare Google setând programul tău de navigare pe internet în aÈ™a fel încât modulele cookie ale domeniului „googleadservices.com” să fie blocate. InformaÈ›ii suplimentare È™i informaÈ›ii privind dezactivarea serviciilor publicitare Google pentru terminale mobile găseÈ™ti aici.

În plus, pe paginile noastre utilizăm È™i serviciile Facebook Conversion Pixel È™i Facebook Remarketing. Cu ajutorul Facebook Conversion Pixels, noi È™i Google putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunÈ›ul nostru publicitar din Facebook È™i a fost astfel redirecÈ›ionat către pagina noastră. TotuÈ™i nu putem vedea ce alte pagini web a accesat. Datele colectate cu Facebook Conversion Pixel servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind succesul È™i utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook. Nu colectăm È™i nu primim nicio informaÈ›ie pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat. Prin tehnologia Facebook Remarketing, utilizatorii care au vizitat paginile noastre web pot fi abordaÈ›i din nou prin publicitate orientată pe Facebook. TotuÈ™i nu colectăm È™i nu primim nicio informaÈ›ie despre utilizatorii Facebook cărora li se adresează publicitatea orientată. Nici în acest caz nu avem posibilitatea de a identifica utilizatori individuali. Pentru informaÈ›ii detaliate privind scopurile È™i volumul de colectare È™i prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook È™i pentru setări de protecÈ›ie a sferei tale private pe Facebook, consultă politica de confidenÈ›ialitate a Facebook, accesând această pagină.
 
10. Limitarea raspunderii
10.1 Utilizatorul declara în mod expres ca întelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
I. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". echipa manager.ro nu fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web în legatura cu acesta.
II. echipa manager.ro nu ofera nici o garantie ca:
1. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
2. serviciul va fi furnizat neîntrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
3. orice eroare de program va fi corectata;
4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
5. serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
III. Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa manager.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa manager.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decât cea stipulata expres în Conditiile de Utilizare.
10.2 Raspunderea echipa manager.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata în orice mod din sau în legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata în cazul fiecarui eveniment sau în cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de Euro.
 
11. Politica echipei manager.ro de protejare a informatiilor
11.1 Conform politicii de protejare a informatiilor a echipa manager.ro, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute în formularul de înregistrare sau alte date de acelasi gen. Va garantam ca aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

12. Securitate
12.1 Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa manager.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decât cele cerute de legea româna în vigoare.
12.2 Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa manager.ro va face tot ce ii sta în putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.
 
13. Conexiunea la alte Retele
13.1 Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa manager.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa manager.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu îsi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

13.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului în sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau încurajarea de catre echipa manager.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
13.3 echipa manager.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile în orice zona a României. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa manager.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.
 
14. Proprietate intelectualã
14.1 Utilizatorul declara în mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci înregistrate ale echipa manager.ro sau ale companiilor asociate.

14.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute în acest site sunt proprietatea echipa manager.ro. echipa manager.ro îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila

14.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
sa exploreze continutul;
sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordu echipei manager.ro si cu indicarea surseii;
inserarea în paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci când legaturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www.manager.ro).

14.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa manager.ro si orice software folosit în legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile în vigoare în România. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipa manager.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile în vigoare în România. Sunteti de acord sa nu modificati, închiriati, cedati, împrumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, în mod expres, de echipa manager.ro referitor la serviciile oferite de echipa manager.ro.
14.5 Drepturile de autor asupra întregului continut al acestuia apartin în totalitate echipa manager.ro. Întregul continut al site-ului echipa manager.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea echipa manager.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipa manager.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
14.6 echipa manager.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.
 
15. Date cu caracter personal
Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind ProtecÈ›ia Datelor Personale, privind prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi protecÅ£ia vieÅ£ii private în sectorul comunicaÅ£iilor electronice, Rentrop&Straton S.R.L. prin societatea mandatată de noi, Fokus Digital Services SRL, societate al carui unic asociat este Rentrop&Straton, iar in cadrul acesteia se aplica aceleasi standarde de securitate si protectie de inalt nivel, este obligată să prelucreze datele cu caracter personal furnizate de tine, numai cu respectarea măsurilor de securitate ÅŸi în scopul comunicat.

Datele cu caracter personal pe care ni le transmiÈ›i la completarea formularelor de contact sau prin e-mail sunt tratate cu strictă confidenÅ£ialitate. Nu eÈ™ti obligat să ne transmiÅ£i date cu caracter personal, însă datele transmise voluntar de către tine vor fi utilizate exclusiv în scopul prelucrării solicitării tale. Datele pot face obiectul unei transmiteri intragrup (Grupul R&S este format din societățile: Rentrop&Straton S.R.L., Fokus Digital Services S.R.L - societate detinuta 100% de R&S, Tandem Consultanta si Management S.R.L - societate detinuta 100% de asociat R&S) exclusiv pentru scopuri interne. În cazuri excepÈ›ionale, datele sunt prelucrate cu acordul nostru de către parteneri colaboratori (persoane împuternicite). Într-un astfel de caz avem grijă ca ÅŸi partenerul nostru, ales cu atenÅ£ie, să îndeplinească cerinÅ£ele legale cu privire la protecÅ£ia datelor.

Fokus Digital Services S.R.L., societatea mandatată de noi, este operator de date cu caracter personal È™i în scop de relaÅ£ii clienÅ£ii ÅŸi soluÅ£ionarea reclamaÅ£iilor.


Conform Regulamentului (UE) 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind ProtecÈ›ia Datelor Personale, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenÈ›ie asupra datelor È™i de dreptul de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc ÅŸi să soliciÈ›i È™tergerea datelor. De asemenea, îÈ›i este recunoscut dreptul de a te adresa justiÈ›iei.
 
Conform Regulament European 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, ca persoană fizică beneficiezi de următoarele drepturi:
 
- informare și acces la datele cu caracter personal
Ai dreptul de a obÅ£ine din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc ÅŸi, în caz afirmativ, acces la datele respective.
 
- restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal
Pot exista situaÈ›ii în care vrei să restricÈ›ionezi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumită perioadă de timp. Spre exemplu nu vrei să mai primeÈ™ti mesaje comerciale din anumite categorii de interes din partea noastră timp de o lună. Poti, în orice moment, să trimiÈ›i o cerere prin e-mail în acest sens sau să faci modificările în contul de utilizator. În momentul în care vrei să anulezi restricÈ›ionarea prelucrării o poÈ›i face prin una din metodele utilizate la restricÈ›ionare.
 
- opoziția prelucrării datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat să iÈ›i doreÈ™ti să nu iÈ›i mai prelucrăm anumite date cu caracter personal fără însă a le È™terge din baza noastră de date. ÎÈ›i poÈ›i exercita în orice moment acest drept.
 
- descărcarea într-un format accesibil ale datelor cu caracter personal
Ai posibilitatea de a cere datele cu caracter personal în format structurat , utilizat în mod curent ÅŸi care poate fi citit automat. PoÈ›i face această cerere prin e-mail sau din contul tău.
 
- rectificarea datelor cu caracter personal
Oricând îÈ›i modifici datele cu caracter personal (spre exemplu îÈ›i schimbi adresa de e-mail) îÈ›i poÈ›i actualiza informaÈ›iile în baza noastră de date accesând contul tău online sau printr-o cerere trimisă prin e-mail.
 
- procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri
Pagina noastră de internet foloseÈ™te cookie-urile pentru următoarele scopuri: realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor, recunoaÈ™terea programului de navigare pe internet, pentru a È™ti din ce loc ai ajuns pe pagina noastră de internet, etc. Mai multe informatÈ›i despre acest subiect poÈ›i regăsi în secÈ›iuniea “Module cookie” de mai sus.
În cazul în care nu eÈ™ti de acord cu modulele cookie le poÈ›i dezactiva din setările programului de navigare pe internet sau poÈ›i părăsi pagina noastră. AtenÈ›ie, este posibil ca unele pagini, cum ar fi pagina de comandă să nu funcÈ›ioneze corect datorită dezactivării modulelor cookie.
 
- ștergerea datelor cu caracter personal
Dacă, din diferite motive, vrei să îÈ›i stergi datele cu caracter personal din baza noastră de date, poÈ›i face o solicitare în acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
AtenÈ›ie, în cazul în care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obligaÈ›ii legale, cererea de È™tergere a acestor date poate fi refuzată, caz în care se vor È™terge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra fără acordul tău.
 
Pentru a-È›i exercita oricare din drepturile de mai sus poÈ›i trimite o cerere prin e-mail la adresa dpo@rs.ro sau le poÈ›i aplica din contul tău de utilizator.
Pentru a fi siguri că ești proprietarul datelor te rugăm ca solicitările să le trimiți folosind e-mailul pentru care faci solicitarea.
 
16. Solicitarea newsletter-ului
ConÈ›inutul newsletterului nostru cuprinde informaÈ›ii despre bunuri, campanii È™i concursuri ale Rentrop&Straton SRL, precum È™i informaÈ›ii privind ofertele. 
Dacă te abonezi la newsletterul nostru gratuit, este obligatoriu să ne furnizezi următoarele informații: adresa de e-mail si optional nume/prenume pentru personalizarea comunicarilor cu tine.
În procesul de abonare, se stochează È™i pagina din care ai iniÈ›iat procesul de solicitare a newsletterului (de ex. din formularul de contact, dintr-un formular de concurs sau direct prin pagina de abonare la newsletter). Acest lucru serveÈ™te exclusiv la optimizarea paginii noastre de internet. 

Dacă în cadrul logării furnizezi în mod voluntar date suplimentare legate de persoana ta (nume, prenume), noi utilizăm acest date doar pentru a insera în newsletter un apelativ personal. PoÈ›i modifica sau È™terge oricând individual aceste date. Linkul în acest sens îl găseÈ™ti în subsolul newsletterului. Ulterior, datele suplimentare furnizate în mod voluntar se modifică corespunzător cerinÈ›elor tale sau se È™terg imediat.

După completarea È™i expedierea formularului de înregistrare vei primi de la noi un e-mail cu un link de confirmare. Dacă faci clic în termen de 14 zile pe linkul conÈ›inut în acesta, devii abonat. Prin confirmarea abonării, confirmi faptul că eÈ™ti de acord cu prelucrarea adresei tale de e-mail, a paginii de abonare È™i a datelor tale opÈ›ionale în scopurile menÈ›ionate aici.

PoÈ›i revoca oricând pentru viitor consimțământul privind solicitarea newsletterului nostru prin clic pe linkul de dezabonare corespunzător dintr-un newsletter sau prin trimiterea unui e-mail la dpo@rs.ro . Adresa ta de e-mail va fi È™tearsă imediat din baza de date a abonaÈ›ilor.
 

17. Ce date prelucrăm atunci când inregistrezi o comandă?

În  momentul în care faci o comandă pe site-ul nostru datele de care avem nevoie pentru a procesa comanda sunt nume È™i prenume, adresa de e-mail, număr de telefon È™i adresa, în cazul în care produsul cumparat necesită livrare.

După înregistrarea comenzii colegii noÈ™tri din departamentul “Confirmări comenzi online” te vor apela pentru a confirma comanda apoi se eliberează factura proformă sau fiscală. În cazul în care se eliberează o factură, datele tele cu caracter personal vor fi arhivate È™i păstrate conform legilor contabile aplicate pe teritoriul României, timp de 10 ani.

În final pentru a expedia comanda, datele tale cu caracter personal vor fi  transmise către una din companiile de curierat cu care avem încheiate contracte ce respectă termenii Regulamentului 679/2016.

Aceste companii pot fi: Fan Curier, Cargus, GLS, PoÈ™ta Română sau, dacă se impune, altă companie.
În funcÈ›ie de produsul pe care îl cumperi din magazinul nostru online este posibil să fii contactat de unul din colegii de la departamentul “Calitate” în vederea îmbunătățirii serviciilor.
 

18. Cont de utilizator în reÈ›eaua Rentrop&Straton

Pentru a utiliza funcÈ›ionalitatea „Listă de cumpărărturi“ – adică pentru a putea plasa produse în lista de cumpărături virtuală – este necesară mai întâi crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta se colectează È™i se utilizează ca date obligatorii următoarele date: numele È™i prenumele, adresa de e-mail È™i o parolă aleasă de tine. Adresa de e-mail serveÈ™te exclusiv ca nume utilizator pentru utilizarea È™i logarea pe site-ul www.rs.ro. Numele tău este folosit doar pentru a te putea aborda pe nume. Alternativ, îÈ›i poÈ›i face cont utilizând È™i aÈ™a-numitele logări prin reÈ›elele sociale (social logins) (de ex. prin Facebook, Twitter sau Google+). În prezentele principii ale protecÈ›iei datelor găseÈ™ti informaÈ›ii suplimentare privind datele astfel transferate la subpunctul următor. Datele tale nu sunt transmise mai departe către terÈ›i.

Dacă doreÈ™ti să È™tergi definitiv contul de utilizator, trebuie să trimiÈ›i un e-mail la adresa dpo@rs.ro prin care să soliciÈ›i acest lucru. Contul tău va fi È™ters, respectiv anonimizat imediat. Ulterior, îÈ›i poÈ›i face oricând un nou cont. Dacă nu foloseÈ™ti contul tău de utilizator o perioadă de trei ani, acesta este È™ters în mod automat în cazul în care nu te opui acestui lucru. 

19. Concursuri cu premii 
Ai posibilitatea de a participa pe pagina noastră de internet la concursuri cu premii. Datele cu caracter personal transmise în cadrul participării la concursuri cu premii se utilizează exclusiv pentru derularea concursului (validarea câÈ™tigătorilor, acordarea È™i transmiterea premiului, anunÈ›area câÈ™tigătorilor). După încheierea concursului È™i informarea câÈ™tigătorilor, datele participanÈ›ilor se È™terg din baza de date. În urma anumitor concursuri, poÅ£i opta ca datele tale să intre în baza de date Rentrop&Straton, pentru a te Å£ine la curent cu activităţile ÅŸi promoÅ£iile noastre.

Te rugăm să citeÈ™ti cu atenÅ£ie formularele de concurs, precum ÅŸi Regulamentele concursurilor la care participi, disponibile atât pe pagina noastră de internet sau în magazine.

20. Autentificarea prin rețelele sociale (social login)
In anumite pagini de internet noi îÈ›i oferim posibilitatea de a te înregistra È™i loga cu ajutorul contului de Facebook, Google + sau Twitter (Social Login). Înregistrarea suplimentară pentru contul de utilizator pe această pagină web nu este necesară în acest caz. În plus, contul tău de utilizator al reÈ›elei sociale (Google+, Facebook sau Twitter) se leagă la contul de utilizator, astfel încât să te poÈ›i autentifica cu contul de utilizator al reÈ›elei sociale pentru contul de utilizator È™i te poÈ›i loga de acolo. Avantajul este acela că nu trebuie să reÈ›ii încă o parolă pentru contul de utilizator.

Pentru logare, eÈ™ti redirecÈ›ionat pe pagina reÈ›elei tale sociale (Twitter, Facebook sau Google+), unde te puteÈ›i loga cu datele tale de utilizare. Astfel, profilul tău de Facebook, Twitter, respectiv Google+ este legat la contul de utilizator. În urma conectării, Facebook Inc., Twitter Inc., respectiv Google Inc. ne transmit în mod automat următoarele informaÈ›ii:

 
- ID-ul numeric pentru rețeaua socială;
- numele și prenumele;
- sexul;
- numele de utilizator pe Twitter, Google +, respectiv Facebook;
- A fost verificat contul (verified), de ex. „Da”;
- Link la profilul tău public în serviciul de reÈ›ea socială selectat.
 

În plus, operatorul serviciului de reÈ›ea socială primeÈ™te informaÈ›ii despre conectarea respectivului cont la pagina noastră. Noi stocăm È™i utilizăm aceste date transmise, pentru a te putea identifica în calitatea de utilizator autorizat È™i a ne putea adresa È›ie în manieră corectă. 

21. Generalitati
21.1 Modificari ale conditiilor - echipa manager.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul web la echipa manager.ro/reguli.asp. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

21.2 Forta Majora - echipa manager.ro nu îsi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa manager.ro nu este responsabila.

21.3 Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa manager.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate în concordanta cu legile României, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România si de peste hotare. echipa manager.ro nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari în afara României. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara României, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se afla.

21.4 Confidentialitate - echipa manager.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. echipa manager.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie în siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul când foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Utilizatorul pe acest site ii permit echipa manager.ro sa primeasca informatii cu caracter personal.
 
22. Încalcari
22.1 Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice încalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: redactia@manager.ro.
Pentru orice întrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la redactia@manager.ro.

23. Politica Cookies
Pentru a ușura navigarea utilizatorului pe paginile noastre de internet, utilizăm module cookie (fișier de mici dimensiuni, pe care un server le trimite computerului tău), cu ajutorul cărora se gestionează conexiunea la paginile noastre.
La terminarea sesiunii de internet, modulele cookie de sesiune sunt șterse automat.

În plus, societatea mandatată de noi, Fokus Digital Services SRL, societate al carui unic asociat este Rentrop&Straton, iar in cadrul acesteia se aplica aceleasi standarde de securitate si protectie de inalt nivel, colectează ÅŸi memorează date pentru realizarea unui profil anonimizat al utilizatorilor acestor pagini. În acest sens, Fokus Digital Services SRL stochează un modul cookie permanent în programul de browser, care permite recunoaÈ™terea browserului de internet. Datele colectate nu sunt utilizate pentru identificarea personală a vizitatorului acestor pagini de internet ÅŸi nu sunt coroborate cu datele personale privitoare la profilul anonimizat. Acest mod de colectare È™i stocare a datelor cu ajutorul modulului cookie permanent de către Fokus Digital Services SRL poate fi dezactivat oricând cu efect în viitor. ÎÈ›i poÈ›i seta browserul în aÈ™a fel încât acesta să te informeze cu privire la plasarea de module cookie. Folosirea modulelor cookie devine astfel transparentă pentru tine. Te atenÈ›ionăm totuÈ™i că funcÈ›ionalitatea anumitor pagini poate fi afectată în cazul neacceptării generale a modulelor cookie.

Paginile noastre de internet utilizează ÅŸi un instrument de analiză internă ÅŸi anonimă cu privire la eficienÈ›a reclamelor publicate. La următorul subpunct „Publicitate”, găseÈ™ti detalii privind relevanÈ›a acestor instrumente din punct de vedere al legislaÈ›iei privind protecÈ›ia datelor. Dacă ajungi în pagina noastră de internet făcând clic pe un anunÈ› (banner) publicat de noi pe o altă pagină de internet, în programul tău de navigare pe internet se memorează un modul cookie. Pe baza modulului cookie putem determina dacă ai ajuns pe pagina noastră prin clic pe acest banner. Modulele cookie îÈ™i pierd valabilitatea după 30 de zile. Identificarea persoanei tale de către noi sau de către furnizorul instrumentului nu este posibilă. Dacă nu doreÈ™ti să participi la această analiză anonimă, poÈ›i dezactiva modulele cookie din setările browserului.

Pașii descriși mai jos se aplică pentru următoarele versiuni de programe de navigare pe internet: Internet Explorer 11.18.*, Mozilla Firefox 59.0.* și Google Chrome 66.0.*

În cazul în care nu găseÈ™ti butoanele indicate de noi sau foloseÈ™ti un alt program de navigare pe internet, citeÈ™te instrucÅ£iunile referitoare la prevenirea ÅŸi ÅŸtergerea cookie-urilor din meniul de asistenţă al programului de navigare sau al producătorului aplicaÅ£iei.

Dezactivând opÈ›iunea cookie poÈ›i afecta È™i funcÈ›ionalitatea celorlalte pagini de internet aÈ™adar revino oricând în setările programului tău de navigare pe internet È™i modifică opÈ›iunile în funcÈ›ie de necesitate.

Pentru Internet Explorer:
1 Alege din meniul "Unelte" butonul "Opțiuni internet"
2 Apasă clic pe butonul "Intimitate" apoi butonul "Avansat"
3 Selectează "Block" È™i debifează "PermiteÈ›i întotdeauna sesiunile cookie" apoi confirmă apăsând butonul "OK"
Pentru Mozilla Firefox:
1 Alege din meniul "Unelte" butonul "Opțiuni"
2 Apasă butonul "Intimitate și securitate" apoi regăsește secțiunea "Istoric"
3 Din lista derulantă "Firefox va" selectează "Folosește opțiuni customizate pentru istoric"
4 Debifează "Accept cooke de la paginile de internet"

Pentru Google Chrome
1 Alege din meniul "Customizează È™i controlează Google Chrome" (în partea dreaptă, sus) butonul "OpÈ›iuni" apoi apasă butonul "Avansat"
2 În secÈ›iunea "Intimitate È™i securitate" apasă butonul "Setări de conÈ›inut"
3 Apasă clic pe butonul "Cookies" apoi debifează "Permite paginilor de internet să salveze și să citească cookie-urile"

Modulele cookie mai sunt utilizate de noi È™i pentru a recunoaÈ™te computerul tău pe alte pagini de internet care participă la reÈ›eaua display Google pe baza datelor jurnalizate (vizitarea paginii noastre web, inclusiv data È™i ora, preferinÈ›ele de limbă, tipul browserului È™i sistemul de operare) È™i pentru a afiÈ™a acolo reclame adaptate la presupusele tale interese. Categoriile după care È›i se afiÈ™ează reclame adaptate intereselor tale în întreaga reÈ›ea de display Google le poÈ›i vizualiza, elimina sau adăuga prin Gestionare preferinÈ›e anunÈ›uri. Prin acest instrument poÈ›i, de asemenea, respinge folosirea generală de module cookie pentru publicitatea personalizată în reÈ›eaua Google Display prin descărcarea È™i instalarea insertului de browser pentru dezactivarea modulului cookie pentru preferinÈ›e anunÈ›uri, urmând acest link. InformaÈ›ii suplimentare privind activarea anunÈ›urilor prin Google găseÈ™ti È™i aici.

PoÈ›i gestiona personal stocarea de module cookie prin setările de securitate ale browser-ului neacceptând de la început modulele cookie sau acceptându-le numai prin solicitare ulterioară sau stabilind ca modulele cookie să fie È™terse după terminarea sesiunii de browser. Neacceptarea modulelor cookie ar putea conduce totuÈ™i la limitări ale funcÈ›iilor de pe paginile noastre de internet.
 
Înainte de a accepta modulele cookie:
 
Tip: Tracking-Cookie
Produs: Fokus Digital Services
Descriere: ID vizitator 
După acceptarea modulelor cookie È™i reîncărcarea paginii (cookie-urile de mai sus, plus următoarele): 
_ga
 
Tip: Tracking-cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiÈ›i.
InformaÈ›ii suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
_gat
 
Tip: Tracking-Cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a accelera rata request-urilor.
InformaÈ›ii suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
_gid
 
Tip: Tracking-Cookie
Produs: Google Analytics
Descriere: Folosit pentru a distinge utilizatori diferiÈ›i.
InformaÈ›ii suplimentare: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
 
Pentru mai multe informaÅ£ii despre cookie-uri, poÈ›i accesa ÅŸi http://www.aboutcookies.org/ sau http://www.youronlinechoices.eu/.
 


Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit. Zilnic in Inboxul tau.
7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Vlad Strunescu
Editorial de Vlad Strunescu

Vaccinuri si valuri fara numar

Oceanul pandemiei este pe cale sa ne inunde cu valul al patrulea de infectari cu tulpinile pe care SARS-CoV-2 le "sadeste" cu grija unui organism inzestrat cu gandire. Intreaga lume face pregatiri pentru reinceperea cresterii numarului de cazuri de infectare, dar culmea este ca, dupa ce valurile precedente le-au umplut de... respect, statele care prevad valul patru iau noi masuri de relaxare.    De la inceputul acestei saptamani, britanicii au schimbat mastile pe surle si trambite folosite pentru a proclama Ziua libertatii, Ziua eliberarii de sub asa-zisa tiranie a restrictiilor atat de necesare in lupta cu nu...
Vlad Strunescu
Editorial de Vlad Strunescu

Cati bani dau autoritatile pe nivelul de intelegere al bucurestenilor?

Cu mici exceptii, in fiecare tara din lume, transportul in comun este subventionat. Fara banii de la autoritatile locale sau centrale, pretul unei calatorii ar fi exorbitant, daca nu ai putul cu petrol in spatele casei si nu platesti trenurile, autobuzele, tramvaiele si intretinerea acestora din banii care izvorasc din aceeasi sursa. Exista si state in care nu sare din pamant norocul si care au ales sa subventioneze, sa acopere intregul pret al transportului public tocmai pentru a-si determina cetatenii sa renunte la masinile personale.   In 2020, Luxemburg a devenit prima tara din lume cu asa-zisa gratuitate (de fapt, cu...Recomandari MANAGER.RO
Cele mai citite stiri
Aboneaza-te la Newsletterul Gratuit.
Zilnic in Inboxul tau.
Vrei sa fii la curent cu cele mai noi articole despre Antreprenoriat, Economie, Imobiliare, Auto, IT&C si sa primesti GRATUIT Raportul Special:

"7 modele de Contracte Civile si Acte Comerciale - conforme cu Noul Cod civil si GDPR"


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016
x